Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Donia spune:
E atat de...
Cristi se joaca linistit si preocupat cu puzzle si ea vine... "Hai la veverita, hai, vii? Hai, hai, uite veverita! Vii? Hai, vii, hai!" Sa le ia... $#^!@##!$(&*)&(*%&%$ pe toate veveritele din Canada, ca pana acum nu ma enervau, dar de cand o obsedeaza au inceput sa ma calce pe nervi!
Sau el isi improvizase un joc atat de fain cu niste castroane si niste hartii... ea vine "hai, uite cartea cu fetita, uite fetita, vezi? vezi? vrei cartea cu fetita? vrei? hai, hai la carte, hai la fetita"
Inca una si ma duc... Cristi se joaca excelent cu cuburile de lemn, face niste constructii, trenulete, vagoane, vapoare, urca pe fiecare cub cate ceva, le grupeaza, degrupeaza... e o minune sa-l privesti... bineinteles ca pentru ea nu e deajuns... trebuie sa ii faca zilnic o mie de turnuri si de castele ca sa il invete!!!! Si Cristi bineinteles ca ii darama castelele si pleaca, nu mai are chef de nici o joaca cu cuburile dupa aia, doar pentru ca nu e lasat in pace, ea trebuie sa il indrume tot timpul!!!
Uf!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Hai si una faina
Am desfacut un joc sa-i pun baterii, eu eram cu surubelnita in mana. Cristi da fuga la masa lui de scule si vine repede inapoi "Repara Cristi!" Venise cu ciocanul in mana ma si gandeam ca dupa doua ciocane e gata reparata jucaria, nu-i mai trebuie nici baterie, nimic!
I-am explicat ca nu reparam cu ciocanul si atunci s-a intors cu o cheie... Cu ciocanul l-am lasat sa repare olita, ca si asa n-o are deloc la suflet
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta mi-am luat bicicleta eliptica ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
Eu trebuie sa stau la rand dupa doi...
![](icon_smile_big.gif)
Cred ca n-ai mai pus poze cu caprita de vreun an... parca asa a crescut!!! Si parca, parca, incepe sa aduca putin, putin si cu taticul...
dianarus, sper sa reusiti sa faceti testul. Si Cristi l-a facut de 2 ori asa mai maricel si a fost mai usor decat atunci cand era bebe.
asiza, reteta, ca reteta, dar poze cu tortul? Sa stiu si eu cam cum ar trebui sa arate in final.
acs, se apucase Cristi de la-la-la, improvizase ceva tare fain, si imediat m-am gandit la Victoras
![](icon_smile.gif)
lizzy spune:
donia, inteleg ca-ti vine s-o urci in primul avion, ACUM dar da-mi voie sa-ti spun ca m-am distrat tare bine
mult a fost, putin mai e... sau?
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
roxanica2006 spune:
Buna sara, fete dragi!
Am o veste foarte maaaaaaaaare, nici n-o sa ghiciti...
Sunt insarcinata in 8 saptamani, a fost o surpriza si pentru noi, am fost atat de ametita si de ocupata cu serviciul incat n-am retinut daca mi-a venit sau nu ciclul in ultimele doua luni.
Am fost foarte racita, noroc ca n-am luat antibiotic, dat toata lumea din casa si-a revenit, numai eu continuam cu varsaturile in fiecare dimineata, asa ca am luat un test de sarcina, care s-a facut roz in doua secunde. Dupa socul initial am constientizat ca e o minune, e un moment sublim, suntem foarte fericiti si o asteptam cu draga inima pe micuta noastra, sper sa fie fetitza!
Am fost si la doctor deja, am vazut inimioara, cordonul ombilical, Doamne ajuta!
Nu stiu cum am ajuns in situatia asta, ma pregateam sa-i fac o surioara lui David peste ani buni, dar se pare ca Doamne Doamne are un alt plan pentru noi !
Chiar intr-o seara, faceam o baie fierbinte - total contraindicata - si ma gandeam cat sunt de neimplinita cu serviciul asta si cat de greu ma acomodez. Ma gandeam ca mereu mi-au iesit toate asa cum mi-am dorit si acum sunt intr-o situatie aparent fara iesire, si uite ca a doua zi aflam vestea cea mare!
Va tzuc fete dragi, am tinut neaparat sa impart vestea cea mare cu voi!
Ma gandesc la Ingerasa, nu vreau sa afisez suparator fericirea mea...Ingerasa, vreau sa-ti fie bine si sa-ti daruiasca Dumnezeu cat mai repede copilasul mult dorit.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Donia spune:
citat din mesajul lui roxanica2006 Buna sara, fete dragi! Am o veste foarte maaaaaaaaare, nici n-o sa ghiciti... |
Nici n-as fi ghicit, felicitari!!!
![](bis.gif)
Sa dea Dumnezeu sa va fie bine, sa duci sarcina usor si sa ai un samburel sanatos si la fel de minunat ca si fratiorul lui!
Nu stiu cum am ajuns in situatia asta |
Eu tocmai ii explic acum tizei tale... vrei sa-ti zic si tie?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Roxanica - felicitari! sa ai o sarcina usoara(dupa cate povestesti nu prea o ai ... tot asa am dat tarcoale baii la fete) si o bebita sanatoasa.
Un mare si pt David.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
kikineata spune:
Roxanico, imi pare rau ca te dezamagesc dar de la prima privire si primele cuvinte m-am "prins". Sa fie cu sanatate, noroc ...o surioara. Esti prea cocheta si meriti o fetiza. Daca nu acum atunci la urmatorul
Poate asa revii si la noi (egoista sunt..am vrut s ascriu la mine)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2
iulia-stefy spune:
Salutare!
Donia, un la micutul balerin. Ma bucur ca e mai bine, ca tare a mai tras saracutul in ultima vreme....
Cam asa m-am gandit si eu ca zice, cand am fotografiat-o
acs, multumim. Reteta e cam asa:
Pentru aluat:
15 linguri de lapte,
15 linguri de ulei,
10 linguri de zahar
500 g faina,
un praf de bicarbonat.
Le amesteci pe toate si faci un aluat, pe care il intinzi si tai rondele cu un pahar mai mic. Le coci in tava tapetata cu faina, la foc potrivit, cam 20 minute, dar t uiti, ca ele incep sa-si schimbe usor culoarea si atunci sunt gata. Le scoti si le lasi la racit.
Separat faci crema. Dupa cantitatile din reteta, eu am facut aluat de doua ori si tot mi-a mai ramas crema.
500 ml lapte,
2 galbenusuri,
5 linguri de zahar,
5 linguri de faina,
100 g unt sau margarina Unirea,
coaja rasa de lamaie.
Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi putin lapte, ca sa diluezi si apoi faina si coaja de lamaie. Adaugi restul de lapte si pui sa fiarba pana se ingroasa.
Lipesti rondelele doua cate doua cu crema si dupa ce ai terminat topesti ciocolata pe baie de abur si treci cu lingura cu ciocolata peste el.
A doua zi sunt mult mai bune, pentru ca o parte din apa din crema, mai inmoaie rondelele.
Pofta buna.
PS: Cand te apuci de bucatarit... trimit si bucatareasa....
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Bambo, un Antoniei, ca e o dulce. Ce-mi place cum doarme... si ce bine-i sta cu roz. Seamana tare bine cu mami.... Sunteti doua frumoase.
Donia, un pentru mesterul mic. Ce simpatic e ... repara cu ciocanul...
Roxanica, felicitari. Ti-a dat DD ce ti-ai dorit. A stiu El. Sa ai o sarcina usoara si poate e bebelina asa cum iti doresti. Dar si daca e baietel... tot al mamaei e...
Noi cu cresa.... Stefy vrea la Capra cu trei iezi... ca au spectacol joi. M-a inebunit ieri toata ziua cu Capra... si cu lupul.
Si mie imi e asa de rau. Am o raceala jos sau o infectie urinara si rezultatul Uroculturii e gata abia diseara si eu de duminica... sunt terminata, dar azinoapte.... nici n-am putut sa dorm. Astept sa se faca 8 sa-mi sun medicul, ca simt ca nu mai rezist mult.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)