Mamici si gravidutze de Cluj - 113

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Deci cum fetelor,daca ramaneam gravida si nasteam anul acesta beneficiam de 8 milioane inca 2 ani de zile???Nu cred ca e asa,eu stiam ca doar 2 milioane alocatia copilului.Sau nu e asa???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Cici, bine ai venit! Sarcina usoara!

Ramonella, daca nasti anul asta primesti 2+ 6 mil, in continuare sau 2+ 85%, depinde ce vrei. Important e sa nu ai intrerupere de cotizare dupa cei 2 ani impliniti ai lui Bea, chiar daca intri direct in concediu prenatal, tot primesti.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

da Ramo, e asa cum zic fetele...daca pana implineste Bea 2 ani tu nasti din nou, intri direct in al doilea CIC si iei din nou 2+6 sau 2+85%...eu asta mi-am si propus, sa intru direct in CIC cu al doilea inainte de a face Eric 2 ani...se pare ca mi-a iesit...e valabila legea asta pana la maxim 3 nasteri (adica sa intri dintr-un CIC in altul si sa beneficiezi de banii respectivi)...nu? asa stiu...sper sa nu fi inteles gresit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Uauuu,pai atunci e super,dar nu e ok,pentru ca daca as ramane luna asta,as naste pe la sfarsitul lui noiembrie,deci depasesc ziua lui Bea...Da oare nu se pune data de cand am intrat practic in concediu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo, iti raspund aici, sper ca zic bine ce spun, nu tre neaparat sa nasti pana face bea 2 ani , ci macar sa ai 6-7 luni pe cand face bea 2 ani,teoretic te intorci la job, practic iti bagi cateva medicale si apoi intri in prenatal.
pusi

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Ramo, daca nu nasti pina la ziua lui Bea, intri in concediu prenatal+postnatal, cele 120 de zile parca, nu mai stiu exact. Alea eu stiu ca e musai sa le faci, inainte de a intra in CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

da Ramo, poti sa-ti iei din 126 zile (de pre si postnatal) 84 de prenatal... adica sunt 2 luni si ceva...asta inseamna ca, chiar daca nasti cu 2 luni si jumate dupa ziua lui Bea, e ok...adica intri in prenatal dupa ziua ei 84 de zile...(acuma iti faci tu calculele)...

obligatorii stiu ca sunt doar cele 42 de zile de postnatal..dar de ce sa pierzi prenatalul si sa te intorci la job??? mai ales ca (eu, cel putin) in prenatal, castigam mai mult decat salariul...si stateam acasa...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Lavi multam de raspuns.Am sa vad ce o sa fac.

Ioana am inteles ca la bebe 2 nu se mai pune concediul pre si post natal.Acuma ma mai interesez.Sa vedem...Mi-e ciuda ca n-am stiut mai repede...

Mergi la inceput

Eu nu am auzit. Dar concediul pre si post natal se da in situatie de pre si post nastere, nu are cum sa nu se dea la al 2-a sarcina. Si vb Andreei, se plateste mai bine decit daca mergi la serv.

Edit: ma faceti si pe mine sa ma apuc de treaba. Oare criza asta cit tine? Ca noi avem rateee si cu 2 copii... nu e usor. Om merge la bunici si om lucra pamintul, de foame tot nu vom rabda.

Mergi la inceput

Mai daca ziceti voi asa e bine atunci.Cred ca ma pun pe treaba luna asta.Ca criza asta nu stiu cat va tine.Si sanse sa ma angajez undeva nu prea vad....

Mergi la inceput