Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 15
Ela_silvia spune:
Hmmm, cam slaba miscare p-aci! Ce faceti fetelor? Treceti la tastatura ca si asa se pot da jos colaceii ... ![]()
Da, da astazi sunt bine dispusa caci dimineata mi-au iesit ochii din cap
cand am vazut cat indica cantarul....63,7 kg 
Dupa ce saptamana trecuta mi se innecau toate corabiile caci nu vedeam nici un rezultat, desi respectasem intocmai regulile!
Am schimbat un pic macazul renuntand la paine, paste, sare, toate legumele care vin din conserve, dulciuri nu mai spun (cate 2-3 biscuiti dimineata din cand in cand langa cafea, care la mine e de ani de zile fara zahar) iar fructele nu le mai mananc imediat dupa masa.
Am trecut pe legume proaspete aburite putin in ulei cu peste, pui sau vitel; salate si plimbari luuungggi si dese, ca de acum ne ajuta si stagiunea![]()
buuunnn ... cam astea ar fi ultimele modificari din regimul meu de viata!
Sper sa veniti si voi cu vesti bune! Succes pe mai departe 
neliaCris spune:
buna ela...asa mai dai tu pe la noi?doar la sf de sapt...rusinica...ela cam asa fa si eu ...si fug 20 de min....al me uarat si azi 59,3....vad ca madame nu mai intra...cine face listutza...so ajutam si noi pe fata.....se arat cineva interesat...?
eu astept o floare....de la 60,2 la 59 ,3 e ceva....merit toata floarea cu promisiunea sa recuperez 100 spat casta pana la sf..pup
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
Ela_silvia spune:
Da nelia, din pacate doar la sf de saptamana dau si eu semne de viata!am mai tras cu ochiul dar cum eu solutii in privinta problemelor de editare nu aveam....am preferat sa ma abtin!sper doar ca initiatorul subiectului sa fie suveran pe domeniul lui si sa poata modifica anumite date, mai ales pe subiecte ca dietele de slabit!
Iar in privinta constipatiei m-am mai exprimat o data.La mine functioneaza taratele si fructele, kiwi, prune,etc
Dar ce-o fi cu MadameB, ca daca ea nu suna adunarea, p-aci vad ca bate vantul!
Deianira spune:
La multi ani, Xerxe! 
Azi mi-e rusine sa scriu, am mancat ca o scrofita toata saptamana, fara pic de grija, am trecut pe la mustata pe langa porcul care mi-ar sta alaturi daca mai bagam un pahar de suc numa in mine :-)). Sa imi fie rusine
.
silvana75 spune:
eu stagnez iar 
La multi ani, Xerxe!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Addicted spune:
Bau!
Eu am 64, desi ma asteptam la mai mult, dar sunt cu rusii pe cap.
Nu stiu cine se plangea de constipatie, dar eu in ultimele zile mananc imediat cum fac ochi o banana si un Danone mic cu piersici si cereale, nu stiu daca se gaseste in tara, cu Bifidus Essensis si mergeee! Inainte ma duceam o data la doua zile, acum ma duc de doua sau chiar trei pe zi.
Ela ma bucur ca ai rezultate fata de sapt trecuta. Si e bine ca ti-ai modificat stilul de a manca. Totul e sa vrei si nu are cum sa nu slabesti daca ai vointa si te tii de treaba. Eu sunt initiatoarea subiectului, cea mai lenesa dintre lenesi, pentru ca din octombrie pana acum am reusit sa dau jos numai 5 kilograme. Pentru ca n-am tinut cum trebuie, mancand seara 5 zile din 7 poate. Asa ca daca Madame, care e pe ultima suta de metri pana la target, se satura de impartit floricele, preiau eu stafeta, pentru ca pana ajung eu la kg dorite va fi haaat mult si bine. Nu-i usor sa tii un tabel updatat, asa ca sa ii multumim lui Madame ca isi rapeste din timpul liber in fiecare saptamana pentru noi. 
Sa aveti un weekend primavaratic!
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
Addicted spune:
Nelia nici tu nu esti mai prejos, felicitari si tine-o tot asa. Ti-a luat un pic sa te urnesti din loc ![]()
Silvana te-ai masurat? Ca ziceai ca ai scazut o masura la haine de cand faci sport, deci nu te stresa cu kg. Nici eu nu ma mai stresez de cand merg la sala si fac greutati. La sfarsitul lunii ma masor si dau verdictul.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
mi_bebelina spune:
Seara buna......primesc si eu o floricica? Am 78kg ......
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Nicole1980 spune:
Buna fetelor 
Nu am mai intrat de mult, insa cand am vazut ca nu m-ati sters de pe lista m-ati ambitionat din nou. Multumesc Madame 
sa dau si eu masuratorile:
kg - 62,5 kg
cm - bust/talie/sold - 94/73/105
M-am suit de 3 ori pe cantar,am salbit doar 0.5 kg, asta pt ca in jurul zilelor de 1-8 au fost la torturi si prajituri aduse la firma...si am pacatuit. ![]()
Asa ca, Madame, pentru 1/2 kg sa nu-mi pui juma de floare ca nu merit ![]()
De o saptamana insa am revenit la bunele obiceiuri si nu am mai mancat decat salate si piept de pui la gratar.
Saptamana viitoare am sa incerc sa il intarc pe bebe si sa fiu mai drastica cu obiceiurile culinare. Trebuie sa slabesc ca pe 16 iunie e ziua lui David, si plecam si la mare in Antalya...Trebuie sa fac ceva.
Felicit toate fetele care au slabit 
Ma impulsioneaza din nou Musette - care a ajuns la 11
. Toata stima si respectul. Am sa-ti citesc toate postarile, sa vad cum ai procedat, ai asa de multa ambitie...
Vad ca si colegele mele de forum Cleo, Mi bebelina, Melly "fac atmosfera pe aici" si intretin discutiile, dar si slabirea in kg. Va salut !
Azi am o lista de cumparaturi pt saptamana viitoare ce cuprinde asa: spanac, salate, rosii, iaurt,telina, morcov,pui, vita si atat. Fara paine, fara dulciuri, fara grasimi, si fara mancat seara....
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008