Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Cleo, nu ma supar deloc ca-mi faci "morala", ca este ft adevarat ce zici. Atata ca kg astea date jos nu le-am simtit ca pe o cura si acuma vezi Doamne mananc uscaturi si dulciuri, eu niciodata nu am fost fan supa (din clasa a 9-a cred ca nu prea mananc supa), in schimb is de neoprit la iaurturi, chefir, si daca ajuta la ceva, tot ce mananc paine cu parizer, salam, cascaval, e asezonat cu lapte, ca altfel nu-mi aluneca pe gat

De gatit gatesc si eu, dar nu-mi trebuie intotdeauna ce gatesc.

Lasati-ma sa ma laud ca aseara la 7 o aparut sotu cu o plasa de dulciuri luate din Plus (au aia niste dulciuri de mori), n-am mancat nimic; i-am facut la 9 seara cartofi pai cu cascaval pane - n-am gustat si tot atunci am facut tocanita de cartofi, n-am gustat numai cu limba putin sos sa-l potrivesc la gust.
Am I good or what?

Cleo draga, dupa ce ti-am citit morala am inkis tiptil punga de tortilla de langa mine si am pus-o deoparte, ma duc sa-mi incalzesc tocanita.

Azi am mancat o felie de paine cu unt, salam si lapte dimineata, apoi un covrig mare cu iaurt, acuma mancam uscaturi pana sa ma prinda Cleo cu mitza in sac si m-am cumintit. Ar fi chiar pacat sa ma ingras inapoi.

A, ieri mi-o mers burta putin, nu stiu de la ce, cred ca de la ceva mandarina care era batuta intr-o parte.

Dar tre sa mananc mai multe fructe, fulgi cu lapte, supa. Mi-e lene, atata tot

Edit: PS: Lactate/iaurturi si salate chiar mananc, acuma de o saptamana incoace cu vremea asta mizera am tot mancat uscaturi, parca de ciuda. Promit ca revin la obiceiuri mai bune

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

musette,bravo tie ca asculti...
eu nu mai pap paine alba deloc,iar salam cred ca de vroe juma de an nu mai am in frigider....doar prosciuto cotto sau crudo....sunca pardon...ieri i-am facut sotului niste snitzele de carne de porc....ce scarbos...iesea sangele care se fierbea in ulei si iesea grasimea pe deasupra...ce mai ....mi s-a intors stomacul pe dos...
madame...ce ne facem cu listutza?o facem mai scurta?ca tot trebuie sa o reactualizam cu kg!!! pup

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

madam, o idee cu listuta, o faci intermediar, la pag 12 suntem? la pag 12 sa fie, si folosesti quote... dar sa tii tu minte la ce pag o fo ca sa o pescuieshti la urlatorul capitol...o scoti pe maneca cu quote, copy paste, din astea.

Mussette, mamicule, io is mare ciorbareasa. Daca ar fi dupa mine, numai ciorbe ash gati si manca. De, moldovianca.
Din chestiile mai uscate, dar hipocalorice, sunt: salatele acu, ridichi kklau, varza, conopida la cuptior cu cashcaval (fierbi un pic, apoi bagi la cuptor cu cashcaval ras), vanata cu cashcaval impanata (asta o sa o experimentez la microunde miine), sfecla rosie-salata facuta, etc.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello fetelor

io's gripata rau tot cu febra epste 38 de 2 zile...sper sa-mi revin repede....sapt asta parca vad ca nici o imbunatatire a siluetei...defapt sper sa cresc...desi nu prea am mancat de rau de mi=e.

apropo de editarea subiectului, eu am 2 subiecte deschise la sclubul scutecelor si la prieteni si le-am putut edita.am schimbat la primul post niste date si a mers fara nicio problema.

apropo de costipatie....eu nu pot zice ca=s constipata dar merg la toaleta cam la 3-4 chiar si 5 zile. nu stiu ce naiba sa fac sa merg si eu in fiecare zi cum ar fi normal. mananc si cereale integrale, fructe, legume si nimic, dupa 5 zile mai bag cate un ceai din ala antiadipos ca incepe sa ma doara si burta. voi cum rezolvati problema asta??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arleena

hello fetelor

io's gripata rau tot cu febra epste 38 de 2 zile...sper sa-mi revin repede....sapt asta parca vad ca nici o imbunatatire a siluetei...defapt sper sa cresc...desi nu prea am mancat de rau de mi=e.

apropo de editarea subiectului, eu am 2 subiecte deschise la sclubul scutecelor si la prieteni si le-am putut edita.am schimbat la primul post niste date si a mers fara nicio problema.

apropo de costipatie....eu nu pot zice ca=s constipata dar merg la toaleta cam la 3-4 chiar si 5 zile. nu stiu ce naiba sa fac sa merg si eu in fiecare zi cum ar fi normal. mananc si cereale integrale, fructe, legume si nimic, dupa 5 zile mai bag cate un ceai din ala antiadipos ca incepe sa ma doara si burta. voi cum rezolvati problema asta??

deci io nu am avut asha probleme decat ultima luna de nastere si prima dupa nastere. mi-a trecut cand am revenit la modul meu de alimentatie:
-micu dejun: lapte cu cereale
-pranz: ciorba
- salate zilnic
-2l lichide (atunci laptam, si beam 3-4l,era si cald, si transpiram)
Pt ca cu fifitsa mica am avut problema ca facea kk rar, la 3-4-5 zile, functie de sfaturile pediatrei, la ea a functionat asha:
-dimineatsa: fructe (mar crud), suc de morcovi crud, citrice , pere, prune (am avut congelate pt ea, poti incerca cu prune uscate, sau compot)
-cat mai hidtratata
-cereale integrale
-exercitii fizice (ii faceam masaj la burtica, bicicleta)
etc

cand o sa rezolvi cu tranzitu intestinal - si slabirea o sa fie mult mai functionala, si o sa te simti mai bine.
Mai sunt cure de dezintoxicare, de primavara, care au efect si - combaterea constipatiei. Genul: limonada dimineatsa, mere dimineatsa, urzici 1 sapt, etc. Nu le-am tinut, dar le-am combinat, de ex. o perioada - faceam la fata 2 mere dimineatsa, mancam io coaja, si mai rodeam si io inca un mar; alta data mi-am adus aminte de povestea cu limonada: si am aplicat-o vreo 3 dimineti, acu is urzici: si iau la 2 zile, de cate ori merg in piatza, pap io, uneori papa si fata etc.

a, mai era aia cu apa sarata. Una din fete a reusit sa tina, si a functionat. Oarecum.
Ce am mai tinut: apa calda pe stomacul gol, dimineatsa. prima zi o cana, a 2a zi 2 cani, etc. Pana unde poti. Apoi descreshti.
Orice ai incerca, nu uita ca organismul tau e unic, si doar tu poti sa ii gasesti echilibrul.
Si daca ceaiurile te ajuta, 1 cana in fiecare seara, de ce nu? sau 1 cafea la micu dejun cu lapte?

a, fii atenta - si stresul inhiba...

edit: daca ai febra, posibil sa transpiri mai mult. Bea mai multe lichide....

Mai voiam sa scriu neshte citate faine:

„Cu exceptia maladiilor provenind din cauze accidentale,
otravire (plumb, arsenic, etc), din microorganisme extrem de
virulente, malformatii congenitale, majoritatea bolilor cunoscute
îsi au originea direct sau indirect într-o alimentatie incorecte”.
(Dr. W. Kollath)
„Bolile de care sufera omul, urmare a civilizatiei,
iau nastere mai ales prin intermediul alimentatiei
si pot fi vindecate tot numai pe calea unei alimentatii corecte”.
(Dr. H. P Rusch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

fetele!

Merge bine pana acum, sunt in grafic. Ieri dupa 16 doar apa si un pahar de cola zero de care sper in curand sa ma las (offf de cate ori am mai zis asta, pe bune, chiar da dependenta ) iar astazi, ultima masa la 18, mancat salata + ridichi + ceapa verde.
Ieri dimineata am baut o cana de lapte, la pranz ciorba. Azi dimineata doua oua fierte + branza si la pranz tot ciorba.
Sper sa ma tina, cred ca am inceput zeci de cure de slabire si dupa o saptamana uitam de ele
Hai cu sustinerea! Imi place sa va citesc, ma ambitionati si pe mine!
Aaaa sa va spun, problema mea principala e balonarea. O fi de la cola...n-o fi...cert e ca si cand beau si cand nu beau tot asa burtoasa sunt. Solutii?
Despre constipatie am citit si notat, si la asta sunt campioana
Sotul meu e ceas, in fiecare dimineata are "treaba", imi vine sa-l strang de gat uneori, pai e corect?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

S-a revenit asupra problemei cu editatul si se pare ca ne-am intors de unde am plecat, se editeaza "ca pe vremuri" deci e ok .

Probleme cu constipatia am si eu .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

75,8

Ma treceti si pe mine in listuta? Pls pls!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

io stagnez. Putin sub 55kile sunt.
Dar tot e bine!

In curand incepem joggingul - daca vremea ne permite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

fetelor... azi e vineri? nu vinerea se dadea raportul? am pierdut eu ceva???

Mergi la inceput