Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

vad ca va preocupa banuti pt al 2 bebe

si noi am hotarat sa facem bb 2 ca sa pot intra dintr-o maternitate in alta insa nu ne-a iesit , iar cand am vazut ca sunt insarcinata m-am interesat daca mai primesc bani sau nu???

mi s-a spus ca dupa ce face Dragos 2 ani mai tre sa lucrez 2 luni apoi sa intru in concediu prenatal cele 128 de zile sau cate sunt.
important e sa nu ai intreruperi in cartea de munca, poti sa intri in somaj sua concediu medical sau concediu de odihna, orice numai sa-ti mearga vechimea.
sper ca ati inteles

ramo poti naste linistita si dupa ce face beea 2 anisori deoarece mai ai apropae 3 luni de concediu prenatal, asa ca nu e tarziu oricum.mult succes

Elena 11+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Eu nu am auzit. Dar concediul pre si post natal se da in situatie de pre si post nastere, nu are cum sa nu se dea la al 2-a sarcina. Si vb Andreei, se plateste mai bine decit daca mergi la serv.

Edit: ma faceti si pe mine sa ma apuc de treaba. Oare criza asta cit tine? Ca noi avem rateee si cu 2 copii... nu e usor. Om merge la bunici si om lucra pamintul, de foame tot nu vom rabda.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana, Ramo, va asteptam..hihihi...ce frumos ar fi!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

hm,asa inca putin si avem o gramada de gravidute printre noi, hihi.puneti-va la treaba fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vesti bune
Diana n-are nimic. Pana la urma dr a vrut radiografie la tot bazinul ca ceva nu i-a convenit, da a zis ca e totul ok. Numai ca sa n-o mai plimb prin casa tinuta de subsiori, ca e risc sa i se strambe oasele, a zis sa-i dau pace pana se pune ea pe picioare si umbla pe langa mobila.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ramo, unde ai fost angajata inainte nu te mai poti intoarce? Daca nu mai exista firma respectiva nu stiu cum e, daca nu are prin cine sa se plateasca concediul prenatal si din somaj nu stiu daca exista concediu medical. Probabil se poate intra in CIC din somaj, dupa 40 de zile de la nastere, dar nu stiu daca poti avea concediu pre/postnatal.
Poate stie cineva sau te interesezi mai bine.
Este pe aici ceva subiect legislativ.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna ziua si de la noi!!!!

Am sosit si noi acasa, tare frumos a fost, ieri am primit si o gramada se flori si martisoare! Cea mai frumoasa surpriza a venit de la finii nostri de la Bucuresti care ne-au trimis un buchet superb de frezii si martisoare dragute prin curierat!

Andreea, ma bucur pentru vestea buna, mai laes ca asta v-ati dorit! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Kitzy, voi unde ati fost la ortoped? Ca ma intereseaza si pe mine unul bun! In afara de Vasileasca!

Alex, mi se pare ciudat sa se tot razgandeasca cei de la gradi, pana la urma primesc sau nu de la 2 ani?? Voi cum sunteti?

Ioana, ce frumoase poze! SE vede ca v-ati distrat de minune! Iar Patrick a crescut incredibil de mult! INteleg ca ai planuri mari??

Meli, ce ma bucur ca e bine piti, si Sara mea papa foarte bine in ultima vreme! Ptium ptiu sa le tina!

Diana, ce frumos trebie sa fi fost in concediu...Felicitari pentru progresele Irinei! Chiar parca evolueaza in fiecare zi copiii astia! Scaun de masina si pe noi ne intereseaza! MI se par cam scumpe aici, dar zice C ca si in Germania cam tot atata costa.

Co,

Fetelor, eu va admir, sincer, ce curajoase sunteti! Si noi ne dorim bebe 2, dar nu simt ca as fi pregatita inca sa impart atentia Sarei, sa ma descurc financiar tot cu venitul asta...In plus, simt ca am cam stat pe loc, din punct de vedere al carierei...Si zau ca nu as mai rezista inca 2 ani sa stau acasa! A fost superba perioada asta pe care i-am dedicat-o Sarei in totalitate, dar simt ca trebuie sa mai evoluez putin, Sara sa se desprinda de mine si apoi, cand vom dori si vom simti din nou ca suntem pregatiti, sa vina si bebe 2, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Dar asta simt eu...Va felicit din suflet pe mamicile grvidute din nou si sa dea Domnul sa fie totul asa cum doriti si visati!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare fetelr!

Am fost afara cu stefan, doua ore am stat. e nemaipomenit de frumos, cald, placut…a venit primavara. Bineinteles ca am fost in parc la farmec, ca la noi e un noroi pina in git…acolo a fost ok, ca sint dale de beton si de cauciuc pe jos, nu e noroi si leaganele si toboganele nu sint pline de mizerie…

Asa ca va rugam doamnelor si domnisoarelor sa primiti de la stefan un martisor virtual si cite o floare!

Tu fetelor, toata noaptea am visat ca sint gravida…in 5 luni, nu alta…m-am invirtit toata noapte si nu am putut dormi bine si pe diminetata cind m-am trazit simteam niste fluturasi in stomac…bine ca a fost totul numai un vis…ca la noi nu e cazul de bebe2 inca…

Andreea, felicitari pentru burtica. Sa fie intr-un ceas bun! Ce zici? O surioara mica pt Eric?

Gabi Ploscariu, imi pare rau ca ati fost bolnaviori si ca a trebuit sa-l inatrci fortat pe Ionut. Veniti joi la intilnire? Sau nu mai ajungi din cauza serviciului?

Meli, intilnirea de joi, la ora 18. sper sa puteti veni!

Vik, bine ai venit. Ce ma bucur ca se aduna din nou gravidute pe aici…deja sinteti multe. Felicitari pentru burtica si te asteptam cu orice fel de intrebari.

Kitzy, cum a fost la radiografie? Ce v-a zis?Aaaa…acum am citit ca sinteti bine…ufff…cred ca ai avut emotii…

Diana ce fain ca v-ati distrat in concediu. Nu stica o iesire din asta, in doi, macar din cind in cind. Si ce de lucruri stie printzesa voastra. Wow!

Ani, ce fain ca ati iesit din cluj…acum imi dau seama ca nu am mai fost la baisoara de vreo 4 ani…si inainte eram “abonati” in fiecare we...

Elena, fii optimista! Eu sint sigura ca joi vei fi bine si ca o sa poti veni cu dragos la intilnire.

Alex, n-am mai fost la sanius…asta e…poate saptamina viitoare, daca o mai fi zapada. La gradinita eu asa stiu ca se dau felul 1 si 2 unul dupa altul. Probabil ca nu ia mai mult de o jumate de ora toata treaba…

Ramonella, cu cei 800 de lei e asa cum ti-au zis si fetele. la bebe 2 se calculeaza altfel decit la primul perioada de lucru necesara...

Ioana13, bine macar ca stim sa lucram pamintul si avem o solutie d eiesit din criza…iti dai seama ca e mai rau de cei care nu stiu …hihihi… si cit am mai comentat cind ma duceau ai mei la sapa….

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am scis ditai placinta...

Gabi, aceleasi ginduri le am si eu legat de bebe2...as vrea, dar nu e momentul. tare curajoase sint fetele astea!
ce frumos ca s-au gindit la voi finii de la bucuresti. asa da!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gabi la dr Tintea in policlinica de copii de pe motilor am fost, mi s-a parut ok.
Anca iti dai seama c-am avut emotii cat casa

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, nu am inteles prima data ce ai vrut sa zici prin 30 minute,acum m-am prins.Da, cam asa e. Maxim 40 minute tine masa. Incep pe la 11:30 si pe la 12-12:10 e gata. Iti dai seama ca nu mananca nimeni tot asa ca fiecare prinde ce poate, unii mai mult felul 1, unii felul 2, altii deloc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput