Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Buna, fetelor!
E o zi asa de frumoasa si eu plang de felul cum a povestit Georgiana. Aceeasi stare o avusesem si eu sambata seara, nu a miscat pana nu l-am starnit cu compot caramelizat de mere.
Apoi duminica dimineata, bucuroasa, ziceam ca schimb semnatura. Dar cand am verificat, am descoperit ca eu imi calculasem o saptamana in plus. Si asa m-am suparat ca proasta de m-am imbolnavit. Si am zacut toata ziua, nici calculatorul nu l-am deschis. Se vede ca nu mai am rabdare, timpul trece prea greu, asta e! E si normal, dupa 5 saptamani de stat numai la pat, din care 2 la spital, pierzi notiunea timpului si visezi sa ajungi mai repede si cu bine la termen.
Va doresc sarcini si nasteri cat mai frumoase si usoare!

Malta 34+ Vincenzo Stelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

adirys,
dioptriile sint mici, am -0,5 si -0,75; pina la miopii de 5-6 nici nu te baga nimeni in seama pt cezariana, si chiar asa nu toata lumea considera marimea dioptriilor ca indicatie pt cezariana. diagnosticul meu este de retinopatie gravidica si maculopatie gravidica - nu-mi cere detalii ca nu stiu sa iti explic mai mult decit ce se intelege din denumirea bolii.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

mai aveam o idee si mi-am uitat-o.
gasisem la un moment dat pe forum niste linkuri interesante apropo de unde se depun diverse acte si ce acte exact pt trusou, indemnizatie de nastere, certificat de nastere, alocatie etc etc. stie cineva ceva unde sint astea l agramada? nu putem sa le adaugam si noi la inceputul capitolului, ca dureaza mult pina le cautam pe fiecare in parte?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare mamici!!
Nu demult ne-am trezit si noi...

Georgiana ce bine ca s-a terminat totul cu bine
Clara si eu am leucocitele la fiecare analiza mai mari: in jur de 14mii. dar mi-a zis dr ca e ok.
Aris eu sambata am fost la Stand-up comedy. La fel se uita lumea la mine f ciudat, mai ales ca mai eram cu o graviduta, dar mie chiar nu-mi pasa. Noi ne-am distrat f fain.
Aris sa stii ca poti sa-l tii pe bebe si in landou in masina cat e f mic. Unele landouri au sistem de prindere, asa ca nu trebuie sa-l tii neaparat in scoica. Eu am zis ca o sa-l pun in scoica pe la 2 luni.
Pisigri intrebarea care ma innebuneste pe mine este "misca?" Normal ca misca!! La care unii: "ia sa vad"

Ikea m-a enervat f tare. Nu stiu daca vi s-a intamplat. Ieri ma apucasem sa montez patutul si ce mai cumparasem. Eram foarte happy, pana cand am descoperit ca imi lipsesc cateva piese la patut. Mi-am zis ca se mai intampla si m-am dus aseara la ei. Am recuperat piesele pt patut si ne-am apucat sa montam dulapul cu masa de infasat, cand ne-am dat seama ca iarasi lipsesc piese. Acum iar trebuie sa ma car pana in Baneasa. Nu mi s-a mai intamplat si ma enerveaza foarte tare ca trebuie sa umblu atata din cauza lor.
Asa ca ma duc sa ma imbrac si am tulit-o iar prin oras.

Va pe toate

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ahaaaaaaaaa, si pe voi va nerveaza ca si pe mine :D Io de-asta si evit telefoanele acasa (in ro) ca ma calca pe nervi
nu-s numai intrebarile cu "ce face BB" ci si sfaturi aiurea-n tramvai...
la servici ma disperau cu "creste BB?" de parca nu se vedea burta cum avansa si ... daca chiar as fi fost intr-o situatie nasoala, sa am pb, sa fie in intirziere de crestere cred ca i-as fi lecuit de asa intrebari... plus cucoanele care veneau sa-mi povesteasca ce orori au trait ele la nastere
sau soacra-mea, acu o sapt, la telefon: "cred ca te-ai facut enorma"... i-am zis ca ma poate numi elefant de-acu incolo si abia atunci si-a dat seama de gafa

gata, ca ma nervez si oricum sint cu tensiunea mare azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Olishka, bine ca nu am patit si eu ca tine cu mobila! Ca de la Craiova pana in Ikea era ceva de mers

Soacra mea mi-a spus toata sarcina ca o sa ma fac imeeeensaaaa! M-a tot avertizat ca sa stiu la ce sa ma astept.. Dar imi zicea parca asa cu satisfactie..Era ceva de genul: "Lasa, sa vezi si tu prin ce am trecut eu!" (ei i se zicea tanc) Si acum 2 saptamani ne-am dus special la ei in vizita ( sunt din alt oras) Voiam sa ma vada ca nu sunt ditamai Era cam contrariata ca nu m-am umflat.. Na, ca i-am dat peste nas!

Silvia 36+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Lysbeth prinde feciorul experienta in trafic.

Olishka ti-ai rezolvat problemele stomato?

Malta mai baga niste mesaje ca inca nu apar in timp real.

Simona la multi ani pentru Eric!

Fetelor, ati mai vorbit cu Monica? Alex e OK? Am vazut ca pitica face progrese

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

LA MULTI ANI FETELOR si bine v-am gasit!
PLICIULE... Robert seamana mai mult cu tine. Sper sa nu se supere sotul. Deja si-a schimbat trasaturile. Din cate povestesti nu te descurci prea greu cu el. Nu iti face mari probleme si pare cumintel.
Felicitari mamicilor care isi tin bebeii in brate deja. Cred ca asta e cea mai frumoasa primavara pentru multe dintre noi. Cand ma gandesc ca asta va fi primul 8 martie in care voi fi mama...
Am o veste buna. Pe 5 martie, joi, mi-a fost programata cezariana. Asa ca probabil ca joi, dupa ora 12-13 o sa fiu mama deja. Am atatea emotii si abia astept! Ma rog sa fie bine bebe si sa nu existe nici o problema. Am inceput sa pierd si din dop, de azi.

Gina 39+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

hehe!!
eu sunt la pat de 3 sapt si ma suna prietene, colege si ma intreaba ce-am mai facut iar eu le zic ca n-am nimic de raportat, ca fac ce am facut si ieri, adica STAU LA PAT!!!!!
si stati ca nu ma opresc aici: de la inceputul sarcinii, de fiecare data cand spun cuiva ca dorm mai mult ca de obicei, mi se raspunde: las' ca e bine, sa te odihnesti, ca vezi tu cum o sa fie dupa nastere, o sa tanjesti dupa o ora de somn cred ca asta ma scoate cel mai tare din sarite!!!!

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna fetelor!

Astazi am fost la spital si m-am umplut de nervi mici si mari ! Desi mi-a zis ca-mi face internare de o zi pt. monitorizare - evaluare, doctorul imi face internare a la long! Imi face control pe masa, primul dupa saptamana 8 de sarcina, caah, rau de tot . L-am si intrebat pe doctor daca imi "provoaca" nasterea ca nu stiu ce mesterea pe acolo. Eu ma gandeam ca doar un deget isi are locul acolo, cand colo baga si valve si parca cauta sa-l mangaie pe crestet pe bebe; ma mai apasa si pe burta, ca asta mic i-a sutuit una, cat e el de pacifist! Toate bune, col inchis si lung. Apoi urmeaza echo, la un aparat de la inceputul erei ecografistice, si imi zice ca bebe are 2,900 kg. Cat, va rog??? Pai acu' 2 saptamani jumate avea putin peste 3 kg ( dar la alt aparat, poate mai de pe la mijlocul erei ). Placenta inca proaspata, gr. I spre II, artera omblicala OK, avem in schimb dubla circulara de cordon. A pierdut si "avansul", acum e mai mare doar cu 6 zile, fata de 19 zile avute pana in sapt.33. Doctorul imi zice ca-s diferite aparatele, programele de calcul dar ca e bine ca are peste 2,500 kg, target-ul lor. Dar nu si al meu! Daca tot fac cezariana pai atunci sa fie pepenas nu cat sticla de 1 l de Coca Cola. Si apoi...... programam pe vineri?? Care vineri intreb eu? Pai asta, ca el saptamana viitoare pleaca la alt congres! Am vrut eu sa-i zic unde sa-si bage noul congres! Zic nu, multumesc, raman in asteptare! Vineri voi avea abia 37 sapt. 3 zile. Ma bazez ca baieteii sunt mai leneviori si poate mai rezista el inca 7-10 zile la confortul din burtica. Apoi ma trimite la recoltat analize si monitorizare bebe. Ma pune asistenta pe pat, imi leaga senzorii aia pe burtica si pleaca. Vine o doctorita si zice: pai asta-i test de non-stress cu muzica alaturi, studenti ciripind la usa, lumina aprinsa?? . Stinge lumina, inchide radioul, alunga studentii si incepe ea sa urle dupa asistenta. Sincer abia din momentul ala am inceput sa ma stresez ca pana atunci eram linistita! A iesit pana la urma in regula monitorizarea, inimioara bate ritmic, nu sunt contractii. Mai merg vineri pentru inca o tura de aventura! Daca bebe se gandeste sa vina totusi saptamana viitoare, probabil voi naste la celalalt spital din oras cu sotia doctorului.

Scuze pentru legenda, dar inca mi-s furioasa, ma mai descarc si eu!

mihaela

36+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput