*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neatza...

Nu prea-s vorbareatza, dar am citit/vazut tot. Incerc sa scriu un mesaj, da'-s necajita oarecum de cand am citit cam ce si cat papa copiii vostri...Apoi fii-mea papa tare putin...(dar cu greutatea e in grafic...)

Olgutz, Sophie-Merveille a fost de-li-cioa-sa cu bentitza aia, iar de poza cu sacosha nu mai vorbesc!!! Sa ai o saptamana usoara la sv.!

Simo, Sam e cu adevarat barbatel. De torturile alea nici nu vreau sa amintesc!

Ioana, sa stapaniti sanatosi jucariile, sa va bucurati de ele si de David-nou-frezatul, caruia ii vine f bine noua tunsoare! Am remarcat ca tuturor baieteilor de pe crengutza le sta mai bine tunsi.

Zoze, fata, d-apoi ce mai petrecere si la voi!!! Si ce mai tot!!! Si ce mai dixtractie!!! Si ce v-am admirat in gradina, taaaaaare o sa-i placa si fii-mii la tara, ca am de gand in vara asta sa ma retrag in munti.

Naty, multumesc mult de aprecierile le adresa Theei! Sa stii ca nici ea nu ma priveste cand o tin in brate, ba din contra, ma impinge si vrea sa o tin numai cu fata spre lume, gen scaunel. Cu rontaitul intre mese nu stiu ce sa zic, stiu doar ca Thea nu e interesata...f rar mai roade dint-un mar/biscuite/coaja de paine.

Cu mancatul dupa un an....of, of, mai, mai!!! Si eu sunt paralela si parca nici nu vreau sa citesc, sa nu ma sperii. La noi ar fi cam asa, acum:

Dimineata: 150-180 ml lapte
10-11: un iaurt cu sau fara fruct (de regula para)
13-14: legume pasate cu ou/carne/ficat/peste
17-18 cereale se seara (de multa vreme Humana cu ovaz si banana)
21: 150-180 ml lapte.
peste noapte: in jur de 150 ml lapte.
Cu apa...destul de prost, n-am masurat niciodata, ca mi-e sa nu ma panichez de tot. Oricum, bea singura, din cana cu pai, dar de multe ori mai mult se joaca, adica ia in gura si apoi o varsa...

Naty, mai vroiam sa-ti zic ceva: nici Thea nu-si tine biberonul, nici nu se arata interesata. Dar eu chiar nu vad de ce sa-l tina...Ca tot nu-l mai utilizeaza asa des. Doar de cana cu pai e pasionata, dar cred ca o considera un fel de jucarie cu apa.

Luny, si eu am votat unitatea voastra in concurs, sa aveti bafta, chiar cred ca meritati premiul! Cu mancatul lui Mufa...suntem pe-aproape.

Bubu, bafta lui Vladi la gradinitza, sa nu planga si sa-i placa!!! Am facut poza la American pie, k am facut ieri 2, una cu mere si una cu caise. Mie imi place mai mult cu mere. Unde trimit dovada?

Kitzy, bafta multa cu Diana!! OSAFIEBINE!!! Sa vii cu vesti bune!!!

Stela, esti deja la serviciu de acum...Iti doresc sa te simti bine, sa te reintegerezi repede si sa-ti fie usor!

Fetelor, am o groaza de treaba...plus ca ma tot gandesc la tortul ala floare pe care sa i-l fac Theei... Mai vb, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eu mi-am facut de lucru prin casa , am spalat faianta in bucatarie, ma apucasem de calcat, dar m-a dat Lica la o parte , Stef doarme de 2 ore si noi trebaluim, e tare liniste

Simo, stiam ca tu faci acum de post si te astept cu multe retete! Voi tineti tot postul?

Eu fac diseara peste la cuptor si mamaliguta moale si le dau la baieti sa pape

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut si eu montajul cu Iulia...m-a emotionat profund...

Si tortul Brianei a fost de nota 10! Foarte frumos! si cred ca si gustos

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Alice, daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si Sabin mananca cam la fel de putin, nu depaseste 350 ml lapte pe zi, dar e ok cu greutatea si arata bine. Asa ca stai linistita fiecare copil are ritmul lui.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fff tare tortul, Raluca!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Hai ma Zozelino fa-ti curaj si pune povestea aia, cred ca toate abia asteptam sa citim ..nu-i asa fetelor? Uite, propun sa facem galerie , poate iti vine curajul:

Hai Zoze cu povestea nasterii Sufletelului Blond cu pielea de casmir!!

Mergi la inceput

...iar cu mancatul, nici Antonia nu prea da buzna, mananca max 150 gr de papa la o masa, in schimb ciorba o soarbe cu pofta mare! Si lapte ar bea ori de cate ori ii dau, dar daca i-as dea cat vrea ea, n-ar mai manca altceva. Una peste alta, bea cam 700 ml/24ore si vreo 130 ceai + putina apa.

Mergi la inceput

Hai ca am limbarita , in loc sa invat

Voiam sa va zic ca s-a rezolvat problema cu somnul ei , adoarme normal, nu mai comenteaza..nici acum nu stiu care a fost baiul..dar bine ca a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alice, trimite pe bucataras@yahoo.com

L-am vazut si eu pe Tudor la costum, foarte tare!

Am ratat tortul Brianei, ma duc sa-l caut in urma

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alice mai putina apa ca Mufa nu cred ca bea nimeni...maxim 20-30 ml/zi...nu vrea si pace..el vine si trage de mine cand ii e sete,, sa bea tzitzi..si urla de-a dreptul daca vin cu cana dupa el sa-i dau altceva, efectiv imi trage de bluza pana aud 'piiiiirrrr'... pana nu va fi intarcat, nu stiu ce as mai putea sa fac..

si apropo de Mufa, bilantul ultimelor nopti la naiba, sper sa nu cobesc sa fie mai rau..: se culca la san pe la ora 22-22,30 int6insi in patul meu...cateodata reusesc sa-l pun la el fara sa simta, dar de multe ori, sare ca ars direct in fund, si urla cat poate...am incercat mai multe lucruri aici: 1.sa-l iau sa-l adorm iar la san=acelasi urlet la debarcat in patul lui, ba chiar mai greu adoarme ptr ca se trezeste aproape de tot..2.il las in pat si ies repede..cateodata plange cu sughituri, eu la fel in sufragerie, si adoarme in maxim 10 min-15 min, alta data se maraie 2 min si pica...am zis ca ne apucam sa cronometram..faza e ca plange nervos o bucata de timp, topaie in pat si chiuie ca sa-l auzim, in ideea ca cineva vine si-l ia..de multe ori ma gandesc sa nu pove toate astea ptr ca s-ar putea ca unele mame sa dea cu rosii, dar nu stiu ce alta solutie as avea, am incercat TOT cu binisorul, fara rezultat...
Mai departe. Pana la ora 12, cel tarziu 1, se mai trezste de 1-2 ori, cateodata maraie de 2-3 ori si adoarme, alte dati plange cateva minute bune pana pica...am incercat sa ma duc sa-l consolez, eu sau Liviu, si nu tine! daca se duce iub, se trezeste de tot, mega scandal dupa tzitzi..daca ma duc eu, evident, musai san..si cu san, risc sa se trezeasca din nou la debarcarea in patul lui...asa ca daca il lasam in pace si nu mergem in dormitor, in cateva minute se culca la loc...si de la orele astea, deja pana la 8-9 nu se mai trezeste deloc, ceea ce este MAAARE LUCRU pentru noi...doar ca am momente cand imi vine sa ma tavalesc pe jos, ca m-am saturat sa-l aud cum plange, mi se rupe sufletul..ma intreb oare cand va trece peste perioada asta si va dormi si el linistit?..va fi vreodata asa?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput