Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 14
arleena spune:
cleo78 am incercat mai multe recomandari dar nu ma ajuta cu nimic din pacate, si cateva din care spuneai tu(cu apa calda, cu apa rece cu alimentatie bogata in fibre-fructe, legume, cereale integrale, paine neagra)....nu stiu ce naiba are organismul meu, cum spuneam NU SUNT CONSTIPATA doar ca nu ma duc la toilet. si cu ceaiul, daca il beau in fiecare seara dupa cateva zile nu mai are efect...asa ca il folosesc doar in cazuri extreme.
apa beau relativ suficienta...desi ar merge mai mult pt rinichi mei dar na....mi se mai apleaca
giulianna numai vineri se da raportul cu kg....dar oricum felicitari daca esti pe drumul cel bun
neliaCris spune:
ba da e joi ,de ce?
la multi ani xerxe2005.....sa ne traiesti bine,sanatoasa si slabutza si frumoasa...
am o intrebare si mi-as dori un raspuns...
Cate kg aceti dimineatza pe stomacul gol si dezbracate si cate aveti seara inainte de culcare tot dezbracate?iar a doua zi de dimi cate sute de grame ati scazut...?
Azi am avut 59,3 kg....aseara am avut 59,8 kg iar ieri de dimi 59,5...deci de ieri am dat jos 200 de grame...vad ca numai eu mai dau raportul...si vorbesc tot sngurica...fetele daca nu mai intrati ma supar..
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
cleo78 spune:
la mulrti multi ani, Xerxe, 
sa fii sanatoasa, fericita, implinita, si la kg dorite!!
edci io am luat tsapa dim, am crezut ca e vineri si am dat raportu mai devreme.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabytza25 spune:
la multi ani xerxe... sa fii fericita! Sa nu papi mult tort ca te se depune, mai bine da-ni-l noua...
... nu ca la noi nu s-ar depune... dar noi avem grija de tine [;-)]... 
MsLara spune:
Buna dimineata! Eu am 46.5 kg...nu reusesc deloc sa ma tin de program
; principala problema e ca sunt cam stresata (multe schimbari si la serviciu si griji pe acasa) si toata atentia mea e in alta parte...
Felicitari ambitioaselor!
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
_giulianna_ spune:
74.9 kg
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
elenuta23 spune:

Xerxe2005 

sper ca nu ne-ati uitat
ce mai facet voi????? cum sunteti????? vad ca va tineti bine de treaba, acum e criza paote va ajuta si ea ![]()
am ajuns si noi la raport
, avem 88 ,7 kg e bine inca zic eu noi facem cura cu bebelache , de l a95 kg e ceva
acuma sper sa nu pun mult cand vor veni vremuri mai bune, a mai trecut acel rau care nu ma lasa sa ma ridic din pat, aucm pap si vars repede dupa nu ma chinuie o zi intreaga
e bine zic eu , cu toate ca disconfortul exista
sa fim sanatosi apoi nu mai ocnteaza restul, uitam dupa ![]()
va pupik dulce dulce, sa aveti grija de voi si va ofer
virtual pt efortul depus de fiecare 

Elena DPN 11.09.2009
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
arleena spune:
hello fetele....haideti la raport.....cu vesti bune!!
azi dimineta aveam 68.5 kg, mi-am mai revenit un pic de sapt trecuta dar si din cauza gripei nu am avut pofrta de mancare si am reusit sa ma abtin dupa 6 sa nu mai mananc nimic.....in afara de medicamente si ceai la greu, ca iar ma dor rinichii....
MadameBovary nu ai reusit sa faci modificari la primul post??
gabytza25 spune:
saptamana asta am mancat haotic... nu mult, insa si dupa 8 seara... si nici n-am apucat sa mai fac putina miscare
din fericire nu s-a depus, tot stagnez... e bine si asa pana la urma... ![]()