Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

se plangea cineva ieri ca sotul nu vine cu ea la eco. Al meu in schimb nu a pierdut absolut nicio eco nici la primul nici la al doilea copil,iar la al doilea in ultima perioada am facut eco la 2 sapt.

Hihihi! Si pisoiul meu la fel, nici nu ne-a trecut prin cap ca ar putea rata vreo intalnire cu fi-sa.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

salut burtici...
am si eu intrebare poate ma ajutati...in a cata saptamana se face morfologia de trim 3? k nu am gasit un raspuns concret
va pupic si va dores la toate burticile nastere usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!

Anca..
27+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Saptamanile 32-33, si eu tot atunci am facut.

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

denisamada, eu nu am avut patut pliant dar o prietena a cumparat saltea din nuca de cocos si a folosit-o la patutul plianat. Patutul avea dimensiunea 60/120. Eu sunt f multumita de salteluta din cocos,am luat una acum 2 ani pt Vlad si este inca buna cu toate ca el topaie toata ziua in patut.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:

salut burtici...
am si eu intrebare poate ma ajutati...in a cata saptamana se face morfologia de trim 3? k nu am gasit un raspuns concret
va pupic si va dores la toate burticile nastere usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!

Anca..
27+

Anca, eu am facut in saptamana 33, dar pe fisa data de medicul meu am vazut ca era indicata in sapt.31-33 iar un alt medic o indica intr-o brosura de la cabinetul lui intre sapt.32-34! Deci undeva in intervalul acesta! Sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

sarumana de raspunsuri...banuiesc k daca fac la 33 nu e nimic nu? mababei,Petra vad ca si voi tot la 33 sapt ati facut deci e ok sa merg si eu atunci ...va pupic pe burtici!

Anca..
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Novus

si pt Greieras facem maine galerie! nasteri usoare sa aveti si fara complicatii si bebei sanatosi!

fetelor..eu nu am avut colostru deloc pana acum..niciun fel de scurgeri ale sanilor..mai este cineva in situatia mea..si eu sunt interesata de sapunsul vostu la intrebarea lu' iuca (sper s anu gresesc) legata de un masaj al sanilor sau daca sa le facem ceva sau sa-i lasam in pace..crema Garmastan folosesc de o luna cred..

am trecut prin multe zilele astea..pt ca medicul din bucuresti care mi-a urmarit sarcina a zis ca nu mai asista la nasteri..si am cam ramas in pom..il am pe cel de la brasov..dar sa vedem ce facem si cu dubla cirsculara..oricum..azi ma mai duc la un dr..cunostinta de fam..care cik e f bune..am s ava tin la curent cu ce mi se mai intampla..
in rest..mici intepaturi in zona vaginului in interior..de dormit dorm din ce in ce mai greu..si imi este extrem de cald ..si de mers....sper din ce in ce mai ra..k deja devine greu greu.. si de mancat..mananc cat tati d emult..cateodata chiar mai mult..dpdv al consistentei cel putin..la voi e la fel? raportez 14+

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

O intrebare pentru fetele care au achizitionat patut pliant: am observat in magazine ca etajul intermediar are si o salteluta subtirica, compartimentata sa zic, intarita cu un placaj ( nu e dintr-o bucata ca saltelele clasice ). Mie mi s-a parut cam dura suprafata si apoi din cauza compartimentarii parca are si ceva denivelari?! V-ati gandit sa puneti ceva deasupra saltelutei ( o patura, de ex. ) si peste, lenjeria de patut?? Noi hotarasem ca vom face camera bebe-ului cam pe la 6 luni, iar deocamdata sa cumparam doar un patut de lemn nu prea complicat/scump si o salteluta, dar intre timp ne-au anuntat niste rude ca ne-au cumparat deja patutul pliant! Cum nu le pot zice sa-l duca inapoi ca eu vreau patut de lemn, ma gandeam sa-l folosim pe acesta cateva luni dar am aceasta nelamurire. Poate ma ajutati cu un sfat!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

aia nu e salteluta, este suport pentru saltea (doar tine salteau dreapta in pozitie corecta), salteluta trebuie achizitionata separat.

Florinela

Mergi la inceput

Citat:

sarumana de raspunsuri...banuiesc k daca fac la 33 nu e nimic nu? mababei,Petra vad ca si voi tot la 33 sapt ati facut deci e ok sa merg si eu atunci ...va pupic pe burtici!

Anca..
27+

Eu am facut-o la 34+4 zile .

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Eu stiu ca am un medic care, inainte de toate, are un caracter remarcabil Si, ca tot am zis asta am vrut sa va intreb cave. Ma bate gandul de ceva vreme sa ... il rasplatesc cumva.
........

Daca credeti ca ar trebui sa ii iau ceva si mai ales CE ANUME, va rog mult sa imi spuneti!!! Tare mi-ar prinde bine o sugestie!

gia

Georgiana

exact asta era ideea cu cartea pt care am bazait-o pe Chatonel (). Si noi vom rasplati eforturile Drlui, chiar daca suma nu e oficiala. Dar as vrea ceva sa fie si personal, de la noi, care sa ii fie si util si si personalizat. Ca banii din pdv al nostru nu au valoare... vin si trec.

Daca nu gasesc ceva tratat in genul acela de care spuneam, ma gandeam la un pixulet (ceva mai sofisticat, ca de doctor, mai ales ca lucreaza si la UMF) poate gravat cu ceva + o diploma din partea fetelor cu pozele lor si cu un text haios (unor Dr le place sa afiseze bebeii undeva), poate un bonsai care da bine in cabinet, poate un set de mani****t sticlele (in cutii frumoase tot felul de instrumente de desfacut, pastrat, conservat vin, sampanie etc - am vazut la Big), poate un tiraj mic de carti de vizita cu design potrivit (pt ca nu are demult). Deci nu ceva strigator la cer ca valoare, ci ceva simbolic... pe langa bani.

Apropo de ce spuneai legat de tipa care dorea sa nasca cu muzica in surdina, lumina difuza, miros proaspat .... eu daca as fi OBSTcian, chiar daca mi-as pune tot spitalul in cap cu sefi si cu colegi, as incerca, macar de experiment. Poate s-ar isca de un studiu si s-ar putea folosi metoda contra cost. Ca surse extrabugetare nu strica nici unei institutii de stat. Efecte negative nu ar avea.

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Ca si la paturile pentru adulti sau cele fixe....si la astea care sunt pliante exista suport de saltea (asta de care zici tu ca se desface ca un "acordeon"). ai vazut ca se monteaza etajul superior (din panza), apoi are 2 bare metalice care se fixeaza in panza asta, peste se pune suportul din placaj, apoi salteluta (a mea e din cocos).

16martie

Florinela

Mergi la inceput