Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

'Neata,

Nastere usoara NOVUS, recuperare rapida si bebe sanatos!!!

Greierash, iti tinem pumnii si iti dorim un bebe frumos si sanatos!!!

Ooof... ce de emotii!

Nikoooooooo, ce faci mamica fericita? Cum te descurci cu Mario?
Eu ard de nerabdare sa intri sa povestesti despre nastere si despre Filantropia! Poate intra macar sora ta sa ne spuna cate ceva, ca sigur tu nu ai timp nici sa oftezi!

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, eu stiu ca durerile lombare sint un semnal de alarma daca sint difuze si acompaniate de dureri asemanatoare celor din perioada CM

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Semnez si eu condicuta!
Astazi

Novus

Greierash

Nastere usoara si recuperare rapida

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

NOVUS cred ca deja ai vazut bebica frumoasa, iar acum stai cumintica la recuperare. Abia asteptam vesti de la tine

KEA pur si simplu cand mi-au picat ochii pe el si l-am vazut asa de argintiu si scliptoooooor nu am rezistat si mi-am infipt dintii in el

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

O intrebare pentru fetele care au achizitionat patut pliant: am observat in magazine ca etajul intermediar are si o salteluta subtirica, compartimentata sa zic, intarita cu un placaj ( nu e dintr-o bucata ca saltelele clasice ). Mie mi s-a parut cam dura suprafata si apoi din cauza compartimentarii parca are si ceva denivelari?! V-ati gandit sa puneti ceva deasupra saltelutei ( o patura, de ex. ) si peste, lenjeria de patut?? Noi hotarasem ca vom face camera bebe-ului cam pe la 6 luni, iar deocamdata sa cumparam doar un patut de lemn nu prea complicat/scump si o salteluta, dar intre timp ne-au anuntat niste rude ca ne-au cumparat deja patutul pliant! Cum nu le pot zice sa-l duca inapoi ca eu vreau patut de lemn, ma gandeam sa-l folosim pe acesta cateva luni dar am aceasta nelamurire. Poate ma ajutati cu un sfat!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

se plangea cineva ieri ca sotul nu vine cu ea la eco. Al meu in schimb nu a pierdut absolut nicio eco nici la primul nici la al doilea copil,iar la al doilea in ultima perioada am facut eco la 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut burtici...
am si eu intrebare poate ma ajutati...in a cata saptamana se face morfologia de trim 3? k nu am gasit un raspuns concret
va pupic si va dores la toate burticile nastere usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!

Anca..
27+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

voicu_bebi mie doctorul mi-a spus ca la 32 s. Eu astazi fac.

rivali eu ma plangeam ca nu vine sotul cu mine, ca munceste. Ce sa zic, esti o norocoasa

Olga 32+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

O intrebare pentru fetele care au achizitionat patut pliant: am observat in magazine ca etajul intermediar are si o salteluta subtirica, compartimentata sa zic, intarita cu un placaj ( nu e dintr-o bucata ca saltelele clasice ). Mie mi s-a parut cam dura suprafata si apoi din cauza compartimentarii parca are si ceva denivelari?! V-ati gandit sa puneti ceva deasupra saltelutei ( o patura, de ex. ) si peste, lenjeria de patut??

Noi nu am akizitionat inca patutul, dar avem de gand sa o facem in curand. Din cate am inteles eu, se poate inlocui (si kiar e recomandat) saltelutza aia cu una "confort sporit" (antialergica, din cocos...). Va rog si eu pe cele care aveti patuturi pliante, lamuriti-ne si pe noi.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi
am si eu intrebare poate ma ajutati...in a cata saptamana se face morfologia de trim 3?

La 32 saptamani

Mergi la inceput