Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna....
sambata de dimi am avut 60,3 kg....ieri am tinut cheful lui cris pt implinirea a unui anishor si nu am prea mancat deloc....i-am servit pe altii sa faca burta plina...si azi de dimi am avut 59,8 kg....sunt happy dar mi se pare prea mult....juma de kg intr-o zi?enorm....va d ca nu ma doare nimic....si da...am reusit sa dau jos aproape 2 de cand m-am pus pe regim si sport...dar aici pe forum inca nici unul dar scad mereu..pup

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Cleo, deci asteptam un raspuns din partea unui moderator la ce ai dat tu, da? Ca sa nu mai trimit si eu pe aceeasi chestiune.

Gaby, de acord cu chestiile astea - si eu mi-am sters unele mesaje, dar care nu erau parte din nicio disputa si care, sterse sau nu, nu schimbau cu nimic firul discutiei respective - dar strict in situatia asta de aici in care sunt eu si suntem noi, mi se pare total nefolositor! Poate se mai modifica intre timp cumva...

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

nu am niciun raspuns. Si nici nu astept.

pe de alta parte, nu este singurul forum in care se balacareshte lumea. Adica lume nebuna este peste tot. Ca isi modifica mesajul - este clar ca are o problema de spune o prostie si apoi incearca sa o acopere. Acest gen de pers. la un moment dat tot se remarca, cu un cont, cu alt cont, si tot se vad problemele lor. Dar faptul ca nu mai poti edita un mesaj dupa 20 ore, este doar pe forumul asta (bine, io am mai avut o disputa cu moderatorul marius, pe tema reclamei dew la pampers care imi bloca toata pagina, si i-am protestat vehement ca nu ma poty loga, si ca atitudinea mea este sa nu mai cumpar proiduse de la Pampers si le si scriu meil de reclamatie, cu explicatia de ce fac.)

Deci nu ma astept la minuni de la moderatori. In sens pozitiv.
In sens negativ, am uitat sa ma logez la un moment dat de pe contul comun, si.... am primit in nici 1 ora mesaj de avertizare. Deci sunt activi, ei vad... dar ii doare in pix de interesul general.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna!

Ma inscriu si eu in clubul vostru, va urmaresc de vreo saptamana, m-am documentat indeaproape despre ce este vorba.

Asadar:
29 de ani
160 cm
100-94-105
76 kg actuale
60 kg dorite
data inceperii azi 17.03.2009 (sper sa fie cu noroc, azi face fi-miu 7 lunite)

Am inceput antrenamentul de ieri dar declar de azi inceperea oficiala. Ieri dupa ora 16 n-am mai mancat nimic dar am baut cola zero. Apropos, ce parere aveti despre sucurile light?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Bine ai venit Giulianna

Multe lunisoare inainte la fiul tau, sa fie zi cu noroc!

De sucurile light nu stiu ce sa zic, eu is de parere ca ei oricum pun indulcitor care ii mai periculos cred ca zaharul in sine, numai pacalesti organismul. Atata ca au calorii mai putine, dar nu-i treaba pe termen lung. Eu mai beau seara un pahar de suc, 2 guri de vin de casa la o tigara si n-am murit.

Pe cat ma bucuram eu de cele 65,2 temporare...azi iar am 66,4, si nu am mancat ieri mult, blugii imi vin la fel (aseara am fost in Real si am luat blugii pe mine). Asta e, om trece si de pragul asta de 66. Vad ca tot mai des si tot mai multe praguri am, tre sa ma cumintesc cu painea.

Mai scrieti si voi ce mancati, sa ma inspir. Altfel eu tot sandwichuri bag si iaurt.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

bine avenit juliana....
musette...cele 200 de grame pot fi apa de ieri care nu sa eliminat toata...zic eu...
azi de dimi aveam 59,5 deci inca 300 de grame pierdute de ieri....mi se pare prea mult .....acum pap un cremwurst si niste pireu de cartofi...sunt fierti si merg....dar nu in combinatie cu carne....dar la mine merge si asa

Mergi la inceput

Nelia, e vb de 1,2 kg nu de 200 gr (nu am gresit la scris, aveam 65,2 si acuma am 66,4). Deci cam un kg in sus si-n jos, astept sa fie numai in jos

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

aoleu ,greseala mea...dar cum e posibil?mi se pare cam mult...vei fii constipata?se depune apa sau cum...sau ai mancat multisor?ei?ia spune....
eu fug in fiecare zi cam 20 de min cu o folie de lastic pe abdomen...cand termin de fugit tai plasticul si curge apa...ce mai tratamente...si costa doar 70 de centi...doar ca de 1 sapt copilul meu nu mai vrea in carucior si cand merg la cumparaturi imping cu o mana de carutz,intr-una tin copilul si cu piciorul inping cosul cu cumparaturi....ma doare spatele...tre sa fug si azi...sa vad ma mai gandesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Neatza, fetelor!
Giuliana bine ai venit! Nici eu nu am o parere buna despre sucurile light, am citit nenumarate articole in care se zice ca e mult mai periculos decat cele normale. Oricum, orice carbogazos te baloneaza si se depune pe burta, deci nu recomand. Iti dau o idee, fa-ti un ceai de fructe, pune-l in frigider si bea-l ca pe suc cand ti-e pofta. Muult mai sanatos.
Muse afurisitele astea de oscilatii la cantar.. 1,2 e intr-adevar cam mult. Fusesi la baie de dimineata? La mine cu o cafeluta se rezolva instant.
Ieri a fost zi de pomina la mine, de dimineata pana seara numai in junk food am tinut-o, iar aseara am baut vin, mancat seminte si prajitura de cioco. Asa ca azi bag la sala triplu. Dar mi-au plecat musafirii si sper ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal, ca frigiderul mi-e plin de legume si fructe. Muse draga, ziceai ca nu stii ce mananci. Stiu ca tu esti cu sandwichurile si pogacile.. si mie imi plac, dar stim amandoua ca astea ingrasa cel mai mult. Daca inca n-au aparut salatele in tara, fa-ti salata de varza, are parca 17 calorii pe suta de grame si te umfla. Mananca banane - mie merele imi fac foame. Biscuitii de orez expandat iarasi tin de foame.. Un piept de pui facut la grill sau la sandwich maker cu o salatica, sau peste la grill, nu-s greu de facut, mai mult iti ia sa cureti grill-ul Eu de obicei imi cumpar mix de legume congelate - broccoli, conopida, morcovi etc, le pun in microunde. Nu adaug sare pe ele, si nu sunt mare fan de astfel de legume, dar am descoperit ca daca pun peste niste ardei gras murat sunt foarte gustoase si le mananc cat ai zice peste. Conserva de ton in apa cu porumb, iarasi super gustos si fara prea multe calorii. Dimineata, doua oua fierte pasate cu branza feta, un pahar de chefir sau iaurt, sau iaurt de fructe cu cereale, fulgi de ovaz fierti cu banane, stafide, nuci.. Cam asta e o parte din meniul meu de zi cu zi, destul de sanatos, zic eu. Si nu ma chinui foarte mult cu gatitul. Pentru colocatar, da, asta e alta treaba, ca e pretentios domnul. Si de multe ori zic sa incerc si eu cate un pic din ce am gatit, ca doara nu m-am spetit degeaba.. si asa se duce pe apa sambetei cura mea. Muse ti-ai luat Wii pana la urma? Mai faci step? Sa stii ca eu la sala patesc ca si tine, ma apuca durerile de cap de multe ori. Ma gandesc ca o fi lipsa de oxigen de vina, poate nu respir corect. Eram curioasa daca ai scapat de dureri si cum.
Cleo nici un raspuns de la moderator? Insista, te rog. Mi se pare inadmisibil ce se intampla si trebuie gasita o solutie. Nu stiu care e regulamentul pe aici, dar ma gandesc ca edit-urile astea se intampla mai rar, asa ca nu merita sa sufere toata comunitatea pentru doua-trei persoane care isi sterg mesajele.. Oricum, trebuie sa se rezolve intr-un fel, pentru ca nu suntem numai noi care avem deschis un topic care trebuie editat.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Nelia, nici eu nu stiu...cred ca ii diferenta intre o cantarire cu matele goale (rupta de foame) si o cantarire dupa ce ai mancat in ziua anterioara consistent, plus ca n-am fost la buda de 3 zile (mananc tot uscaturi ).

Celelalte fete pe unde umblati? Adrianaloy, Melly, Vali_pa, MsLara...atatea suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

addicted, niciun raspuns. Asta e.

musette, o sa te cert pt modul de alimentatie. Pai mamicule, dupa nastere nu iti revii cu constipatia...si cu cat trece timpu e si mai greu sa te dregi, poti si sa ajungi la una cronica...etc.
Plus. Nu e sanatos. Ciorbitele, salatele, iaurturi/lactate au rolul lor f important.
si ca sa fiu rea cu tine: esti de acu mama. tre sa fii f. sanatoasa pt puiul tau! sa fii alaturi de el, un ajutor - nu o pacoste bolnava... sa fii un exemplu...nu un contra exemplu.

Stiu ca nu e frumos din partea mea sa iti fac morala, dar...stiu ca e greu, dar e pacat de cura care o tii, ca ii dai in cap cu chestiile uscate.
O am pe verisoara mea: a tinut juma de an, a slabit cam 10 kile... si cand a ramas singura, ca a plecat taica su, i s-a facut lene sa mai ciorbareasca/gateasca, si dai cu sandvish, dai cu cartofi pai, si le-a pus inapoi in juma de an. Zau ca ma enervez pe voi!! sunt atatea pers. care chiar fac tot posibilul, si nu au rezultate atat de frumoase....Si la tine la fel!! fluctuatiile aste ade greutate o sa le ai mereu atat timp cat tii doar o cura, si nu un mod de viatsa mai sanatos.

Si io mai sar calul. Dar imi aduc aminte, la 3-4 zile fac o ciorbitsa,legumele si carnea le scot si fac piure la pitica, apoi adaug sare si o acresc dupa gust. Deseori pun sare direct in farfurie.
Si... desi mananc si un dulce, slabesc incet si frumos.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput