Mamici si gravidutze de Cluj - 113
Raspunsuri - Pagina 7
vik-cj spune:
Fetelor
! va multumesc frumos de primire sunteti foarte dragute.
Eu ieri am intrat in saptamina 8, e prima sarcina asa ca orice crampa sau jena ma panicheaza. Nu pot spune ca ma simt rau, sunt fooooarte obosita si am senzatia ca oricat as dormi tot nu ma odihnesc, merg des la pipi, am sani durerosi si deja (!!!!) am schimbat cupa la sutien, diverse crampe in abdomenul inferior, greturi la diverse alimente....cam astea sunt "neplacerile" mele. Dar nu ma plang ca imi imaginez ca putea fi si mai rau...si apoi e o sarcina asteptata de 2 ani si pe care am primit-o cadou exact de ziua mea (15.01)...:)Ma intreba una din fete (imi cer scuze dar nu am retinut numele) ce vreau sa fie....sincera sa fiu orice dar sa fie sanatos/sanatoasa. Chiar nu am preferinte. Desi....ma gandesc deja la nume...si numai nume de baietei am in minte. Sotul meu la fel zice acum...orice doar sanatos sa fie. Sa vedem....va tin la curent cum aflu ce va fi...desi mai am ceva de asteptat!
Pina acum am fost la dr Oana Pop la primele controale si ecografii...din martie ma mut la dr Daniel Muresan si la Gine I unde am de gand sa si nasc.
Ce parere aveti? Am facut alegerea cea buna? Ce stiti voi de dr Muresan in afara de faptul ca e foarte solicitat?
Vroiam sa va intreb pe cele care ati trecut deja printr-o sarcina cum ati procedat la job? Cind ati anuntat si in ce consta anuntul oficial? trebuie dusa ceva scrisoare medicala la personal sau cum se procedeaza? Eu mi-am anuntat seful si colegii de catedra de cum am aflat deoarece lucrez in mediu toxic si trebuie sa ma protejez macar in trim I de sarcina.
Va doresc o dupa masa frumoasa si va
pe toate!
Cici
8+
Gabriela77 spune:
Anca, multumim de martisor!
Sara a mai primit unul de la un vecin de bloc de 4 anisori, un scump, a venit incantat, a zis bunica ca a fost initiativa lui, iar Sara ce crezi ca a facut??? L-a aruncat plictisita pe jos...NU stiam cum sa o scot basma curata pe nazdravana, dar si-a spalat pacatele cand l-a imbratisat zdravan!
Kitzy, multumsc, ma bucur ca e ok Diana!
Cici, bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!!!! Simptomele astea le-am avut si eu, bonus un rau terbil primele 14 saptamani!La serviciu am anuntat cand eram in luna a 3-a, neoficial intai, intr-o sedinta cu colegii mei, apoi s-a aflat desigur si in firma!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Cici, sarcina usoara. Cu jobul eu nu stiu sa-ti dau detalii, stiu fetele mai multe.
Gabi, Anca, va impartasesc din plin sentimentele iar fetelor care se gandesc la bebe 2 le doresc mult succes si bebelusi cuminti si frumosi! Nici la noi nu e cazul de un bebe 2. Eu sunt o persoana mai activa si chiar daca mi-a placut la nebunie perioada asta de stat acasa stiu ca trebuie sa-mi gasesc locul, ca Alexia trebuie sa mearga la cresa/gradinita (chiar daca o sa se imbolnaveasca si eu o sa fac zeci de riduri panicandu-ma..asta e...), etc.
Kitzy, ma bucur ca ati scapat de stres.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
cici, eu am nascut cu dr muresan. la job stiu ca numai dupa 3 luni se anunta. acuma tre sa plec acasa, daca nu te lamuresc fetele revin maine cu detalii
anca.b spune:
Cici, de anuntat la serviciu o faci oficial...scrii o adresa catre departamentul personal sau catre directiune daca nu aveti un astfel de departament in care zici ca esti insarcinata si in cite saptamini. anexezi la aceasta adresa si o adeverinta de la medicul ginecolog care atesta ca esti gravida si in ce saptamina. atentie sa fie datata si stampilata cu parafa medicului. e bine sa anunti oficial cit mai repede, ca sa poti beneficia de statutul de gravida. adica zi libera lunar pt analize, program de lucru redus in caz de necesitate medicala, iesirea din mediu toxic, etc.
Adriana, ati fost afara azi? am vazut ca de joi se deschide iar ceva tirg de haine la expo si n-o sa fie libera parcarea in we.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
fetelor, am uitat sa va zic: noi ne-am pricopsit cu ceva virusache digestiv....a avut stefan 4 scaune diareice (lichide, cu mucus si urit mirositoare) de azi dimineata, s-a iritat foarte tare la fundic de la scaunul acid (desi l-am schimbat imediat ce a facut)...de dimineata a fost "leguma"...acum si-a mai revenit (cred ca si iesitul afara l-a inviorat)...
mincare a primit azi numai orez cu morcvi fierti si banana...de cina cred ca renunt la lapte si ii dau brinza de vaci...sper sa ne reparam burtica...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, multa sanatate lui Stefan. Da, am fost afara dar nu prin vecinatate, ca e noroi si tare urat. Am fost prin piata Marasti si apoi la o prietena la BT sa punem martisoare.Da, de joi e targ de haine la Expo, iar o sa fie ca la nebuni in parcare.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
multumesc inca o data pt. urarile voastre...
sper sa fie surioara, daca nu e bine si fratior...![]()
imi doream sa-l facem acum, pentur ca sincer eu prefer sa fie de varste apropiate...in plus, vroiam sa termin cu perioada asta de
bebelushit...ca sa pot apoi sa-mi vad si eu mai departe de treburile mele...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Adriana,
multumim. nici noi n-am fost prin zona...tot din cauza noroiului...am fost in piata marasti si in parcul farmec. acolo e ok.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
kitzy spune:
Eu am auzit in general lucruri bune de dr Muresan, da si lucruri rele chiar acuma recent, de la o prietena care a fost in sala de travaliu cu o pacienta de-a lui si mi s-a parut cam macelar...da acuma de fiecare medic auzi si bune si rele.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)