Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata si mult soare tufete,

Hai sa punem de o cafea

DEsi nu mi-a trecut stresul, azi sint happy: priviti ce semnatura titi am!!!
Sper sa fie totul in regula. Mi-am facut programare la eco in Cluj dar parca nu m-as duce: si daca e ceva in neregula cu greutatea lui bebe, se mai poate face ceva acum??? Nu prea cred; voi ce spuneti???

Novus, fericito, azi iti vei tine fetita in brate. Ne gindim la tine. Sa ai o nastere usoara, mai exact, sa nu-ti fie rau de la anestezie cind te trezesti.
Sa te recuperezi usor si sa ne tii la curent.

Tufete, v-am citit ieri (si tare m-am mai amuzat) dar n-am scris pentru ca aveam o stare cam naspa. Imi pare rau pt. travaliul fals al Joannei si felicit fetele cu vesti bune de la eco si analize.

Pupici la toate

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Buna dimineata!

De acord cu pisigri! Prea multe analize, ecografii si altele nu sunt bune. Daca apar probleme atunci se impun investigatii suplimentare.
De ex. mie nu mi se pare necesar sa faci si dublu si triplu test. Daca faci TT este suficient. In plus, la dublu test BB e prea mic ca rezultatele sa fie concludente.

Anamariame si eu sunt posesoare de pisici dar habar n-am de ce ar fi putut sa moara asa brusc. Unul din motanii mei (Cici) a facut acum 2 ani un accident vascular cerebral (da, si pisicii pot face!)dar la el era justificat de varsta inaintata (10 ani) si de agitatia in care se afla de circa 2 luni intrucat gasisem un motanel pe strada si il luasem acasa. Toata ziua se tachinau... Ca sa revin la subiect, poate fi vorba de ceva care a survenit brusc gen "AVC", "infarct" (chiar daca avea o varsta mica putea sa aiba probleme, malformatii, chestii congenitale). Alfel nu imi explic!

O zi frumoasa tuturor!
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Si iata ce le mai trece unora prin cap sa faca: Proiecte de nastere si mai jos sint exigentele:

[quote]
Projet de naissance

• Je voudrais pousser par moi-même, sans être dirigée.

• Je refuse l'épisiotomie. Si vous la jugez nécessaire, je souhaiterais en être informée de façon à donner ou non mon consentement.

Chatonel, daca se pot obtine toate acestea - sau macar o parte, e fain , am mai vazut pe site-uri din afara ca este indicat sa iti exprimi cat mai clar dorintele :-); cerintele in mare nu mi se par deplasate, dar chestia cu impinsul nedirijat se cam bate cap in cap cu evitarea epiziotomiei, de multe ori - cel putin din cate am auzit eu - simti nevoia sa impingi putin mai devreme decat este cazul....

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Voi cum stiti, se recomanda sa se faca un masaj la sani pt desfundarea canalelor, ce anume se face si din a cata saptamana e indicat? Sau e bine sa lasam sanii in pace?

A inceput luna martie, tb sa apara multi ghiocei la noi in gradina.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Eu am inceput sa am pofte ciudate, am fost pana la cumparaturi si m-am trezit ca-mi iau...zacusca la borcan si smochine...desi maica-mea a facut o ciorba de perisoare grozava, cu multe legume si smantanica...si io-mi iau zacusca de-aia ordinara, din comertz (am si halit-o)

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

ILINCA dar astea nu-s pofte ciudate!!!!!Ciudate au fost poftele mele....cand eram graviduta cu primul bebe si rontaiam robinetul de la baie si mi se parea cel mai delicios lucru din lume(parca v-am povestit). Astea pofte ciudate

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

[/quote]

Sasha , recunosc ca "pofta" ta e putin ciudata , ma alatur insa si eu cu pofta de ... aspirina efervescenta - upsarin

Nu am baut, dar ... m-am tot gandit

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Buna, fetele!Nu am intrat de f mult timp...dar am citit zilnic odiseea...!
Maine suntem programatzi la cezariana...din cauza nodului adevarat de cordon!
Vroiam sa va anuntz...ca maine bebe Raresh Constantin...va fi martzishorul meu!
Va pup, nashtere ushoara tututror shi sa traiasca totzi bebeii!

ppv 39+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

greierash nastere usoara maine si un martisor sanatos, frumos si mancacios

Les Brown

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greierash78

Buna, fetele!Nu am intrat de f mult timp...dar am citit zilnic odiseea...!
Maine suntem programatzi la cezariana...din cauza nodului adevarat de cordon!
Vroiam sa va anuntz...ca maine bebe Raresh Constantin...va fi martzishorul meu!
Va pup, nashtere ushoara tututror shi sa traiasca totzi bebeii!

ppv 39+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

Greierash, inseamna ca trebuie sa pregatim agitatele pentru bebe Rares! Iti urez sa ai parte de o recuperare cat mai usoara si de tot binele din lume!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

GALERIE
PENTRU
NOVUS

A INTRAT IN OPERATIE!! SA NE SA IASA TOTUL BINE SI MAMICA SA AIBA O RECUPERARE USOARA

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,

Voi cum stiti, se recomanda sa se faca un masaj la sani pt desfundarea canalelor, ce anume se face si din a cata saptamana e indicat? Sau e bine sa lasam sanii in pace?

A inceput luna martie, tb sa apara multi ghiocei la noi in gradina.

Les Brown

31+

Iuca, eu una nu fac niciun masaj. Ma dau mereu cu crema sau cu ulei de masline/migdale, dar fara sa apas sau sa folosesc anumite miscari, iar mai nou folosesc Garmastan pentru sfarcuri.

Multi

38+ cu

Mergi la inceput