*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 4
Olgutzika spune:
Andrei si Daria
Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008
kitzy spune:
Neata!
Randuniclor, sa-mi tineti pumnii azi, pls ca merg cu Diana la radiografie. Am un morcov, ca nici frunzele nu se vad
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca de Diana (24.04.2008)
Olgutzika spune:
Zoze, saru'mana de linkuri. Sophie papa asa ( tine cont ca eu ma mulg atunci cand ajung acasa intre 240 si 260 ml lapte )
06:00- tzitzi
10:00- fructe ( azi de ex are jumatate de banana miiica, cu jumatate de piersica decojita si jumatate de pruna decojita ) + 120-130 ml lapte muls
13:30- legume aburite cu carne de pui/ou/ficatel + 120-130 ml lapte muls
17:30- tzitzi
19:00- un iaurt/cereale/branzica cu/fara biscuiti Nestle/mamaliga cu branza
21:30-tzitzi inainte de nani
peste noapte tzitzi dupa nevoie...( cam o data de nopate )
Apa bea peste zi cam 300ml.
Deci si eu sunt in pana de idei, si conservatoare cum sunt, ma tem ca naiba sa schimb ceva ce merge, dar..sunt cu urechile ciulite la voi . Mama ma omoara ca de ce nu ii dau ciorba/supa, ca are nevoie...
Luny, te-am votat cu toate trei acum Secretul este sa selectezi din prima tot ce vrei sa votezi, adica am pus bife la toate trei ( inclusiv la "ciorba" ) si am dat "voteaza".
Gata, la munca cu mine! Pup!
luny spune:
LA MULTI ANI, David, Amira, Andrei si Daria, sa fiti sanatosi si rasfatati de toata lumea!
olgule multam de vot! oare si azi se voteaza?bubu?..noi se pare ca avem cam la fel meniul, decat ca la mine tzitzi e direct din sursa si nu bea apa..dar eu sunt relativ multumita, ii merge bine asa si parca si mie mi-e teama de schimbari, dar mai vad eu pe parcurs...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
'Neataaaa!
La multi ani Alexandra si David! Sa cresteti mari!
LA multi ani Andrei si Daria!
Noi am fost la gradi si l-am dus pe Vladuc , tare cuminte a fost pana am plecat , o sa sun mai incolo sa vad ce face si sper sa nu aud ca plange, ca doar e baiat mare, adica barbatel, nu?
Ma apuc de calcat ca am o tona...Stefu trebuie sa doarma, ca la 7 jumate ne-a dat el trezirea...
Cu mancarea, eu le-am dat mereu 3 mese principale si 2 gustari (fructe, iaurt sau chec, praji cu branza, ceva facut de mine- ma refer la Vlad). Cu rontaitul sunt de acord si nici Vlad nu rontaie (des ), dar mai scapa niste biscuitei maxi-mix, aia ii plac. Iar dupa masa de pranz cate o ciocolatica kinder, dar nu in fiecare zi. In rest, banana, mar, portocala...din astea...
Fetele, pot sa fac suc de morcov amestecat cu portocala sa-i dau lui Stef? parca sucul de morcov era bine sa fie simplu..asa e?
Eu nu i-am facut pana acum sucuri . Doar de portocala, rar de tot, si ieri a baut la nasa un bibe din ala mic plin
Luny, si azi s emai voteaza, cred ca diseara se dau premiile.
Va astept pe Bucataras cu retete de post!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Olgutzika spune:
Kitzy, tinem pumnii!
Miha, m-a topit prima poza, mi-au dat lacrimile!!! Ti-am mai zis, da' mai zic: Luca este copia-ti la indigo!!!
Gataaaa~!
underqueen spune:
neatza! incerc sa pun niste poze de la mini-petrecerea de 1 an...
LA MULTI ANI! Alexandra Ileana Amira sa cresti mare si frumoasa!
LA MULTI ANI ! David Luca sa ai parte numai de bucurii!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
underqueen spune:
am costum
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
bitza037 spune:
Neata randunime
am absentat ca nu mai avem net acasa...s-a stricat conexiunea la calc. ceva de genul asta....si tare am suferit ca nu pot sa zic si eu la multi ani.....lui David de Ioana......ca pe el il tineam minte ca sarbatorit de martisor....si la alti puiouti de randunci dar pentru asta trebuie s ama duc sa citesc din urma cap. trecut...revin cat pot de repede cu urari
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
nicol_conte spune:
Restanta de ieri
La multi ani David de Ioana!
La multi ani Samuel Casian!
Sa crestesti mari , sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)