*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
ma bucur ca v-au placut pozele!am facut si noi ca Zoze,peste 200![]()
Vali
,tortul Ursulet nu l-am facut eu!era mult prea mult pentru mine,pe cuvant
!
Giani,ce urare frumoasa

Hai,mai Oana,ca nu sunt asa de tare cum zici!cum iti ziceam ,m-am surprins si pe mine
!initial am vrut sa fie masina rosie ca focul,mai avema o sticla de colorant alimentar rosu ,dar cand am pus in frisca am vazut ca era ROZ
!
Luny,pt liniute am topit ciocolata neagra si ca sa iasa liniutele asa subtiri am pus in seringa
si asa am ornat
!
Cleme,fundita i-am facut-o eu ca sa ii pastrez mai bine motul
!asa a avut si David!si inca ii mai am fundita![]()
am avut iar musafiri
!unii care ieri nu au putut veni....
Luny,mi se pare ca Mufa mananca foarte bine!sincer,mai mult ca Sam
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Super, super ginerelul meu!
Mai, erau superbe buclele dar oricum jurai ca e fetita, mai ales cu ochii lui mari si galesi, dar acum e barbatel in toata regula, pupe soacra pe el de frumos!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Simo, super si la voi-iar tu erai toata numai o stralucire! Si freza iti venea beton! Si Sam atata a crescut...
De dulciuri de la mine nu vedeti comentarii 
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
acum am sosit de la botez
poze aici, sa ne vedeti cum am fost pe post de nas mic
http://community.webshots.com/album/570336463yDFfWN
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Ioanaaa, mie imi pare rau dupa buclele lui aurii si carliontate...dar e super scumpic! cred ca o sa-i creasca tot cretulin parul. E un dulce!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Simo, daca ai sti ca asa am patit si eu cu masinuta lui Vlad de la 1 an
. Am avut colorant alimentar, mai multe culori, si am vrut sa-i fac masinuta rosie si am pus in frisca si s-a facut LOZ bombon! si am pus mai mult is s-a facut Siclam
, in nici un caz nu s eface rosu, daca pui in alb
. Si am aruncat-o! si apoi am facut alta frisca si am pus albastru si mi-a placut culoarea
. Cu putin roz am ornat la masinuta, daca te uiti pe bucataras sa vezi tortul ![]()
Dar imi place mult de tot cum ai taiat blatul si a iesit exact forma lui McQueen, Vlad cred ca ar fi in delir! sa-mi dai mai multe detalii pe mess, ca ii fac si eu lui Stef!!
Mai mult de dragul lui Vlad, iti dai seama!!
Miha, cel mai tare a fost nasu'
!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Aa, Luny, cand votezi prima data, poti sa selectezi mai multe retete, apoi apesi sa votezi! ca si eu am votat 3! dintre care cocshul si MLM-ul 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
numeioana spune:
Cuscra nu m-am putut culca fara sa aflu ce parere ai
. Ma bucur ca e pozitiva!
Bubu, eu sunt uimita cum a ramas parul lui dupa tuns... Nu pare in poze, dar e muuult mai blond si stralucitor si inca ondulat. Maine seara vreau sa-l spal pe cap (in seara asta n-am reusit ca am avut si eu musafiri ca si Simo) si sunt curioasa daca se onduleaza la loc. Dar eu sunt convinsa ca-i va creste tot cret, ca vad cum e acum..![]()
Cand l-am vazut tuns ziceai ca nu e copilul meu
. Ce ciudatenie!!
Si acum daca ma uit la el ma mir
.
Miha, sunteti draguti! Iti seamana tare mult Luca.
Pupici
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
stati asa, ca Mufa nu mananca doua feluri niciodata!! e 'SAU' peste tot!..iar cantitatile nu le stiu, intre jumate si trei sferturi de castronel d-ala mic, de fapt doar setul ala il am de 2 castoanele la fel
..eu sunt sigura ca papa putin ptr un an...dar mai mult nu-i chip...iaurtul e in continuare preferatul, masa de seara o papa bine, restul, se lungeste si cate 40 min o masa..
e bine ca acum aflu si eu cum e cu votul, habar nu aveam, bubu
..lasa ca stiu data viitoare!![]()
raman restanta la vizionat pozele Ioanei si ale Mihaelei, maine dimi la cafea, ca tipa iub sa pun un film!papapapapapa!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
va multumesc
ma bag la culcare ca maine iar serviciu. in noaptea asta a "intrat" maica-mea de "serviciu" cu Luca ca nu rezistam. asa ca sper sa apuc sa ma odihnesc
NB
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade