Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
shasa spune:
Eu am inceput sa am pofte ciudate, am fost pana la cumparaturi si m-am trezit ca-mi iau...zacusca la borcan si smochine...desi maica-mea a facut o ciorba de perisoare grozava, cu multe legume si smantanica...si io-mi iau zacusca de-aia ordinara, din comertz (am si halit-o
)
32
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
[/quote]
ILINCA dar astea nu-s pofte ciudate!!!!!
Ciudate au fost poftele mele....cand eram graviduta cu primul bebe si rontaiam robinetul de la baie si mi se parea cel mai delicios lucru din lume
(parca v-am povestit). Astea pofte ciudate
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
anamariame spune:
Pisigri, am si eu o intrebare pentru tine. A avut soacra mea un pisoi care zilele trecute a murit pe neasteptate. La nici 4 ani impliniti. Era un motan mai aparte, adica fooooarte rau, musca tot timpul si pe oricine, cat a fost mic l-a crescut soacra mea cu batul in mana, pentru ca sarea la maini, picioare si musca pana la sange. Vaccinat si parazitat, desigur. La un an a fost castrat de un incompetent de dr, care a bagat prea mult anestetic in el si vreo juma de ora l-a palpat incontinuu ca intrase in coma, sau un fel de soc nu stiu cum
...Zilele trecute l-a gasit mort pe covor, fara sa para a avea ceva rupt, fara sa fie ranit. Era foarte activ de felul lui, sarea de pe dulap pe tocul usii, de jos pe marginea de sus a ferestrei etc. Care poate fi explicatia pentru moartea lui subita? Ne-am gandit ca o fi cazut de pe tocul usii cumva, dar cad pisici de la etajul 4 (al meu, de ex, de doua ori si o data de la 2) si nu patesc mai nimic.Si eu imi hranesc pisoiul doar cu Royal Canin si e foooarte multumit, daca ii plimb Whiskas pe sub nas, intoarce coada. E un smecher!Fetelor, cum stati cu vergeturile? Ca eu aveam sanii plini de ele si abia azi am aflat ca se cheama vergeturi, eu aveam impresia ca sunt vene pronuntate de la sarcina
si mi-au aparut si pe "love handles"
Chatonel, am mai citit si eu prin carti despre "proiecte de nastere", dar nu ma gandeam ca le pune cineva in practica
Ana-Maria
32+AMR 8 saptamani
shasa spune:
cred ca e important sa ai o legatura cu medicul cu care nasti, el sa-ti stie istoricul sarcinii...tu sa ai incredere in el... e o intreaga poveste...
Noapte buna!
36+
Lena
[/quote]
Sunt de acord cu tine! Eu cred ca am o legtura foarte stransa cu dr. meu! Am foarte mare incredere in el. Cu el am nascut 2 copii si tot cu el il voi naste si pe al 3-lea. I-am si spus ca daca nu este in Bucuresti cand ma apuca nascarea eu fug din spital si nasc acasa![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!Pt ca vorbeati despre participarea medicului la nastere vreau sa spun ca eu i-am nascut pe ambii copii in Fr cu medicul care mi-a urmarit sarcinile si care a venit de acasa in miez de noapte sa ma asiste la nastere(fetita s-a nascut la 01:15 iar baietelul la 23:10)deci si aici daca vrei sa te asiste medicul tau la nastere trebuie sa cauti unul care ofera aceste servicii.Si acum voi naste tot cu acelasi medic. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Asa-i ca nu ti-ar pica prea bine sa te trezesti cu altul acum?Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
olishka spune:
Gigelica si eu ma mai supar pe sot ca nu intelege unele "lucruri". Maine de ex merg la morfo fetala, pe care eu o astept de foarte mult timp si sunt nerabdatoare sa-l vad pe bebe. El mi-a zis ca nu poate sa vina, ca trebuie sa lucreze si ca vine doar daca nu pot sa merg singura. Bineinteles ca pot sa merg si singura, dar mi-ar fi placut sa fi vrut si el sa vina. Eu nu cred ca o fac intentionat. Pur si simplu nu constientizeaza si nu au aceleasi sentimente pe care le avem si noi.
Georgiana si eu m-am gandit de f multe ori cum sa-l rasplatesc pe doctorul meu. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine il rasplatesc la nastere cu mai multi banuti. Oricum nu-i cunosti gusturile si nu ai sti ce cadou ai putea sa-i duci.
Shasa si eu ma amuz pe seama barbatilor care se iau de mine. Mi se intampla la semafoare. Ma gandesc ca daca m-as da jos sa-mi vada burtoiu ar lua-o la fuga ![]()
anamariame eu stau f bine la capitolul vergeturi. M-am tot dat cu celebra crema antivergeturi de la Mustella si tot degeaba. Si nu e nici f ieftina...am zis ca renunt si daca tot nu-si face efectul trec pe ulei de masline. Am auzit ca e bun.
Eu fug la culcarica. Va
si sa aveti somn usor.
Olga
32+
David
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Gigelica si eu ma mai supar pe sot ca nu intelege unele "lucruri". Maine de ex merg la morfo fetala, pe care eu o astept de foarte mult timp si sunt nerabdatoare sa-l vad pe bebe. El mi-a zis ca nu poate sa vina, ca trebuie sa lucreze si ca vine doar daca nu pot sa merg singura. Bineinteles ca pot sa merg si singura, dar mi-ar fi placut sa fi vrut si el sa vina. Eu nu cred ca o fac intentionat. Pur si simplu nu constientizeaza si nu au aceleasi sentimente pe care le avem si noi. Georgiana si eu m-am gandit de f multe ori cum sa-l rasplatesc pe doctorul meu. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine il rasplatesc la nastere cu mai multi banuti. Oricum nu-i cunosti gusturile si nu ai sti ce cadou ai putea sa-i duci. Shasa si eu ma amuz pe seama barbatilor care se iau de mine. Mi se intampla la semafoare. Ma gandesc ca daca m-as da jos sa-mi vada burtoiu ar lua-o la fuga anamariame eu stau f bine la capitolul vergeturi. M-am tot dat cu celebra crema antivergeturi de la Mustella si tot degeaba. Si nu e nici f ieftina...am zis ca renunt si daca tot nu-si face efectul trec pe ulei de masline. Am auzit ca e bun. Eu fug la culcarica. Va si sa aveti somn usor.Olga 32+ David |
OLISHKA nu fi asa de sigura ca ar renunta daca ar veda burta

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
pisigri spune:
Ana-Maria,
sincer nu te pot lamuri cum si de ce a murit motanul. Daca spui ca a fost ceva brusc, acum o ora era ok, apoi l-ati gasit deodata mort in casa, cel mai probabil a avut ceva cardiac. dar... nu iti pot oferi certitudini... oricum, imi pare rau; motanul meu era la fel, o fiara, dar dupa virsta de 1 an si dupa castrare s-a potolit considerabil, si desi e pliiiin de personalitate, macar nu-ti mai e frica sa mergi prin casa ![]()
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Tare greu am adormit asta noapte (pe la 3), iar acum m-am trezit si nu mai pot sa adorm, desi mi-e foarte somn.
Mi-am pus laptic cu cereale, iar apoi mai incerc sa trag un pui de somn.
Sa aveti o zi frumoasa 
Olga
32+
David
pisigri spune:
Dar fetelor, eu nu am zis ca e "mai bine" ca in multe spitale din multe alte tari nasti cu moasa sau cu medicul de garda; ideea era ca pe alte meleaguri gradul de incredere in medici in general este mult mai ridicat decit la noi.
Banuiesc ca si "afara" daca ai o sarcina cu probleme ti se explica, in mare, cum stau lucrurile, ce si de ce trebuie facut si care sint riscurile. Dar cred ca nu se intra asa de mult in detalii de ordin...strict medical.
Ca un exemplu, eu toata sarcina am fost stresata ca pe la bucuresti si nu numai se masoara de zor IR-uri, pe cind mie nu mi-a pomenit nimeni nimic de ele. Pe fisa de la morfofetala este mentionat undeva de fluxuri pe arterele uterina si ombilicala, dar rubrica aia a ramas mereu goala... Cind in sfirsit m-am apucat sa il intreb pe medic de chestia asta, m-a privit ca pe masini straine si m-a intrebat de ce ar face o asemenea masuratoare atita timp cit facem ecografii lunar si fatul e mereu in parametri normali sau mai dezvoltat decit virsta reala de sarcina... pt mine, acest raspuns a fost logic.
Nu stiu, eu am mai zis-o si pe aici si prin alte locuri pe forum; durerea unei pierderi de sarcina trebuie sa fie imensa, dar din anumite puncte de vedere mi-as fi dorit sa fiu insarcinata intr-o tara in care pe perioada sarcinii se fac doar teste de rutina si in care se aplica "politica neinterventionista" pina in momentul in care rezultatele analizelor demonstreaza ca da, ceva merge prost. Si am mai salivat toata sarcina dupa testele alea rapide, cu benzi indicatoare, pt proteinurie si identificarea lichidului amniotic![]()
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/