Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *14*
Raspunsuri - Pagina 7
simonacip spune:
OOf, dragele mele, mi-e atit de mila de tine, de Emma scumpa, sufletel mic si incercat. Sa fii sigura Aida ca ea va merge la bine, sa fii sigura ca va alerga si va merge asa cum isi doreste si va lasa toata durerea asta in urma. Oof, nici nu pot sa ma gindesc prin ce treci, esti o mucenica, am mai spus si sunt sigura de asta. Viata aceasta e doar o clipa, adevarata viata incepe dincolo de viata asta. La cita suferinta ati avut aici, nu am dubiu ca va fi bine dincolo. Va iubesc mult!!!!!!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Antoanela23 spune:
.
Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)
szivarvany spune:
Aida,
as vrea sa gasesc cuvintele potrivite, dar nu cred sa le gasesc.
Vrem doar sa stiti ca suntem aici, ca nu sunteti deloc singure , ca am vrea sa va luam din suferinta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Criss75 spune:
Imi pare rau ca vestile nu sunt cele pe care le asteptam.
Aida, multumim ca in ciuda oboselii, a durerii sufletesti si a suferintei prin care treceti, iti faci timp sa ne scrii.
Criss si Alex (11.05.2003)
larissa_79 spune:
Aida de cate ori citesc mesajele tale imi dau seama ca iubirea de aproapele nu e numao o porunca ci un mare dar. Tu ai primit acest mare dar! Se vede asta din fiecare mesaj scris pentru noi cu drag atunci cand sufletul iti plange! Pe langa dragoastea care v-o port, desi nu va cunosc am si un mare respect pentru tine!
Doamne ajuta si usureaza suferinta Emmei!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
ioanaradu spune:
Ema, te tinem in brate pui mic si chinuit, suntem langa tine in fiecare clipa! Doamne ajuta pentru linistea sufletelului acestui pui mic!!
Aida multa putere!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Ana68 spune:
Aida....nici nu stiu ce sa scriu...m-au electrocutat,efectiv,cuvintele tale...sunt alaturi de voi si toate gandurile mele se indreapta catre Kissy si catre tine.Dumnezeu sa va intareasca,sa iti dea puterea de a rezista alaturi de matzulina scumpa pana cand va pleca ,asa cum scri tu...acolo unde se va putea juca si alerga.
Va imbratisez de o mie de ori si Dumnezeu sa aiva grija de voi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Anina_n spune:
Aida, suntem langa tine, te strangem in brate si plangem si noi cu tine.
Si ne rugam in continuare la Bunul Dumnezeu sa-i ia durerea puiului mic si sa va aduca lumina si pace in suflete ! Doamne ajuta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
andanii spune:
as vrea din tot sufletul sa nu fie adevarat ceea ce scrii tu acolo
ma rog sa nu mai aiba dureri , scumpa mica .... cat trebuie sa sufere ... doamneeee de ce?
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Doris-Alina spune:
Aidule, sunt langa voi, si voi fi mereu...
Chiar si in clipele cele mai grele
Ne putem regasi SPERANTA
Privind spre Lumina
Ce emana din interiorul nostru...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories