Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia-stefy spune:
Raluca, si Stefy e la fel. Chiar ma gandeam zilele trecute, ca la cresa cand se ridica de pe scaunel il pune frumos la loc, cand isi i-a sticla de ceai, aseaza servetul frumos la loc, lucruri pe care acasa nu le face. Acasa, dupa ea... potopul. Si tot m-am intrebat daca nu cumva gresesc eu undeva.... Dar cred ca fiind vorba de mama se gandeste ea ca macar aici sa nu mai fie cu reguli.... etc.
Mi-ar place si mie sa particip la astfel de activitati.
acs, daca vrei, cum sa nu... vorbim cu harnicuta sa faca ceva mai mult suc. Unde il trimitem?
Cu programul.... e mai bine ca am mai mult timp pentru Stefy, dar foarte stresant. Am de lucru pentru 10 ore si program am doar de 6.... e o poveste lunga si cand ajung acasa, nu mai vreau sa ma gandesc la ea. Las problemele la usa....
asiza, am vazut pozele... imi place cel mai mult cea unde cei doi verisori stau lipiti... Si sa nu-mi spui ca e microbist.
Iar cadoul....e foarte fain.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Azi am numai vesti bune, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune, pfua cata profunzime in mine
Am scapat de pampers pe timpul zilei de o saptamana.Cere la oala si de 8 ori pe zi si face. Sunt asa de bcuroasa....a durat 6 luni dupa prostia mea cu gradi si boala de dupa sa-si reia bunul obicei cu pipi. Noroc ca n-a renuntat atunci si la facut K. Si face la oala dar cere "si la oala lu' mami". Si zice...mami fac pishi.Am avut incrdere in ea
Il pronunta pe "R" un r rarait nici prea prea nici foarte foarte. Zicea si-nainte dar mai in milocul cuvantului.
Am reusit sa dau jos 1,5 kg din cele 4-5 puse in iarna. Asta asa ca m-am emotionat de bucurie s-am uitat sa va zic de Garga ce mai era.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2
ramsan spune:
Buna ziua, dragelor!
Am intrat pe fuga doar sa va urez sa aveti o zi a femeii minunata, sa va bucurati de ea din plin, sa fiti iubite si respectate! Sa fiti sanatoase si sa ii aveti sanatosi si pe piticii vostri!
Ramona
Bebita din burtica 9+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy ... Si sa nu-mi spui ca e microbist. Poze din ianuarie-februarie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
ba-ti spun ...si inca unul care deja a fost la unul dintre meciurile CFR-ului
Kikineatza...astea da vesti bune! La cat mai multe si vesti bune...si kg date jos...ioi, si eu trebuie sa ma apuc de cura, da-s intr-o pasa cand numa' dulciuri vad in fata ochilor
Acs, nu stiu daca iti poti da seama din poza, dar desenul acela pe care mi l-a facut cadou Denis e inramat si e facut pe o hartie mai speciala...eu o sa-l pun pe perete
Ramsan, un 8 martie plin de fericire iti doresc si tie!
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2
Donia spune:
asiza, vai ce cadou frumos! Cred ca educatoarea e tare entuziasta. Iar Denis e tare frumos si cand plange tare faine pozele!
kikineata, bravo lui garga pentru olita! Si tie pentru kilograme, la mai multe!
Eu stagnez de ceva vreme, desi nu mananc prostii, dar... nu mai am elan sa ma tin serios de slabit. Trebuie facut ceva!
acs, poate Ioana si Victor scapa de varicela? Cat ii mai tii sub supraveghere?
iulia-stefy, sper sa nu raceasca Stefi de-a binelea, pupam nasucul infundat!
Ruxandra, vine week-endul! Toata lumea bine pe la voi?
Cristi e bine, aseara s-a inrosit putin la fata si am crezut ca incep sa mor putin... dar dupa doza de steroid s-a linistit si a avut o noapte buna.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
din pacate zi plina la serviciu
marc e binisor, pare chiar sa-i treaca si tusea si nasul, poate reusim sa iesim mai mult zilele astea, ufff ce mi-ar place si lui ce i-am mai placeeeeee niste coclauri cred ca l-ar satisface pe deplin dupa atatea saptamani in casa!
ma bucur kiki de reusita cu pampi
donia, cristinelu bine acum?
asiza e asa frumooosss denis! va rupe inimi, multe multe nu sa ma laud dar asta mare al meu are cateva fustite non-stop dupa el, il intampina dimineata, asteapta sa se gate printzu, il iau de manutza, etc; texte de genul "io am ochelari ca si ianis , tu n-ai..."; iar el, craiul, are numa o prietena oficiala, dar il vad cum cocheteaaaazaaaaa cu alealalte... si se inroseste tot cand il intreb
acs si eu cu dieta, desi nu ma prea tin de treaba. ma tot chinui cu cele 4 kg luate cu ocazia ne-fumatului... cred ca-s cele mai grele de dat ever
ruxandra, cum e matei?
revin daca mai pot
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
danita spune:
va imbratisez pe toate cu ocazia zilei noastre !
nu va mai zik altceva ......P e bolnavior ......cireasa de pe tort !
acs spune:
Kikineata, cu asa vesti sa vii mereu! Bravo si Gargaritei si tie!
Donia, deocamdata nu pot spune ca au scapat. Perioada de incubatie e de 2-3 saptamani, ne apropiem de 2 de cand au aparut bubitele la Maria. Sper doar, daca e sa faca varicela, macar s-o faca impreuna :). In felul asta am ajunge mai repede prin parc, la leagane si topogane :).
Asiza, nu vazusem ca-i inramat, dar hartia am observat-o. Un cadou minunat!
Diana, astept sa vii luni si sa ne povestesti cum a fost pe coclauri! Cred si eu ca se tin fetele dupa Ianis (si eu as face-o :) ).
Cat despre cura, cand ai putin de dat jos, atunci e mai greu. Sau asa e la mine. Dar ma tin tare si se cunoaste :).
Un 8 martie fericit pentru toata lumea! Sa va bucurati de primavara impreuna cu puiutii vostri!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asiza Bambo, chiar ieri ma gandeam la voi si ma intrebam ce mai faceti...da' ce lucrezi de acasa?...caprita s-a obisnuit cu ochelarii? Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2 Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
Caprita e bine cu ochelarii asa si asa,a avut o perioada cand ii tinea aproape toata ziua,acum nu mai vrea imediat ii scoate i-am si legat la spate,cu munca fac traduceri pt o firma
am votat si noi pe Denis
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Asiza acum am vazut si pozele de la serbare superbe,Denis
va
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)