Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La multi ani mamici minunate! Sa aveti o primavara minunata alturi de fulguletii minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, dragi mamici..
Un pupic dulce din partea lui Luca pentru voi si fetite

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Un 8 Martie plin de soare si zambete va doresc din suflet!!!!

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Fie ca aceasta zi frumoasa s-a v-aduca multa iubire din partea celor dragi, parfumul primaverii s-a va umple sufletele de prospetime.

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

O floare pentru toate mamicile... Si tot ce va doriti... alaturi de cei dragi

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dovada ca am fost prin balti....

Dovada ca sunt harnic bucatar....

Acestea au fost activitatile noastre in week-end.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani mamici, tatici si fulguleti!

Am avut un weekend foarte frumos, cu flori, shopping, bucatareala si petrecere :).
De dimineata Ioana s-a trezit pictata, deci bifeaza si ea varicela. Sper ca Victor sa faca acum ori never, caci m-am saturat sa stam izolati.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna ziua dragele mele,

Luati si voi de cititi ce mail scrie mama mea mie si celor doua bune prietene ale ei cat timp eram la Paris. N-am dormit vreo doua nopti, inca nu mi-am revenit, insa sunt tare bucuroasa. Ca sa intelegeti mai bine, va spun ca sora mea a terminat doua facultati si anume Cibernetica si Automatica.

"Martisor de la Madalina,

Dupa cum stiti am doua fete cucuiete, Madalina si Monica. Acum au varsta de 31, respectiv 30 ani. Cea mica, mereu mai precoce, are deja 5 ani de casatorie , doi ingerasi de 2ani si trei luni, baiatul si sapte luni, fetita.
Madisor, pana la 18 ani a fost cea mai cuminte si studioasa fata, noi parintii aveam impresia ca se rataceste prin Bucuresti, dar iata ca pe la 25 de ani a plecat la o bursa in Spania de unde a tot calatorit prin toata Europa, iar anul trecut prin SUA si Japonia. De cand o stim numai studiaza. Mai vine si pe acasa uneori, noi deja ne-am obisnuit cu ideia ca o s-o vedem cat mai putin. Ne-am consolat mereu ca o fata e fericita cu copii iar cealalta cu calatorii.
Anul asta pe 14 Februarie a venit pentru doua saptamani acasa, nu prea era in apele ei, imi spusese dinainte la telefon ca s-a cam ingrasat, nu mi s-a parut prea mult, amuzant (acum mi se pare) ca se cam minuna ca nu s-a ingrasat ca de obicei, era chiar bucuroasa ca i-au mai crescut sanii si se plangea ca la burta s-a ingrasat mai mult. M-a intrebat daca eu in tinerete am avut dereglari de ciclu, povestea ca la ea a fost mai ciudat, ca in luna Noiembrie a fost mai altfel, apoi nimic, dar totul a pus pe seama unei dereglari horminale. Spunea ca asa i se intampla ei cand isi schimba modul de viata, in sensul ca acum sta impreuna cu Andreas, ca are o stabilitate sentimentala, ca-i fericita si asta-i tot. Noi ( eu cu Barba si Dragos) am fost o saptamana la munte , am venit Sambata pe 28 Februarie si Duminica dimineata, de 1 Martie, ma intreaba daca stiu vreo farmacie deschisa, se intereseaza pe internet, gaseste, o intreb ce cauta, ma pune sa ghicesc,in sfarsit, un test de sarcina. Recunosc ca m-a lasat masca, sunt si eu dusa cu pluta, la orice m-as fi gandit dar la asta nu. Acum, amandoua discutam si ma rugam sa iasa pozitiv, pentru ca acest rezultat dadea raspuns la mai multe intrebari legate de sanatatea fetei. Deasemeni, recunosc ca nu o vedeam de loc pe Madi mamica, mereu m-am consolat cu gandul ca n-o sa fie, asta e, sa-si traiasca viata si sa fie fericita cu ce are. Mare agitatie in casa, a venit de la farmacie, am studiat cum tre’ sa fie, o liniuta nu, doua da, etc. A trecut la executare si SURPRIZA, doua liniute. Doamne, nu puteam sa cred, ce figura de fata am, la orice m-as fi gandit dar la asta nu. Chiar se minuna ca in instructiuni scria ca trebuie sa astepti 5 minute, dar ’la mine a apartut instantaneu doua liniute’. Bineinteles ca si-a luat doua feluri de test, amandoua dand acelasi rezultat. Acum , fiind constienta de sarcina, fetita mea aeriana , a coborat cu picioarele pe pamant si ne-am interesat pentru un consult la medic. Astfel ca Luni a fost la Euroclinic, doctorita si asistentele s-au c-am amuzat pe seama ei, o intreba cand a mai fost la doctor, ea ’niciodata, de abia ieri am aflat’, a facut ecografie, este insarcinata in 22 saptamani si 4 zile. Doctorita a intrebat daca mai rezista la un soc, sa-i spuna sexul copilului, fetita, toata lumea se bucura de bucuria ei cand isi vedea copilul la ecograf. Mare este Dumnezeu, eu mama ei nu mi-o puteam inchipui asa schimbata si responsabila deja, din pacate astazi la ora 8.30 a zburat spre Los Angeles, cu destula ingrijorare, speram toti sa fie bine, se intoarce de abia pe 13 Aprilie 2009. Daca totul o sa fie bine la inceputul lunii Iulie o sa nasca.
Andreas cand a auzit era sa cada de pe scaun (glumesc), oricum cred ca l-a apucat ameteala.
Acum, ca amuzament vreau sa va spun ca si mama mea a aflat ca este insarcinata cu mine pe la 5-6 luni, am sa o mai intreb astazi o data, mereu am spus ca Madi seamana cu ea.
Asa ca de 1 Martie 2009 am primit cel mai frumos martisor posibil, sa de-a Domnul sa fie sanatoasa si totul sa se termine cu bine.

O bunica fericita"

Trebuia sa va impartasesc si voua asta. Doamne sa fie totul bine!

In rest suntem bine, Dragos face pipi la wc, se duce cateodata singur si tipa sa-i aprindem lumina, de cele mai multe ori il ducem noi, caca face numai in scutec. Teodora mananca mar, cereale, morcov si alte legume si san cat de mult. Diversificarea la ea, ca si totul pana acum, decurge mult mai lin si natural. Am fost la Paris in trei, fara Dragos, ne-am plimbat mult, ne-a fost foarte dor de Dragos. Nu cred ca o sa mai mergem nicaieri in vacanta fara amandoi copiii.

Cam asta despre noi.

Va sarut cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

monica, ce poveste superba!!! daca nu spuneai de la inceput ca e sora ta as fi crezut ca e doar o poveste scrisa, nu una adevarata!!! wow!!! suuupeeerrr sarcina usoara si o fetita sanatoasa!!!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RAMSAN-cum e burtica ???

E bine, multumesc lui DD ca am vazut samburelul la echo vineri, era prea cuminte (cred ca dormea) si initial am crezut ca... sarcina a incetat in evolutie ca nici dr. nu spunea nimic. Am tras o spaima buna pana am auzit inimioara batand puternic. Am vazut ca are deja manutze si picioruse, creste in grafic si ma bucur ca e bine.

dulce pentru ca mi-a fost dor de postarile tale.

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput