Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Monica, m-ai emotionat cu povestea asta. Felicitari sorei tale si sarcina usoara. Adica ce ma, si io am terminat tot Cibernetica, pai nu stiai ca tre sa fii geniu sa iesi din facultatea asta :))). Adica cum o considerai pe sora ta? Prea realista, prea calculata sau cum?
Si ce cautasi madame la Paris, huh?
Poze cu copii ne pui?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Desire, azi m-am gandit la tine. O fi bine o fi rau ? dar mie mi-e dor sa-mi spui ce face chipesul Octavian. Si tu...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare mamici!

Scuze ca am intervenit in prima faza fara sa va salut si va doresc inca o data o super primavara!

Am avut un weekend plin, iar ziua de ieri a fost cea mai obositoare: la pranz in parc cu Rares la topogan, dupa nani in vizita la viitorul nostru finutz Teodor (ce mic e... si scump si plangacios), si dupa aia doua vizite fulger la mama si la bunica mea. Cand am ajuns acasa eram terminati de oboseala. Ce n-as fi dat sa mai fie si azi duminica...
Azi m-am simtit rasfatata cel putin de catre colegi ca am primit de la ei o multime de floricele frumoase: frezii (Donia ma gandesc si la tine), zambilutze si garoafe.

Acs deci pana la urma nu scapati? Gandeste-te ca poate e mai bine sa faca boala acum si sa suferiti putin (si de mancarimi si de izolare si de alte alea) decat sa faca boala pe la 30 de ani cand stiu ca are niste manifestari groaznice (e mai bine, ca o face acum ca poate daca va fi mamica si ea peste n ani si nu o are facuta, e mult mai dificil).
Monicabb ma bucur ca sunteti bine. Am citit scrisoarea mamei tale pe nerasuflate... si ce bucurie ca e cu happy end. Sa aiba sarcina usoara surioara ta si sa nasca o bebelina sanatoasa si la termen in iulie!
Donia cum se simte puitul tau?
Laura cum e cu laringita sau ba?
Asiza super voinicel ai! Si sensibil si frumos
Lavinia?? Ce mai faci?
Dandusa ce praji ai mai prestat in weekend? Eu as fi invitata ta permanenta la dulciuri (cu poftele astea ale mele ma urc pe pereti ca imi ploua mereu in gura).

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

acs, sanatate multa lui Victoras si un sa-i treaca repede bucbutele.

Monica, am citit pe enrasuflate mesajul tau.... ce m-a emotionat "povestea"... Sarcina usoara si bebe sanatos surorii tale.

ramsan, sarcina usoara in continuare. Ma bucur ca bebe e bine...

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna de dimineata!
Am intrat sa ma plang ca moooor de somn! Si nimeni nu ma trimite la culcareeee
Si sa mai spun ca mi-a placut povestea Monicai si de samburelul somnoros al lui ramsan (poate suntem spirite somnoroase infratite )
Cristinelul tine manutele intinse, ca stea in echilibru, si merge pe varfuri, mare balerin, si are un zambet pana la urechi... si-mi vine sa-i pap degetelele

acs, deci a mai picat unul pe frontul cu varicela... acum sa-i dea bice si Victoras si sa fie boala usoara!

iulia-stefy, am ras la poze, ca Stefi cu farfuria de prajituri are o privire de "Si se jura ca nu fura si l-am prins cu rata-n gura"

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ramsan, Cristi e bine acum, au disparut toate petele, se mai observa doar cearcanele putin.
Insa nu mi-am dat seama de la inceput cat de mult a fost el afectat... cred ca intregul organism a fost in soc, in suferinta. Iar pishic... inca recupereaza dupa ziua aia din spital cand atat de multa lume i-a tot patruns in spatiul personal... cand imi aduc aminte cum era dragutul cu manutele inlantuite in jurul gatului meu...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Monica, foarte frumos martisor! Sarcina usoara in continuare sorei tale si bebe sanatos!
Poze de la Paris?

Lacramioara, multumesc! Victor nu are inca bubite; as vrea eu sa aiba, sa scape si el odata cu fetele.
Ce bine arata fursecurile voastre (vreau si eu reteta)! Dar si mai bine micuta bucatareasa!

Ramsan, ai dreptate cu varicela, mai bine sa scape cu totii acum.
Ma bucur ca te-ai linistit cu bebe. Se vede deja burtica?
Am facut eu cornulete si doua tipuri de fursecuri. Unele din site-ul pe care ni l-a dat Laura parca.

Donia, ma bucur ca-i bine Cristinel! Balerin zici? Victor canta "la-la-la" cat il tine gura, cot la cot cu fetele. Dar nu care cumva sa-mi exercit si eu talentele de soprana!
Nu mai zi de somn, ca-mi pica ochii pe tastatura; deh, mi-am facut sambata de cap. Si diseara trebuie sa facem fata unei noi petreceri. Macar m-am innoit cu o rochie si o pereche de pantofi cu ocazia asta :).

Diana, l-ai scos pe Marc pe coclauri? Cum ati petrecut in weekend?

Ruxandra, pe unde umbli? Toate bune?

Kikineata, cibernetica? Deci pe tine te mosteneste Garga de-i asa isteata!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Monica, tare m-a mai emotionat scrisoarea mamei tale! Asta da martisor!...Sarcina usoara surorii tale si sa aiba un bb sanatos si voios!

Ramsan, esti in 10 saptamani deja?!...ce repede trece timpul...sa fie sanatos samburica!

Am facut un tort delicios in week-end, asa, la rece...e super simplu de facut si garantat o sa va placa ...revin cu reteta imediat!

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acs, n-am fost nicaieri. pt ca a tot plouat. si pe ploaie nu-l scot, am impresia ca face wheezing dup-aia. pasarelele mele in orice caz, inca il scot numai pe vreme buna. dar am savurat un w-end calm si tihnit acasa. motiv pt care pastrez mesajul de la status, ala cu soarele

azi i-am scos o parte din analize, le studiez diseara. maine seara mergem la un orl-ist care cica ar avea ceva tester pt auz la pitici mici necooperanti. sa vedem daca functioneaza si ce aflam...

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

Ieri am petrecut bine am fost la mama,soacra,bunica si spre seara am iesit la restaurant ,avem si poze la cererea publicului poze caprita

Monica-ce martisor frumoas ai primit sarcina usoara surioarei
Donia-multa sanatate lui Cristinel

mi-am luat bicicleta eliptica fac in fiecare zi cate 10-15 min mi se pare super numai ca trebuie sa stau la rand dupa caprita e calare pe ea

v-am

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput