Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia-stefy spune:
Si ce era mai important am uitat sa va spun. I-am luat azi doua fustite si s-a imbracat cu amandoua, una peste alta si asa umbla prin casa
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny dandusa in loc de bezea ce altceva pot pune deasupra? |
pai daca reteta-i doar cu galbenusuri,ce faci cu albusurile,le arunci?daca nu vrei si nu vrei bezea deasupra,las-o asa...,nu cred ca merge altceva...sau frisca poate...
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Laura13 spune:
salutari mamici.
abia acum reusesc sa scriu, desi am citit dimineata ... trebuia sa vad cum era cristinel.
donia zau ca n-am priceput mare lucru ce are, dar am inteles ca e forma mai usoara si ca va tratati. sa fiti din ce in ce mai bine. si poate, maine, cu mintea limpede mai citesc o data explicatiile tale ... ca acum nu vad decat formule si cifre.
dianarus inteleg ca nu prea aveti sanse sa scape de operatie ... dar daca asa se va simtii mai bine, poate e mai bine asa. ma gandesc la voi cand am ajuns ieri acasa dani era super super ragusit, abia vorbea ... sa vezi acolo panica la ma-sa. m-a calmat pediatra, dar abia astept sa ajung acasa sa vad cum e.
va pup mamici, fug acasa la gaza ... care ma ia de fresh
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Buna dimineata de prin partile astea de lume!
Sunt obosita... de parca m-a batut cineva. Se vede treaba ca ziua de ieri a fost grea. Doamne ajuta ca azi noapte Cristi a dormit bine, iar azi totul pare a fi in regula, cu exceptia petelor care inca sunt acolo, desi mai pale.
Ieri am tot vorbit cu Roxanica la telefon din spital, era veseluta, bine, dar mai pe seara a apucat-o o repriza de plans cu hohote, ca era tare spriata pentru Cristi, i-a fost teama ca o sa moara ... asa ca azi sta si ea acasa cu noi, sa ne mai bucuram unii de altii.
Erau atat de frumosi aseara amandoi, se strambau, radeau, s-au imbratisat, pupat...
De ceva timp Roxana imi tot spune ca vrea sa fie printesa si ca se va marita cu un print. Azi i l-am aratat pe Prince Charles si am intrebat-o cum ii place, mi-a zis ca e handsome... chipes pe mine m-a bufnit rasul, iar ea a zis: "Ce??? Asa cred eu, I can't help it!" Ne-am uitat apoi si la Harry si William si a spus cu o reactie spontana si sincer dezamagita "Daca n-ar fi dintii aia urati..."
dianarus, "spuneau ca pare absolut normal si doar comunicarea verbala este precara, in rest nici un semn de retard" ce bine ca ai mai primit pareri pozitive!
"cum transformi tu fiecare experienta medicala in ceva haios" - cred ca am personalitati multiple , ca unele parti din mine nu se pot opri sa nu observe ce-i in jur... dar acum serios, eu sunt mai obisnuita cu spitalul, cu boala, cu aparatura, e firesc sa evaluez altfel situatia, nu te invinovati, ca la mine e si defect profesional .
De aia nici nu m-am speriat rau ieri dimineata cand l-am vazut pe Cristi, ca stiam ca nu e in pericol de asfixiere, asa ca am facut si un bagajel pentru spital si de aia am mai intaziat. Altfel chemam salvarea, nici nu riscam sa-l duc eu.
dandusa "ai deschis in graba crezand ca sant pompieri" daaa, eu si jumate dintre minunate
"mi le-a framantat Crinuta pe jos putin,da' tot au iesit gustoase"
Yagmur "si acum s-a trezit urland din somn, dar pur si simplu ma loveste daca vreau sa-l iau in brate...." - facea si Roxana asa cand era micuta, da o cautare pe net dupa pavor nocturn sa vezi daca se potriveste, la noi asta a fost.
iulia-stefy, se da si aici ceva pentru cazuri urgente si grave, e vorba de un dispozitiv pentru injectat o doza de adrenalina, iar cei care fac reactii urate la intepaturi de albina il poarta cu ei, sau in caz de alergii urate la alune... dar e vorba de situatii grave, altfel se feresc sa dea medicamente acasa. Oricum, multumesc de idee, o sa intreb si eu medicul pediatru daca e cazul sa avem asa ceva.
dianav, probabil nici nu e nevoie de investigatii suplimentare, daca spui ca fetita e bine, sigur ar exista niste suspiciuni daca ar pierde intr-adevar sange prin scaun, iar ea pare chiar bine.
ruxandra, testele astea de care am spus se fac prin alte tari dupa varsta de 45-50 de ani ca screening pentru cancerul de colon, deci cred ca-i bine de stiut.
asiza, am intrebat ieri de teste pentru alergii, dar mi-au explicat ca la el n-a fost alergie, ci o sensibilizare la medicamente, deci reactia organismului e diferita. Dar ai dreptate, o sa vorbesc si cu pediatrul, sa vedem ce spune si el.
Lavinia, sper ca esti mai bine! Si eu incep sa ma tot lovesc de cate o boala in fiecare an, dupa ce ani la rand n-am avut nici macar o banala raceala...
kikineata, la Cristi petele au aparut mai intai pe maini si picioare, si apoi pe trunchi, burta si spate... ciudata manifestare.
Laura, nici eu n-am inteles ieri mare lucru ... si tot intrebam si iar mi se explica, unde mai pui ca si pediatra era emigranta ai avea accent. Asa ca am scris numele bolii pe hartie si am studiat aseara.
Sper ca Dani o sa fie bine!
Ma duc sa-l aduc pe Cristi in casa sa-l hranesc, ca s-a aerisit putin cu mamaia si de vreo cateva minute urla din toata inima dupa un iepuras care ne-a vizitat gradina... trebuie sa fie tare surd iepurasul ala de nu-i raspunde...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia asiza, am intrebat ieri de teste pentru alergii, dar mi-au explicat ca la el n-a fost alergie, ci o sensibilizare la medicamente, deci reactia organismului e diferita. Dar ai dreptate, o sa vorbesc si cu pediatrul, sa vedem ce spune si el. Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Eu spuneam de testele despre alergie inainte sa stiu ca a fost reactie adversa ca urmare a administrarii antibioticelor, caci ieri spuneai ca e alergie, dar nu stiti la ce...de aceea eram tare curioasa ce v-au spus acolo...da, ai dreptate...acum mi-am amintit si eu ca cineva imi spunea in timpul cand am stat in UK despre reactia asta urata la antibiotice...era o mamica, care a patit-o cu fetita ei...ma bucur tare tare ca sunteti mai bine caci cam intrasem in panica cand ai zis ca i s-au umflat pleopele si alte cele...va pup cu drag
Maine avem o mini-serbare la gradi, de 8 martie...sunt tare curioasa ce ne-au pregatit piticii, caci n-au spus un cuvant acasa...nici tu poezie, nici tu cantecele, nimic...abia astept...
Bambo, chiar ieri ma gandeam la voi si ma intrebam ce mai faceti...da' ce lucrezi de acasa?...caprita s-a obisnuit cu ochelarii?
Ktrinel, voi ce mai faceti?
Editez ca am tot vrut sa va multumesc celor care ne-ati votat la concurs! si
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2
iulia-stefy spune:
Salutare!
Laura, un lui Dani sa-i treaca raguseala.
Donia, ma bucur ca-i mai bine Cristinel. Saracuta Roxi... si ce discutii aveti voi doua....
Eu nu i-am dat medicamentul, pentru ca atunci cand mi l-a prescris, mi-a descris si efectele secundare si mi-a zis ca nu-i de dat decat daca e grav.... Ma stie de ceva vreme si stie ca fug de medicamente....
asiza, asa un dragalas, merita votat.
Noaptea trecuta Stefy a avut nasul infundat...cred ca i se trage de la vantul de acum doua zile. Doar stiam ca vantul pentru ea e o problema, dar e greu sa te intelegi cu ea cand vrea afara. N-am stat mai mult de jumatate de ora, dar a fost suficient Sper sa fie bine. Deocamdata nu are febra.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Raluca_u spune:
neata si de la noi
poftiti la cafea, ceai, lapte, suc de portocale, orice vreti de toate avem.
am fost ieri la "O ora cu mama", la cresa si a fost tare frumos.
la inceput s-au jucat pt vreo 10 minute cu doamna Monica, au dansat, au cantat, asta pana s-au adunat toate mamicile. si apoi ne-am asezat la mese, cate 2 copii si 2 mamici.
am primit multe materiale si am realizat o lucrare impreuna, am desenat, decupat, lipit... o nebunie de culori si paiete si tot ce ti-ai dori
a fost f frumos, eu as mai repeta figura.
eu sunt la a doua facultate acum, in mai termin, la pedagogie si ma descurc bine cand vine vorba de alti copii dar cu adina mai greut... ea vrea sa faca totul singura, sa foloseasca si lucruri pt care e prea mica gen foarfeca... stiu teoria ca e normal cu noi sa faca mofturi multe pt ca e mai alintata si ca acolo asculta f frumos si respecta regulile, dar as vrea sa reusesc si eu mai multe cu ea, sa nu mai fie asa incapatanata uneori. asta este mai avem de lucrat cu scorpiuta mica...
pupici
Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
acs spune:
Donia, am citit ce a patit Cristinel. Ma bucur ca e bine acum! Ce se iubesc copiii tai
Vreau si eu iepuras in curte!!!
Lacramioara, ce harnica e Stefy! Daca-s cuminte primesc si eu suc de mere? :)
Manu, si Victor s-a tavalit pe jos in parc, de vreo doua ori. Prima data luasem un baietel in brate, sa-si recupereze ceva din copac. A fost jale mare! :)
Poze noi cu Luca nu ai? Mi-e dor sa va vad!
Diana, Maria mea are amigdalele mari de cand s-a nascut. O doctorita ne-a spus ca se recomanda operatia in caz ca sunt aproape lipite amigdalele, iar copilul face amigdalite repetate.
Cred totusi ca stii mai bine ca mine :).
Madaluta, o prietena de-a mea a folosit pentru ea si fetita (de varsta Mariei, adica 6 ani), produse de la Forever; pentru fata luase ceva pentru intarirea imunitatii. Era multumita ca Eva (fetita) nu a mai racit asa des, dar nu era sigura ca e doar rezultatul utilizarii produselor respective sau si faptului ca a crescut fetita (probabil amandoua).
Dandusa, nu-mi fa pofta de ciocolata, ca-s la cura :).
Bursucii sunt bine, putin muciosi toti trei, veseli si galagiosi. Maria mai are bubite pe spate, dar au facut deja coaja. In curand o trimit din nou la gradinita (daca o vrea fara Ioana). Pe astia mici ii pandesc in fiecare diminieata, sa nu cumva sa inceapa scarpineala, dar deocamdata nimic.
Dar de scorpionasii tai ce mai spui?
Lavinia, cum mai e Mihaita? Dar tu? Multa sanatate!
Dbunny, Lacramioara, pana la urma tot raul spre bine (mai ales daca nu se simte tare la buget). Acum aveti timp mai mult de stat cu fulguletii.
Asiza, astept povestile de la serbare! Cred ca o sa fie tare emotionant.
Si fetele mele ar fi trebuit sa aiba serbare astazi. Se pregatisera cu o multime de cantece. Maria imi spune aproape zilnic: "Cantecul acesta delicat/ Pentru mama mea l-am invatat" :) De dimineata mi-a scris si-o poezie :).
Raluca, ce frumoasa activitatea de la cresa!
Succes la facultate! Vrei sa te angajezi in invatamant sau de ce pedagogie?
Ruxandra, toate bune la voi?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
asiza spune:
Fetelor, a fost atat de frumos la mini-serbarea de 8 Martie......copiii au cantat niste cantecele in romana si engleza si ne-au dat un cadou surpriza, facut de manutza lor...Denis s-a apucat de plans la un moment dat, nu stiu de ce, ca el nu a mai facut dintr-astea...probabil ca sa tina isonul unui alt baietel care plangea ...dar si-a revenit rapid, si-a luat "pretenutza" de mana si s-au fotografiat...
Iulia-stefy, leyla, dianarus,
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2
acs spune:
Asiza, super serbarea! Denis e atat de frumusel! Si vad ca are gusturi bune :).
Ma inspir din cadoul pe care l-ai primit si-mi pun bursucii sa le faca un cadou bunicilor.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni