*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani Alexandra Ileana Amira!

La multi ani David Luca!

Sa cresteti mari , sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!

Tonic -multumim pentru tratatie!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani David si Alexandra Amira!!!sa cresteti mari si cuminti!

Oana,sunt sigura ca Vlad nu va plange!asa eram si eu cand l-am dus pt prima oara la gradi...tot cu ochii pe telefon ,ma gandeam ca ma suna sa-mi zica ca plange si sa ma duc sa il iau!dar,nu am primit nici un telefon... mamica ingrijorata
Tocmai am pe foc o ciorbita de cartofi!dar nu i-am facut poze...fug sa fac macar 2 poze!si am mai facut o salata de vinete!

David desi cand era mic nu rontaia nimic,acum e alta poveste!ii plac chipsurile,bomboanele,orice numai sa rontaie!dar,bineinteles ca dupa ce papa!si,nu rontaie in cantitati enorme!si nu in fiecare zi!e cam dificil cand un copil creste sa nu il lasi sa pape chipsuri si alte "prostioare",mai ales cand vede ca alti copii sunt toata ziua cu punga de chipsuri in mana!si unde mai pui,ca astia care fac chipsuri au pus in punga tot felul de jucarii-surpriza:de la ben 10 pana la masinute,avioane!si ,uite-asa ii atrag pe copiidavid avea o perioada cand vroia pufuleti cu surpriza,dar doar pe surpriza.pufuletii nu ii manca.ii mancam eu,normal

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kitzy Doamne ajuta, sa vii cu cele mai bune vesti!
ioana am vazut sarbatorit scump cu mot si funda!
miha pozele cu bunica sunt induiosatoare tare!..mi-e asa dor de maia mea, cat mi-as fi dorit sa o am la nunta, apoi sa-mi vada burtica si in final, Mufarinul..si tu arati super, bravos!!
l-am vazut si pe tudor de maria, la tol festiv!
aaa, simo, si eu fac vinete azi, sunt preferatele mele de cand ma stiu!..si o ciorbita de vacuta fac!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sa imi spal pacatele intai:
LA MULTI ANI SAMUEL CASIAN, DAVID, DARIA ELENA, ALEXANDRA, DAVID LUCA, TEODORA, ANDREI, DARIA MARIA!!!!! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI VOIOSI
Nu am mai scris de mult, impachetez toata ziua, am cutii prin toata casa si dulapurile sunt tot pline . Peste maxim 2 saptamani ne mutam si atunci e si ziua lui Sabin (deci saracutul va fi sarbatorit cu intarziere, sper ca de Paste). Oricum nu imi imaginam ca am adunat atatea prin casa. Asa iti dai seama cate strangi intr-o viata. M-am apucat intr-o seara de strans CD -urile, ca mi se pareau mai putine si am pregatit o cutie....am strans 5 cutii si cam asa s-a intamplat cu toate lucrurile..

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Sa aveti o primavara minunata, plina de iubire, pupici si martisoare la toata lumea !!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut pozici si filmulete cu toti aniversatii, si cu mot si fara mot , care mai de care mai frumosi si mai maturi, ca doar au 1 anisor acum si nu mai sunt bebelusi, sunt pushtulachi... asa imi place mie sa le zic.

Alexia e tot racita, cu muci, tuse si parca a si ragusit un pic, vad ca Antonia se prezinta bine, incerc s-o tin un pic departe macar zilele astea pana plecam, apoi ce-o vrea Domnul!

Naty ma intrebai zilele trecute daca ii dau ceva Alexiei pt imunitate. I-am dat toata luna februarie bronho-vaxom, acum facem pauza luna asta si apoi 3 luni la rand cate 10 zile/luna ii dau iar. Probabil ca e prea curand sa se vada efecte. Oricum vad ca de cand a racit, inca nu a facut forma aia urata de tuse care o facea de obicei, e pe linia de plutire.
Spor la invatat si BAFTA LA EXAMEN SI LA PROBELE CARE URMEAZA!

Mai voiam sa-i urez Stelei o acomodare cat mai usoara la servici , osafiebine!

Pup tot stolul fara exceptie !

Ma duc la invatat ca mai am un examen maine, dar sunt cu geana pe voi

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ariieeel?!

Olgule eu nu m-am mai muls de cateva luni..Pompa am donat-o..o dispretuiam deja,la cat am suferit cu tatele astea pana le-am convins sa dea lapticul si la cat m-am muls cand am stat in spital-cu hemoragia..si-mai tarziu-cu problemele stomatologice.. S-ar putea sa ma ingrijorez degeaba,totusi,pt.ca atunci cand a fost virusat-Mihai papa numai san.Ajunsesem sa stau cu tampoane la sani-incepusera sa-mi curgaNu mi-au mai curs de cand era el pipetel mititel..Hai ca m-am mai linistit nitel Vad ca tu ii dai de 5 ori/zi laptic,eu de 4..
Eu ii dau o banana intreaga+o para/mar+kiwi(aproape zilnic).In piureul asta mai pun ou,branza(atunci cand nu pun kiwi-pt.ca se amaraste)..sau cereale..sau pe toate odata Azi n-am avut decat mere si kiwi,i-am pus si cereale si i-am dat si laptic din titi-sa fiu sigura ca e satul-nu a zis ba-deci azi o sa aiba si el,tot 5 mese de laptic. Nu variaza cu mult mesele..avem cam la fel meniul,numai ca eu ii dau supa/ciorba la pranz,seara ii dau cereale,iar inainte de culcare-titica.

Oana!

kitzy va tin pumnii!

Heeei..Ce oaches e Tudorel in costumel

Nicol! Am scris povestea..dar nu o postez inca..Nu stiu de ce nu-mi vine..Mai astept nitel

luny!

Raluca!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

M-ati omorat cu torturi minunate, placintute si alte bunatati. Eu nu am mari talente in domeniu, dar daca ajuta pe cineva ca inspiratie, uite tortul Brianei de la 4 ani pe care il pomeneste si azi. ( nu imi asum decat meritul de a-l fi mancat )

http://family.webshots.com/photo/2901732860104255880YdMwYQ

PS: pe atunci era innebunita dupa Alba ca zapada si piticii, asa se explica.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty inveti, da? de aseara vreau sa iti spun ca am vazut un montaj fain tare la semnatura ta, si este emotionant sa o vad pe Iuli ce frumos a evoluat, din micuta firava in dulcea domnisoara!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irina-nu stiam de ce nu mai apari

Simo!

Stela-sa ai o zi usoara si frumoasa!

Feeeteeeloooor-a venit primavara-unde sunteti randunici?!!Randunici ratacite de marele stol,daca nu sunteti in listuta-nu inseamna ca nu va mai iubim-ci doar ca nu am mai avut nicio veste de la voi si nu am stiut ce sa completam in dreptul nickului.Va asteptam cu drag si dor-inapoi pe ramurea!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput