Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buan dimineata fetelor,
Am apucat sa citesc si eu putin din urma si m-am cam ingrozit:
Donia, acum nici nu stiu ce sa zic, bine ca nu a fost alergie, rau ca a facut asa o reactie la antibiotice. Eram sigura ca nu are cum sa fie rubeola, Rares a avut la 1 an, petele sunt mai degraba roz si primele apar dupa urechi si pe gat apoi pe fata si burtica si apoi pe restul. Acum, cu medicatie Bine ca a mai trecut si Cristinelul e mai bine!
Dianarus, bine ca piticul tau a scazut, ai vazut lumea' specializata' iti confirma ca Marc e un copil perfect normal!
Manu, si eu zic, daca poti, du-l la un control la neuro, macar pentru linistea ta! Ce frumos ca a devenit mai dragastos! Si pe mine, mai nou, Rares ma pupa non stop, da' cred ca-i o tendinta generala la mai multi fulguleti.
Acs, poate aveti bafta si bursucii nu au luat varicela...(sau ghinion!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Na, ca mi-a apasat pe 'enter' si a plecat mesajul ca din pusca!!!
Asiza, sunt superbe pozele, sau Denis e superb!!!
Noi, la fel de ocupati cu munca, lui Cata i s-au mai deblocat niste chestii, nu mai e asa de stresat, in rest bine sanatosi, multumesc lui DD.
daca nu mai apuc sa intru maine, va urez de pe acum, o minunata zi de 8 Martie, sa va bucurati de minunile de langa voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Bambo, chiar ieri ma gandeam la voi si ma intrebam ce mai faceti...da' ce lucrezi de acasa?...caprita s-a obisnuit cu ochelarii?

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Caprita e bine cu ochelarii asa si asa,a avut o perioada cand ii tinea aproape toata ziua,acum nu mai vrea imediat ii scoate i-am si legat la spate,cu munca fac traduceri pt o firma
am votat si noi pe Denis

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Super ca poti lucra de acasa!!!...da' poze cu voi cand mai pui, ca tare demult nu ne-am vazut?

Danutz, voi ati fost deja sau urmeaza sa mergeti in Portugalia?

Danita, multa, multa sanatate lui P!

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA-

Citat:
Si ce era mai important am uitat sa va spun. I-am luat azi doua fustite si s-a imbracat cu amandoua, una peste alta si asa umbla prin casa

DONIA-
Citat:
Ieri am tot vorbit cu Roxanica la telefon din spital, era veseluta, bine, dar mai pe seara a apucat-o o repriza de plans cu hohote, ca era tare spriata pentru Cristi, i-a fost teama ca o sa moara ...
cum mai sunteti ?

KIKINEAtA-
Citat:
Am scapat de pampers pe timpul zilei de o saptamana.Cere la oala si de 8 ori pe zi si face. Sunt asa de bcuroasa....a durat 6 luni dupa prostia mea cu gradi si boala de dupa sa-si reia bunul obicei cu pipi. Noroc ca n-a renuntat atunci si la facut K. Si face la oala dar cere "si la oala lu' mami". Si zice...mami fac pishi.Am avut incrdere in ea
Il pronunta pe "R" un r rarait nici prea prea nici foarte foarte. Zicea si-nainte dar mai in milocul cuvantului.
Am reusit sa dau jos 1,5 kg din cele 4-5 puse in iarna.
-Felicitari !!!!!!!!!!cate ati reusit !!

RAMSAN-cum e burtica ???

Va pup si va urez 8 Martie cu multe bucurii !! Sanatate si fericire tuturor mamicilor !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Kiki, felicitari atat Gargaritei cat si tie.

ramsan, iti doresc si tie un 8 martie plin de fericire si ce iti nai doresti tu.

asiza, un la microbist...

Donia, multumim. Si eu sper la fel. Ma bucur ca e mai bine Cristinel. Ai mai tras o spaima...

Diana, ma bucur ca Marc e mai bine.

danita, multumim pentru urare. Multa sanatate la cavaler.... sa se faca bine repejor.

acs, danutz, aelita, multumim pentru urari si va dorim si voua un 8 martie plin de fericire.

aelita, ma bucur ca ai scris. CU fustele... a fost atunci cu doua, aseara a fost cu trei....

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

va urez de azi maine nu se stie

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza,e tare dragut Denis, mai ales cand plange .Da e frumos foc!

Bambo, si mie mi-e dor sa va vad in poze.

La Multi Ani, MAMICILOR! O primavara frumoasa cu sanatate voua, puilor vostri, parfum de flori placute voua si zambete pe chipurile voastre.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani dragi mamici. primavara sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.

pentru voi, cu mare drag, o melodie de cand eram noi copii

http://www.youtube.com/watch?v=sFatppbPBbQ

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Cristina in 2008 la ak11 si ak21

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LA MULTI ANI, MAMICI! O primavara calda, dragoste nebuna , lumina in suflet... va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

La multi ani dragi mamici!
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija! LA MULTI ANI !

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput