*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana,e frumusel foc David asa tuns !chiar ca arata a barbatel!e mai matur asa!
Miha,sa traiasca nasul mic

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am culcat copilu'. am calcat cateva lucrusoare de-ale puiului mic si acum sa mai ciripesc ...azi am fost la plimbare cu tati si cu andru,a fost f frumos...m-am simtit f bine de 1 martie,am primit un buchet de flori ...a fost o zi frumoasa...
numeioana-am vazut jucaricile,f frumoase......am vazut si pozicile si noua freza...imi pare rau de carlionti...mai eu zic ca o sa-i iau motzul lui nadru dar el nu prea are par

zoze- super zi... mihaitza...ultima poza m-a dat pe spate...
tuchi sa-ti traiasca nasica mica....multa sanatate...
stela-multa bafta maine la serviciu
stef pentru papica...
simo -f frumoase pozele...ce baiat frumos
vazut si pozici de valentina...are mama ;2; baieti...
giani-
luny- de cateva zile si andru a inceput sa se intinda la masa de pranz...uneori chiar si o ora...
acum va las ...merg si eu la nani...va pup

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna seara,
In sfarsit am si eu net cum trebuie. Nu am citit din urma decat de la capitolul asta dar vreau sa urez si eu
LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE S-AU SARBATORIT ZILELE ASTEA.
Am vazut doar poze cu David si acum merg sa mai citesc din urma, in urma rau

In legatura cu mancarea si Vlad mananca acelasi lucru de ceva timp, chiar ma gandeam ce sa ii mai dau. Dar sunt multumita de cum si cat mananca si oricum are 10 luni.
Stie si el cum face vaca "bu", cum face rata "bac bac" si cum face tigrul...un sunet pe care nu-l pot reproduce. In rest este un scump, vorbeste toata ziua pe limba lui si eu nu mai termin cu toate treburile.

Ieri am dat ultimul examen si sunt f fericita.
Ma duc sa citesc sa vad ce ati mai facut

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ohooo..Ce de raspunsuri..Stati ca trebuie sa o iau pe rand:
Hai mai Olgutza ca glumeam cu nominalizarea Mi se mai intampla si mie..
Cu mancarica-am cateva articole,o sa le postez si aici,deocamdata iata un model si un alt articol aici. Ce lapte ii dai tu Sophiei,dupa fiecare masa?!Tzitzi? Mihai suge dimineata la trezire si inainte de fiecare somnic(2 peste zi si apoi-seara la culcare).

luny si eu am votat la fel ca Olgutza Nu stiu ce sa zic despre orarul meselor Mufarinului..practic..e bine daca lui ii merge bine si tu te simti confortabil asa. La noi e program-3 mese principale si 2 gustari,inafara de tzitzi.

Naty-mie mi se par foarte importante gustarile,mai ales pentru copii..Pana acum(si probabil-inca ceva timp de acum incolo..pana ma dumiresc)-fructele alea pe care i le servesc la aproximativ o ora dupa supt-constituie gustarea.Asta inseamna ora 10. Acum..am citit ca la 1 an,un copil ar trebui sa consume,in medie-500ml de lapte/zi si nu cred ca tzatele mele mai furnizeaza atat lapte-de aici si trezirea mea mea la realitate si scotocirea dupa informatii. Dupa ce am citit si m-am framantat,am ajuns la concluzia ca suptul ala de dimineata nu poate fi considerat masa principala-ci rasfat(sa zicem..desi nu-i chiar asta cuvantul)..iar fructele servite in jur de ora 10..nici atat. Cum micul dejun reprezinta masa cea mai importanta a zilei-cred ca fructele nu-s suficiente,nici amestecate cu ou,branza,iar cu cereale nu mi se mai pare plauzibila combinatia..adica nu doar atat..Asta dupa mintea mea..ca deh..eu mi-am format deja un tipar..dar nu-i definitiv Hai ca deja numai pricepeti nimic..Cateodata nici eu nu mai inteleg Ideea e ca as vrea sa gasesc formula ideala a micului dejun si nu vreau sub niciun chip sa renunt la gustari-a nu se confunda gustarile cu deserturile.Prin gustare inteleg-un fruct,legume proaspete,piureuri din amestec de fructe,un lactat,etc.-nu in cantitate mare si-neaparat cu 1 ora,o ora juma' inainte de urmatoarea masa(principala)..Mie mi-a intrat in cap ca gustarea-daca e alcatuita din ce si cat trebuie-este o sursa nemaipomenita de energie si nutrienti,mai regleaza niste mecanisme prin corpusorul nostru-iar pentru copii e excelenta..Bineinteles ca exista si exceptii-atat din motive medicale cat si de gust/preferinte/apetit..

Daviducul e un scump Era un gigolo cu parul lung si carliontat,iar acum,cu noua freza e criminal-barbatel-in toata regula!!

L-am vazut pe Luca al Mihaelei,nas mic,frumos foc!! Si o vazui si pe mami sepsi si...si cel mai mult si mai mult imi plac pozele cu mamaia si cei doi pui!!

ursulicule bine ca scapasi de examene!Felicitari!! Ce dulce trebuie sa fie Vladutu cu vaca buu si rata bac-bacPooozeeee...

Mergi la inceput

La muuulti ani cu sanatate Alexandra Ileana Amira
si David Luca !!

Daria Maria si Andrei

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Multumim Ela! Am reusit sa citesc din urma, am facut un mesaj luuung, si cand l-am trimis am vazut ca nu eram logata!
Acum mi-e lene sa-l mai scriu. Imi amintesc doar ca anul trecut eram deja la al 2-lea No spa si mi-era tot mai clar ca a sosit momentul. Tati era la serviciu ca si acum, doar bb era in burtica nerabdator sa ne vedem. Abia facusem 37 s si stiam ca va fi bine, asta era telul meu. Si iata ca a fost bine, acum bb e mare, ieri i-am facut si noi petrecere, azi il tundem, restul va povestesc maine.
Va pup si ma duc sa pregatesc bunatati sa va servesc maine dimineata, maine la pranz si apoi pe seara, ca am nascut abia la 18.25, asa ca avem mult de petrecut!
La MULTI ANI tuturor puilor care s-au sarbatorit de cand n-am mai intrat (pe motiv de migrena groaznica si apoi aglomeratie de treburi , i-am admirat pe toti, m-am delectat cu toate filmele si toate pozele de la cap 214 incoace, simt ca am sufletul plin de frumusete si dragalasenie, de puritate, imi vine sa zambesc permanent, cum numai copiii te pot face sa zambesti!
Si LA MULTI ANI surorii noastre astrale AMIRA! (nostim, nascuti in aceeasi zi si acelasi loc)
Revin maine dimineata cu tratatia si cu mesajul!
NOAPTE BUNA!

Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Buna dimineata! Ce fete cuminti, cum au dormit ele si n-au stat pe forum!
Gata, mi-am scos firul de cerclaj(era un rezident sarb atat de aerian incat ii spunea asistenta ce tb sa faca, noroc ca ea stia!)si astept sa nasc.
Pana atunci, asa cum am promis: cafea, ceai, suc de portocale, prajituri, cereale, tartine cu ce vreti voi si o zi minunata va doresc!
Nu pot pune emoticoane acum ca am un browser mai ciudatel, dar activez Explorer mai tarziu si va poftesc pe la pranz la o noua tratatie virtuala.
Va pup si fug ca s-a trezit sarbatoritul si a luat-o la plimbare prin casa tb sa ma duc sa vad ce presteaza!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David Luca - azi fac 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata
LA MULTI ANI DAVID DE TONIC!
Mi-e un somn...si am un chef...
Zoze, sigur ca gustarile (asa cum le intelegi tu) sunt f bune si importnate, doar ca, pt unii copii, probabil de mai tarziu. Uite, Mufa nici nu mananca doua feluri. Iulia acum papa si ciorbita dar daca ar fi sa-i dau si gustari intre mese nu mi-ar mai manca nimic la mese. Eu ziceam ca detest gustarile gen rontait aiurea de biscuiti, grisine si, mai traziu, criminalele chips-uri; ei ASTA n-as vrea sa o invat niciodata. Acuma, legat de fructe...mie nu-mi par tocmai o gustare. Adica daca ii dau o banana cu suc de mandarina, cu 2 lingurite de cereale sau cu branzica, sau 2 mere coapte cu branzica, sau cu hrisca...mie mi se pare destul de consistent micul dejun...
Miha, mie din poze cel mai mult mi-a placut de tine si de Luca. Senini, f senini!
Am fugit ca-s pe ultima suta

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

'neata!
L-am luat pe Mihai la noi in pat sa-i dau titica si a adormit acolo,langa ta'suProblema e ca eu nu mai am loc acum..I-am lasat sa puturoseasca,am mancat un biscuite de la nestle si mi-am facut o cafea,sa o mjmonesc on line..

Sarutmana Catalina de tratatie! Pupici feciorului!

Naty nici eu nu-s de acord cu gustarile alea,clar! Haha!!Cum a papat ciorbita..in curand cred ca o sa ceara si gustari! E plina de surprize Iulia,dupa cum ai vazut!
Mai..da-sunt de acord cu tine-referitor la combinatiile alea,dar nu si pt.Mihai Daca ii dau numai fructe amestecate cu..cereale,sa zicem..in doua ore chitaie de foame,vine si cauta tatele..face urat Uite ca asta mi-a amintit ca fructele+ou+branzica+cereale..il satura bine..Dar nu-i pot da zilnic asta.Cu ce imi hranesc eu copilul,la micul dejun?!
Ma gandesc sa-i dau o portie de cereale-normala,intreaga si sa-i pun si-un ou in ele?!Asta ar insemna sa raman in pana de idei pt.masa de seara..ca eu ii dau masa de cereale-seara
Hai ca nu va mai zapacesc..Daca va vine vreo idee,mai gasiti ceva interesant..spuneti-mi si mie

Fug ca s-a trezit piticul!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

David si Amira

Viata luuuunga plina de fericire si muuulta sanatate!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput