Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Raluca_u spune:
neata fetele
Roxanica ce fericire. sa fiti sanatosi si sa fie fetita cum iti doresti tu. Hai si la burtici langa mine si Ramsan.
Bambo e asa dulce... si imi era un dor de ea...
Donia , din pacate stiu cum e, la fel face tatal meu cand e in preajma, tot timpul se baga peste jocul ei...
Lacramioara vazut si bucatareasa mica si vreau si eu fursecuri, mai ai? nu trimiti cu un curier rapid si la mine ca de ieri salivez cu gandul la ele.
noi suntem bine, cam obosita, cu vomitatul am lasat-o mai usurel, doar o data la cateva zile se mai intampla, joi mergem la eco si poate aflam si ce e. la adina tot la 12 saptamani am aflat ca e fetita. apropo de burtica, la mine se vede binisor. am inteles de la dr ca asa e la a 2-a sarcina ca nu mai sunt nici muschii abdomenului si nici uterul ca prima data si se vede mai repede. in consecinta in weekend am fost la shopping.
Adina e o dulce, frumoasa, desteapta si o iubesc asa de mult ...
in fiecare seara tr sa ne uitam cel putin o data la DVD-ul ei cu serbarea de craciun, a ajuns sa stie toate poeziile si melodiile si tot ce urmeaza sa spuna fiecare... in fiecare seara stam cate o ora, o ora jumate afara cand o iau de la cresa si alearga, se da in leagan, tobogan, e asa fericita ca s-a incalzit afara si poate sta fara caciulita si mai dezbracata si are libertate de miscare mult mai mare.
va pup
Raluca 9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Raluca_u spune:
am uitat sa schimb semnatura cu burtica, fug acum ca am mai crescut si avem 12 saptamani.
Raluca 9+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
simo29 spune:
Neata!!!!
Cu intarziere vreau sa va doresc tuturor un sincer LA MULTI ANI !!!
de ziua noastra a mamicilor!
Am absentat deoarece de o saptamana trecem printr-un cosmar ce pare sa se termine zilele astea....Cel mai bun prieten al nostru Mihai a facut fix acum o saptamana un accident vascular. A fost la un pas de moarte - tot creierul i-a fost innundat si cred ca Doamne,Doamne i-a mai dat o sansa ca medicii.... Martea trecuta la ora 11 a sunat-o pe sotia lui la servici si i-a zis ca-l doare foarte tare capul sa-i trimita o salvare. A sunat Carmen la salvare si cel de acolo i-a zis ca pentru durere de cap sa mearga la medicul de familie
...A luat un taxi si cand a ajuns acasa era pe jos incosntient - cu ajutorul taximetristului l-a dus la urgenta - acolo a intrat in coma...Dupa masa l-au operat prima data i-au facut drenaj pentru ca tot creierul era inundat...Au urmat ore de chin,de sperante,de rugaciuni.Toti prietenii ne-am srans la neurochirurgie si ne-am rugat la D-zeu sa ni-l mai lase pe Mita....A doua zi l-au mai operat o data - l-a operat dr. Florian si dupa operatie ne-a zis ca nu a gasit cauza hemoragiei, a gasit doar o arteriola (o vena mai mica) pe care a suturat-o dar el nu credea ca asa o vena mica putea cauza asa o hemoragie...Trei zile a stat in coma, vineri i-au oprit administrarea sedativelor si sambata s-a trezit. Progreseaza, ne-a recunoscut pe toti dar mai are momente cand nu mai stie nimic - vrea acasa - l-au legat de pat pentru ca e foarte agitat...
Acum astept vesti de la sotia lui care este acolo non stop...Doamne ajuta!!!
M-am intins - dar am vrut sa va povestesc de necazul nostru...Sper sa fie ok, sa fie Mita cel de dinainte de accident ca tare mare nevoie avem de el...Doamne ajuta!
Va tin la curent....
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/saryta/saryta.jpg)
saryta spune:
Simo - multa sanatate prietenului vostru Mita ... sa dea DD sa fie totul bine pt el.
De sapt viitoare merge si Tony la gradi cu Sara ... sper sa fie bine ... ea vrea toata ziua la gradi, dar cand o voi lasa nu stiu daca va sta.
Multa sanatate si .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
salutari mamici!
suntem bine, suntem pe aici, citesc, dar fara chef de scris.
m-am apucat de antibiotice, ca nu mai scap de raceala ... am dat in sinuzita si cred ca ma paste si o otita.
dani e bine, sanatos. marea problema zilele astea e ca nu se mai joaca cu NIMIC. nici o jucarie. nik. sare, alearga si topaie toata ziua, iar cand ia pauza vrea desene. sta cam mult la desene, cca 2-3h/zi, nu reusim sa il distragem cu nimic de acolo ... dupa cum ziceam ... nu-l intereseaza nimic. sper sa vina vara, sa stam mai mult afara si sa scapam de desene.
cu ce se ma joaca fulguletii?
donia chiar daca reactia ta e , eu zic ca e bine ca roxanica e asa interesata sa il invete si sa ii arate totul lui cristinel ... asa e bine intre frati. sper sa ii tina bunul obicei.
roxanica felicitari, felicitari, felicitari!!!!! sa iti dea DD o sarcina usoara, un bb sanatos si sa fie o fetita, daca asa va doriti.
iulia-stefy multa sanatate!
saryta cred ca va fi mai usor la gradi ... are cu cine sa se ia.
simo multa sanatate pritenului vostru.
raluca deja fara caciulita? eu n-am curaj inca ... deja se vede ... ce fain.
pupici la mamici.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanica2006 Buna sara, fete dragi! Am o veste foarte maaaaaaaaare, nici n-o sa ghiciti... ROXANA ![]() ![]() David al meu |
ba am ghicit in clipa in care am citit "veste"
![](icon_smile_big.gif)
chiar ma gandeam ca asta ti-ar trebui tie sa scapi din cercul tau vicios!
![](icon_smile.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ce bucurie!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
danutz spune:
Roxanico, vezi cum da DD exact cand trebuie?!!! Felicitari, sarcina usoara si sper ca DD sa va indeplineasca si dorinta 2 si sa fie fetita!
Simo, tin pumnii pentru Mita sa se refaca complet si sa iasa repede din spital!
Monica, emotionanta poveste, cred ca mama ta este in al 9-lea cer acum! Ce frumos este ca se mareste familia!!!
Cam la fel cu povestea mamei tale, prietena mea cea mai buna, o celibatara convinsa, fara vreo sarcina vreodata si fara dorinta de a avea copii, m-a anuntat de 8 martie ca e gravidutza in 7 saptamani!!!
Eu de multe ori m-am rugat la DD sa-i dea un copil ca s-o potoleasca, are 38 ani, e genul de femeie carierista, tine mult la confortul si tabieturile ei, un barbat intra foarte greu in gratiile ei, iar in ultimii 10 ani nu a avut nici o relatie care sa dureze mai mult de cateva luni. Si uite ca anul trecut a cunoscut pe internet un roman stabilit in Spania, mult mai tanar ca ea (el are 25 ani), s-au conversat, s-au intalnit cu ocazia unei vizite a lui in Buc, au inceput (ea mai ales) sa faca naveta via Barcelona la 2-3 saptamani, in august el s-a intors in tara si s-au mutat impreuna...si uite ca acum s-a intamplat si minunea minunii si prietena mea draga e gravidutza. Cadou mai frumos de 8 Martie nici ca se putea!!!
Fug la munci...
danita spune:
salut .......de pe fundul butoiului ,,,,, va salut si va doresc cele bune ! nu sunati , ies eu din cand in cand
D
lizzy spune:
saryta, succes antoniei la gradi!!!
simo, ce chestie aiurea sa fii asa tanar, sa treci la un pas de moarte. asa imi spune doar cat de important e sa fii sanatos sa te bucuri de cei dragi... ca nu se stie niciodata ce turnura ia viata...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
acs spune:
Simo, multa sanatate prietenului vostru. Sa dea Dumnezeu sa-si revina complet si sa nu mai aiba probleme!
Roxanica, sarcina usoara si bebe sanatos! Inca o raza de soare in familia voastra!
Danutz, ma bucur pentru prietena ta! Multa sanatate si ei si lui bebe!
Saryta, succes lui Tony la gradinita!
Bambo, tare dulce Antonia!
Donia, mai sta mult soacra? :)
Lacramioara, multumesc pentru reteta! Parca Stefy a avut varicela. Daca da, atunci o asteptam in weekend, sa ne arate cum se pregatesc fursecurile :)
Laura, multa sanatate!
Bursucii mei stau acum mai mult in casa (mai ies cate 1/2h - 1h in curte, daca e frumos afara). Se joaca cu plastilina, cuburi, masinute, plusuri, deseneaza (cu creioanele sau creta), canta (si la trompete sau alte zornaitoare) si danseaza, ajuta la bucatarie, insira margele pe ata, se uita / citesc pe carti. Toate astea le fac impreuna, dar bineinteles ca rezultatele si timpul de concentrare difera de la bursuc la bursuc. Se uita si la desene, dar cu grija sa nu depaseasca 2h pe zi. Se cearta, se impaca, se invart printre picioarele noastre; urca si coboara scarile de zeci de ori pe zi. Mai nou Victor spala tot ce gaseste. Cam astea fac de obicei, dar isi mai gasesc si jocuri noi gen alergat frimiturile pe covor, sarit peste turnuletele din cuburi, facut gimnastica pe scari.
Danita, te putem scoate din butoi? Sper ca sunteti cu totii sanatosi!
Ruxandraaaaa!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni