Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
[
fetelor..eu nu am avut colostru deloc pana acum..niciun fel de scurgeri ale sanilor..mai este cineva in situatia mea..

Nici eu nu am avut nici acum ,nici cand eram gravida cu Vlad si totusi l-am alaptat pana la 10 luni (pana la 6 exclusiv la san). Sper de data asta sa fie la fel. Eu nu am facut nici un fel de masaj nici atunci,nici acum,dar am cam avut probleme cu canalele infundate.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor eu mi-am achizitionat cam tot.
Numai scaun cu izofix nu am gasit (da am gasit ceva la Baby Expo cu sume cuprinse intre 24 - 30 mil , exagerat). La Chico aveau dar scoica fara izofix (se prinde cu centura) era la 3 mil, dar ce sa fac cu ea...daca nu are zizofix?, pot si landoul sa-l prind cu centura. Voi ati vazut pe undeva cosulet cu izofix - ?

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Neata

Scoatem si noi niste agitate:

pentru Novus si Alexandra

pentru Greierash

Leeloo eu am avut o picatura prin luna a 5a si de atunci... nimic, s-a inchis laptaria. Masajul mi l-a recomandat medicul de familie: cu prosopul, usurel, circular pe sfarcuri, nu f indelung, numai "cat suport". Pana acum nu l-am aplicat cu sarg, dar acum, in 39+, cred ca pot da drumul la masaj. Crema pe care o folosesc mi-a luat-o colega mea de biuro, un nipple balm din UK.

Am facut vergeturi deasupra buricului. In 2-3 zile au inflorit, cu toata Mustela cu care am dat.

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

[quote
Clara, in proiectul ala de nastere sint atitea chestii la care tre sa fii atent incit zici ca e vb de printesa de Monaco Io nu zic, e bine sa ai idee in mare ce vrei, dar sa nu uitam ca socoteala de-acasa nu se potriveste mereu cu cea din tirg si ca, fiind intr-o unitate medicala publica, nu se poate sa fie "dedicata" o echipa intreaga numai pt o persoana care are ifose. Chestia aia cu "io vreau sa maninc si sa beau in timpul travaliului" mi se pare chiar aiurea de tot... bine ca n-a zis si de unde sa ii comande meniul
Apoi fazele cu nu vreau sa ma taie, vreau sa imping io cind imi vine, nu vreau sa intervina medicul la scosul placentei, nu vreau sa imi curete BBle... astea-s chestii de facut acasa, nu-s de ce se mai deplaseaza sa nasca

[/quote]

Chatonel draga, eu nu am comentat in nici un fel proiectul acela de nastere,... din simplul motiv ca nu ma pricep in franceza si nu l-am citit. Cred ca altcineva era.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata am plecat la eco. Am emotii.

Va si revin

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare dragalasele
de azi sunt oficial in concediu prenatal. m-am saturat de servici pentru ca e o perioada absolut idioata, plina de scandaluri, schimbari de personal......- foarte naspa. si oricum fiind laborator de analize de patologie, traiam intr-un mediu toxic.... de nedescris. e adevarat ca eu m-am ferit cat mai mult, am stat la mine in laborator cu toate geamurile deschise (eu fac doar biologie moleculara, deci lucrez in hote cu ventilatie, etc), dar tot am mai prins 2-3 ore pe zi in mirosuri uracioase. macar vreo 4 saptamani sa-l aerisesc pe bebe bine.
rivali, la cine faci ecografiile, la chitescu?? ti-a facut cumva 4D in ultima perioada? cu mine s-a purtat foarte urat ultima data, si eu oricum majoritatea ecografiilor le-am facut la Parviz, dar pe acelasi ecograf de la polisano. dar ma gandesc ca dl dr o sa mai vrea o eco facuta la ea.
pupici multi

diana 34+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Ca si la paturile pentru adulti sau cele fixe....si la astea care sunt pliante exista suport de saltea (asta de care zici tu ca se desface ca un "acordeon"). ai vazut ca se monteaza etajul superior (din panza), apoi are 2 bare metalice care se fixeaza in panza asta, peste se pune suportul din placaj, apoi salteluta (a mea e din cocos).

16martie

Florinela

Multumesc mult! Ma luminai si eu! Nu luasem in calcul patutul pliant si nu stiam prea multe despre funtionalitatea lui. Nici nu credeam ca panza aceea a etajului intermediar poate sustine o saltea de 8-10 cm grosime! Acum trebuie sa aflu "dimensiunile cadoului" ca sa stie sotul ce saltea sa cumpere!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Novus si Greierash

Mihaela

Florinela, scoica cu Isofix am cautat si eu in Romania acum trei ani si nu am gasit. Din cate am inteles, exista de la Britex, dar atunci nu existau in Romania.
Ca o paranteza, ce m-a distrat cel mai mult e ca toate testele EuroNCAP se fac cu scaunele Britex. Chiar si cele de la Dacia - mi se pare o magarie atata timp cat cumparatorii masinii din Romania nu pot beneficia de punctele cu care se lauda ei la protectia copiilor.

Uite aici cum arata unul, cu baza Isofix cu tot www.kindersitze-shop.de/maxi-cosi-easyfix-isofixbase-p-1416.html?language=fr" target="_blank">http://www.kindersitze-shop.de/maxi-cosi-easyfix-isofixbase-p-1416.html?language=fr

Chatonel[, faina lista de nastere. Mie una imi placu, nu mi s-au parut mofturi. Daca puteam, as fi facut la fel, dar maternitatea de fitze unde am nascut nu practica asa chestii, ca au nevoie de statistici bune (creca au cea mai redusa mortalitate a nou-nascutilor din lume, parca asa auzisem). Este minunat, nu zic, dar asta se petrece trecand un pic peste logica faptului ca o sarcina fara probleme se va termina cel mai probabil cu o nastere la fel. Se exagereaza mult cu combinatia epidurala + forceps, cu cezarienele, confortul pacientei e esential, dar numai inainte si dupa nastere. In timpul ei esti obiectul unor decizii medicale, cum m-a informat moasa mea :)

Faza cu vreau sa mananc si sa beau poate fi importanta, daca travaliul dureaza 24 de ore. Iar daca ti se rupe apa cum mi s-a intamplat mie, iar bebita era sus de tot in uter, curge ff mult si tre sa bei in prostie.

Cat despre impins, nu stiu cum e in alte cazuri, dar mie cand mi-a venit sa imping, dupa vreo 4 contractii a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
fetelor..eu nu am avut colostru deloc pana acum..niciun fel de scurgeri ale sanilor..mai este cineva in situatia mea..

Nici eu nu am avut nici acum ,nici cand eram gravida cu Vlad si totusi l-am alaptat pana la 10 luni (pana la 6 exclusiv la san). Sper de data asta sa fie la fel. Eu nu am facut nici un fel de masaj nici atunci,nici acum,dar am cam avut probleme cu canalele infundate.

Nici eu nu am avut scurgeri "spontane" si nici masaj nu am facut... dar am "stors" un pic, sa vad daca e ceva acolo! Este!

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Chatonel draga, eu nu am comentat in nici un fel proiectul acela de nastere,... din simplul motiv ca nu ma pricep in franceza si nu l-am citit. Cred ca altcineva era.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

ai dreptate, Petra era :)

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput