Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Ciresica5 spune:
Pupici pentru burtici, 
Fetelor, cred ca soacrele astea au o problema cu kg noastre acumulate in sarcina. 
Si mie imi zicea soacra pe la 5-6 luni "stai sa vezi ce burta imensa vei avea pe la 8-9 luni". Eu negam, ea insista.
Pe la 8 luni i-am zis ca nu a fost asa, dar ea "stai sa vezi ca pe la 9 luni, o sa te loveasca bebe atat de tare incat vei face pe tine de durere!
Dar nu te teme mama, ca toate femeile am trecut prin asta!"
Of, de ce oare simt ele nevoia sa avertizeze asupra necazurilor ce se pot abate asupra noastra??? 
37+ cu 
AMR - 3 SAPTAMANI

PetraTudor spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui carmenada Buna fetele, am aparut si noi sa semnam condicuta.
Doctorita mea mi-a explicat foarte bine, dar cum eu nu am de nici un fel talent la scris, nu stiu daca o sa pot reda intreaga maretie a exemplului ei, deci: inchipuie-ti uterul ca un balon pe care il tot umfli. La inceput are un "gat" echivalentul colului dar pe masura ce intra aer gatul devine din ce in ce mai mic pana dispare. Asa pateste si colul, pe masura ce bebe coboara si are nevoie de spatiu se ... inglobeaza in ....forma uterului. sper ca explicatia mea este cat de cat .... coerenta Carmen 34+ ![]() |
Carmen, excelenta explicatia, o comparatie foarte funny care ma va ajuta sa-l lamuresc si pe sotul meu, ca nici el nu prea intelegea faza cu "stergerea"...

37+ cu 
IliesClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dada, Clara, eu iau mai mult (dar am inteles ca asa e in majoritatea cazurilor, exceptiile fiind legate de nedeclararea venitului real in cartea de munca) pentru ca indemnizatia de maternitate se calculeaza ca fiind 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni (se retine doar CAS 10,5%-incepand cu martie, pana acum era 9,5%- din salariul minim pe economie). Asa ca eu incepand cu februarie iau cam cu 3 bulioane mai mult in mana, avand in vedere ca nu mi-am mai depus dosar pt. salariu de merit, stiind ca intru in concediu. |
... oooo ce chestie! Chiar azi mi-a adus sotz fluturasii de la servici. Eu sunt in CM din 3 septembrie 2008, cu 75%, iar din 7 ianuarie 2009 in prental, cu 85%.
Gasesc pe fituici salar OK pana in octombrie inclusiv, apoi nici 10 milioane.
Ce s-a petrecut incepand cu luna noiembrie, nu stiu. Ca eu nici in oct nici in sept am lucrat la fel ca in nov si dec, adica deloc.
Si ceea ce nu mi-e clar deloc: salarul de merit nu se da in CM? doar l-am obtinut pt munca in anul 2007 si il incasez in anul 2008. In 2007 nu am avut deloc concediu. De cand sunt in CM, din sept, nu mai primesc salar de merit. Asa se face in general sau e fraiereala?
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Adee pisigri, sper ca nu te confund 37+ Arianapoze |
Da

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Adee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Da ![]() if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Avem si noi o problema cu o pisicuta fff mofturoasa, care nu vrea sa pape nimic si nu stim ce sa ne mai facem cu ea. Are 1 an jumatate, este tinuta in casa si pana acum manca hrana uscata si pliculete de la wiskas. Si pana acum era mofturoasa, dar acum face cu adevarat greva foamei. Am incercat sa ii dam si mancare de care mancam si noi, dar o gusta numai si nu mai vrea sa manance. Ce am putea sa ii mai facem ?
37+
Arianapoze
pisigri spune:
Deci:
din punctul meu de vedere, whiskas, kitekat friskies darling sint mincaruri proaste. te sfatuiesc sa incerci hill's sau royal canin. ambele au cite un sortiment pentru pisicute "mofturoase" si "exigente".
o pisica sanatoasa, deparazitata, poate fi oricit de mofturoasa; nu va muri de foame
. sortimentele de mincare pe care ti le sugerez sint mai scumpe, dar sint clar mai sanatoase, ajuta la evitarea chiar a declansarii unor boli cronice, si per total nu iesi mai scump, pentru ca, cantitatea zilnica necesara este mai mica, deci maninca mai putin.
oricum, pt inceput, ia cite putin din ce ti-am recomandat; mai sint si alte sortimente facute de aceiasi producatori; mai exista tot ca marca super premium Sanabelle (dar asta e si mai scumpa parca).
vezi ca mincarea asta n-o s-o gasesti in supermarket, doar in petshopuri...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Adee spune:
| citat din mesajul lui pisigri Deci: din punctul meu de vedere, whiskas, kitekat friskies darling sint mincaruri proaste. te sfatuiesc sa incerci hill's sau royal canin. ambele au cite un sortiment pentru pisicute "mofturoase" si "exigente". o pisica sanatoasa, deparazitata, poate fi oricit de mofturoasa; nu va muri de foame oricum, pt inceput, ia cite putin din ce ti-am recomandat; mai sint si alte sortimente facute de aceiasi producatori; mai exista tot ca marca super premium Sanabelle (dar asta e si mai scumpa parca). vezi ca mincarea asta n-o s-o gasesti in supermarket, doar in petshopuri... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Merci de raspuns
O sa incercam cu una dintre sortimentele de care mi-ai zis sa vedem daca mananca
37+
Arianapoze
aris26 spune:
buna seara
am fost si eu la control
ca de obicei inca fatza mea arata asa..
. piticul meu a ajuns la 3,200kg
s-a mai scurtat si colul un pic, acum are 35mm.
ilinca,clara -
sunteti nishte dragutze
olishca - mi-ai dat idei
. incerc sa fac o rezervare pt week-end-ul viitor la stand-up. sper bsa gasesc o masa dat fiind ca este 8 martie.
alina.n -
maine-poimaine o sa se holbeze toti la bebelushul agatzat de gat![]()
sunteti mortale cu intrebarile idioate si enervante
si eu uras intrebarea "ce face bb?" in functie de persoana care intreaba imi adaptez raspunsurile. sunt oameni la care tzin si stiu ca ma intreaba cu drag si atunci le raspund cu calm ca "e bine, uite acum x zile avea x kg"...sau "e bine, uite acum sughite", daca am chef sa fac mishto raspund la modul"eh, uite ma bate la cap sa ii cumpar un porsche si nu ma pot hotari la culoare". eu am senzatia ca cei mai multi intreaba ca sa intrebe si ei ceva, sa vedem ca se gandesc la noi si la copilul ce o sa vina. e ok atata timp cat nu e cu rautate.
eu am o problema cu prietene care au deja copii. ma intreaba "si cum te simtzi?' eu raspund ca de obicei"bine, chiar f bine" imediat dupa urmeaza..."aaaa, lasa sa vezi cat de nashpa e in ultimile doua luni"..."pai, sunt deja in ultima luna"..."aaa da??? eh, pe mine ultimile doua saptamani m-au rupt"...fratilor

ei bine, mie nu imi e rau, ok, nici grozav nu ma simt ca doar vorba aia car vreo 5kg in burta si inca vreo 10 ashezate frumushel pe fund si sholduri, ma doare si pe mine spatele, am arsuri si dureri de stomac groaznica, ma dor oasele bazinului...etc
ca doar sunt gravida, dar cu ce ma ajutzi tu pe mine daca ma ameninti ca o sa-mi e mult mai rau? d unde stii tu cat de rau o sa-mi fie sau cat de rau imi e acum dar nu ma plang??? plus ca hotarati-va o data care sunt lunile alea nasoale/ ultimile doua luni sau ultimile doua saptamani?
36+
poze
AMR 22 de zile 
olishka spune:
Seara buna!!!
Astazi am condus toata ziua. A fost foarte aglomerat. Am reusit intr-un final sa-mi recuperez piesele lipsa de la mobilier.
Monnvas multumesc de intrebare, dar inca nu am avut timp sa ajung si nici nu cred ca voi ajunge decat pe la sfarsitul saptamanii.
Gina2008 cred ca esti foarte emotionata ca mai ai atat de putin si iti vei cunoaste minunea. Mult curaj si Doamne ajuta!!!
Olga
32+
David