Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
silvia4 spune:
Neatza!
Va invit la o cafeluta fara cofeina!

Haide Novus! 

Asteptam vesti de la tine!
Greieras, o sa fim cu gandul la tine maine! Curaj si sa fie intalnirea cu bebe Rares asa cum ai visat! 

Silvia
36+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
aris26 spune:
neatza
Novus - Nashtere si Recuperare Ushoara! ....iar bb sa fie Perfect!!!

Iuca - si eu zic sa iti lashi sani in pace, poti sa provoci contractii si numai de asta nu ai nevoie. ai timp sa desfunzi canalele in spital, dupa nashtere
comunicarea cu medicul - in orice comunicare este nevoie de cel putin doi oameni, daca nu reushiti sa comunicati cum trebuie cu medicul aveti grija ca nu cumva problema sa plece de la voi. eu am descoperit ca pot sa inchid sau sa deschid canalele de comunicare, iar atunci cand sunt inchise nici cel mai guraliv om nu poate comunica cu mine
.
a intrebat cineva de ce cadou sa ii duca medicului. de cele mai multe ori gesturile marunte dar din inima sunt cel mai bine apreciate. si eu am aceeashi problema, doctorul meu nu ia bani(cu exceptia cosultatiilor pe bon fiscal)...este un om extraordinar si tot timpul simt nevoia sa ii arat cat de mult il apreciez asa ca am grija mereu sa fac cate un gest mic. de exemplu ieri i-am dus ghiocei
sa se simta ca a venit primavara si la el in cabinet. daca omul nu ia bani si tu te duci cu un cadou scump si mare risti ori sa nu il aprecieze cum ti-ai dori tu, ori mai rau sa se simta chiar jignit.
36+
poze
AMR 22 de zile 
georgiana310 spune:
Da, ARIS, eu am intrebat de "cadou". Cred ca ai dreptate cu cadourile mici si cu insemnatate. Intr-o zi o ciocolatica, in alta zi un Kinder
si tot asa...
Mersi de sugestie 
34+
Brisees
gia
SimonaMami spune:
Neata fetele!
Multumesc mult pentru urari! Eric a fost super fericit de ziua lui, ca a avut-o pe mami acasa numai pentru el!
Tinem pumnii fetelor care-si vor tine azi ghioceii in brate! 
Simona
34+, cu
David Christian
/
Clara Micaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
cris_tinaus spune:
Neataaaa
O mica galerie de pt fetele care stau la rand sa primeasca ghioceii

Novus

Greierash

Apropo de pofte ciudate...eu de vreo 2 saptamani incerc sa ma abtin din rasputeri sa nu fug in gradina sa iau o gura buna de pamant sau nisip ![]()
![]()
, asta in conditiile in care toata sarcina n-am stiut ce is alea pofte
...acum imi vine sa iau inclusiv cartofii din bucatarie sa ii ling
.
Cat despre dr., prefer sa stiu mai putine info despre IR-uri si chestii de genu`(pana sa va citesc pe voi nici n-am stiut ca se ia asa ceva in considerare), sa imi spuna ca totul e bine cu bebe, ca e bine dezvoltata si cum ziceau fetele, sa vorbeasca cu un om , nu cu "un sac de cartofi".
de Maria nu stiti nimic, a ajuns acasa, restul fetelor ceva poze cu bebeii?
Plici al tau e adorabil, cu parutul ala asa negru zici ca e om mare
Cristina 37+ si
Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
aris26 spune:
georgiana - faza cu oul kinder e super haioasa
cred ca o sa se distreze. doar stii cum numesc canibalii o femeie gravida
. dupa ce nashti poti sa ii faci un cadou frumos cu poza lui Bris
doctorii se bucura sa aiba pe birou poze cu copii pe care i-au adus pe lume.
36+
poze
AMR 21 de zile 
olishka spune:
Buna dimineata din nou!! Am reusit sa mai dorm un pic.
Novus 

mai ai putin de tot si il vei tine pe bebe in brate!!!
Greierash si pt tine scot agitatele 

. Mult curaj si DD sa va ocroteasca.
Kea si eu analizele la ginecolog. Le fac doar pe acelea pe care zice el sa le fac si le repet pe cele suspecte. El mi-a descoperit si Hepatita B. La doctorul de fam ma duc doar asa ca sa ma aiba in evidenta, in caz ca am nevoie de ceva. Nu am facut niciodata ce mi-a zis ea. Mi se pare mai ok sa urmaresti indicatiile unui sg doctor, caci altfel te
.
Olga
32+
David
carmenada spune:
Buna dimineata 

Novus

Greierash

Nastere usoara si va astepam cat mai repede cu vesti bune.
Carmen
34+ 
mababei spune:
Buna burtici!
Intregim galeria pentru Novus & bebe Alexandra

Greierash, punem si pentru tine agitatele la treaba pentru incurajare:

Galushca, cum mai sunteti? Vrem poze noi cu frumoasa galushcutza!
Niko, se pare ca bebe Mario iti revendica tot timpul acum
!
Maria, sper ca esti acasa iar Casia nu mai are colici
!
mihaela
37+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
pisigri spune:
de vreo 2 ceasuri ma doare tare spatele, in zona lombosacrala....ma rog, ma doare cu pauze, 1-2-3 minute mai tare, apoi ma lasa incet-incet dar nu dispare de tot, apoi iar o iau de la capat...
oare ar trebui sa ma sperii...? burtica nu ma doare...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/