Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, dragelor!

Va multumesc din suflet pentru urari [pup

Ce-mi vad ochii... retete dulci de la Lacra (prestez si eu, dar imi trebuie un ajutor cat de mic...Stefy cand are putin timp liber sa vina si la mine ca sa bucatarim impreuna, macar cu imprumut pana finalizam proiectul bebelina, ca atunci voi avea si eu cine)
Roxanico nici nu stii ce m-am luminat cand am citit mesajul tau. Cum le mai randuieste DD pe toate! Sa fie intr-un ceas bun, sa duci sarcina fara probleme si sa nasti o bebelina super, asa ca tine
Donia cred ca Roxanica ta vrea sa ii fie tutore lui Cristinel. Ca toate surioarele mai mari, isi iau acest rol din instinct, cred (numai eu cred ca nu faceam asta cu sora mea care e mai mica cu 4 ani decat mine). E clar ca si ea tanjeste dupa atentie, iar veveritele cred ca sunt doar un pretext.
Asiza reteta cu poze ilustrate va rog, ca sa ma lamuresc
Laura Rares deseneaza foarte mult la tablita de la Ikea pe care a primit-o cadou de ziua lui, se joaca cu puzzle, cu mingi, cu masinute, cu animale (de alea mici din plastic), face scenarii de tot felul, face case din scaune si pilote, isi tine tot timpul ocupat, ne implica si pe noi in joaca lui... plus canta si danseaza etc.
Raluca bine ca nu ai starile astea zilnice. Si la mine a inceput burtik sa se cunoasca, dar inca nu ma imbrac cu hainute de Abia astept sa-mi spui ce ati facut joi la control. Pupam pe Adinutza zglobie

Mie iar mi-e somn ca as dormi cu capul pe tastatura...

Va pup. Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanicaaaaaaaaaaa,
felicitariiiiiiiiiiiicat ma bucurrrr pentru voi
Donia,
am citit si-am recitit mesajul cu ''.m-am uitat la nik...nu-mi venea sa cred cavb de Roxana.abia apoi am inteles ca-i vorba despre cotoroanta
Iulia,
notat reteta
Ramsan,
ultima data am facut pancakes.azi fac cornuletele Manuelei si maine vreau sa incerc www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17211/Turta-dulce-cu-stafide/" target="_blank">asta

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Roxanicaaaaaaaaaaa,
felicitariiiiiiiiiiiicat ma bucurrrr pentru voi
Donia,
am citit si-am recitit mesajul cu ''.m-am uitat la nik...nu-mi venea sa cred cavb de Roxana.abia apoi am inteles ca-i vorba despre cotoroanta - eu nu mi-am dat seama pana nu am citit mesajul tau, ba ma intrebam de ce o intreaba acs de soacra ... stupid me ... donia mii de scuze fata de roxanica.
Iulia,notat reteta
Ramsan,
ultima data am facut pancakes.azi fac cornuletele Manuelei si maine vreau sa incerc www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17211/Turta-dulce-cu-stafide/" target="_blank">asta

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani nu inventeaza nici un fel de joculet ... adica nu ma refer singur ... nuuuuu, nici macar daca ma joc eu cu el geva gen: mergem la magazin si cumparam, sau plimbam/spalam papusa ... cand era mai micut ne jucam asa ... cu masinutele, venea politia, dadea amenda, etc. ... dar acum nu mai vrea, nu mai are rabdare ... ... ...

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, nu-i nici o problema, nici eu nu m-am exprimat clar, ca fierbeam de nervi, asa cum mi se intampla de 2-3 ori pe ora, macar...
Multa sanatate, sper sa scapi repede de boli!
Cu jocurile, recunosc ca la noi ajuta mult prezenta Roxanei, unu la mana ca invata sa se joace vazand-o pe ea, devine interesat de lucruri pentru ca o vede pe Roxana facand ceva mai intai, doi la mana ca are la dispozitie si jucariile ei.
Acum e foarte interesat de plastilina, o freaca de covor, de masa, de carti, culeg plastilina de peste tot.
Se mai joaca foarte fain cu jucarii din oua kinder, astea tot mostenite de la Roxana, si ii plac mai ales cele care au un mic mecanism si se misca unele parti.
Are momente in care se joaca foarte preocupat, dar si momente in care are chef de alergat, darama tot ce-i iese in cale, sare ca iepurasul, ca broscuta... noroc ca are pe unde.

dianarus, s-ar putea sa o urcam in avion mai curand decat credeam... din pacate e mult mai rau decat m-am asteptat, si daca eu mai rezist, ii mai dau cate o sansa, ei bine, sotul e chiar mai nervos decat mine... si asta spune ENORM de multe, el pur si simplu nu o mai recunoaste!

ruxandra, o floare si o imbratisare! Hai mai baga nasul pe aici, uite ce vesti bune ne-a dat si Roxanica!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Raza de soare, cat de tare ma bucur pentru voi!!!! Super...super, super...sa dea D-zeu sa fie sanatoasa bebita si tu sa ai o sarcina usoara! va pup cu drag

Fetelor, n-am fotografiat tortul...si mi-am dat seama de asta abia cand m-ati intrebat voi...dar il repet week-endul asta si voi face si poze...asa ca aman reteta pe cand o puteti si vizualiza

Simo, mi s-a zbarlit parul cand am citit de Mita...of, of, Doamne ajuta sa-si revina si sa fie tot el, cel dinainte de accident! Cat de fragil e totul, viata noastra atarna de un fir de par, iar noi uitam de cele mai multe ori sa ne bucuram de fiecare clipa, sa apreciem ceea ce este cu adevarat valoros si avem impresia ca suntem invincibili, ne pierdem vremea si viata cu fel de fel de lucruri fara vreo importanta anume at the end of the day,,,prea e totul NUMAI material in lumea asta, prea alergam dupa bani, cariera si aprecieri false venite de la oameni falsi...tare m-a intristat mesajul tau!

Noapte buna, dragi mamici si puiuti

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Raluca, daca vrei, da adresa si mai mesteresc azi cateva si trimit. Noi avem program de bucatarit destul de des. Stefy are o placere deosebita si atunci.... ma supun. Ieri am tras chiulul ca nu m-am sitit prea bine, dar dupa ce am inceput tratamaentul sunt ceva mai bine si ma bag iar la bucatarie.

Simo, multa sanatate prietenului vostru. Sa dea DD sa fie bine.

saryta, s-ar putea sa-i fie usor, ca are cu cine merge. Multa bafta la gradi Antoniei.

Laura, multumesc. Multa sanatate si tie, ca vad ca nici tu nu esti prea bine.
Nici Stefy nu mai vrea jucarii. Acum e cu aluatul... asta e marea distractie si cartile cu povesti ilustrate. Altceva nu prea....

danita, hai afara din butoi.... ne e dor de tine, nu sta ascunsa. pentru tine sa-ti treaca supararea.

acs, o fac pachet si o trimit, ca noi am bifat varicela la 9 luni..... si am ramas si cu semne....

Ramona, daca trebuie, o sa o trimit si la tine.... Ea abia asteapta sa se mai bage putin in aluat...

Printre cartile ilustrate ale Stefaniei i-am luat si "Maca stm-ba", adica ratusca cea urata.... dar ea asa ii zice. Rade sotul de mama focului cand o aude....
Aseara n-a fost ea prea incantata ca eu am stat in pat.. voia sa ne jucam, sa dansam iar eu... pana la urma si-a adus cartile sa-i citesc si apoi a venit tati si s-a catarat pe el si.... m-au last pe mine sa zac in legea mea.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata dragele mele!

Multumesc din suflet pentru sustinere si pentru rugaciuni!

Desi medicii erau foarte rezervati in pronosticuri se pare ca D-zeu ne-a ascultat si de azi Mita va fi transferat de la terapie intensiva si va fi mutat intr-un salon...Recuperarea va fi de lunga durata si foarte grea...Greul va fi pe umerii sotiei lui,dar de ce exista prieteni pe lumea asta - vom fi alaturi de ea 100%. Doamne ajuta!

Oana, imi pare rau ca te-am intristat

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. iaca si io pe-aici, de mana cu Danita. Baietii is o.k.

Raza de soare, felicitari! Sarcina usoara si o sanatoasa si voioasa iti dorim. Ma bucur mult pentru voi.

Simo multa sanatate lui Mihai. Cu multa rabdare si munca sper sa recupereze si sa-si revina. Multa putere sotiei si familiei.

Din pacate accidentele vasculare celebrale au inceput sa apara tot mai des la tineri. O prietena a facut unul la nici 30 de ani.. din fericire s-a recuperat suficient. Medicii de la spitalul Bagdazar ne-au spus ca este o adevarata avalansa la tinerele femei. O ipoteza sustine ca una dintre cauze este utilizarea pastilelor AC, mai ales in combinatie cu fumatul.

Monica felicitari Madalinei si, normal, viitoarei triple bunici si tie matusico. Ce tare fu! Si chiar nu i-a trecut prin cap?

Donia.. din pacate am priceput exact la cin se refera. Tocmai rasfoiesc "Manualul parintilor eficace" de Thomas Gordon.. si am dat de un pasaj apropo de construit castele de nisip, de exemplu. Si cat de important este sa nu intervii, sa nu-i arati TU cum se face, sa nu-l ajuti. Sa-l lasi pe copil sa construiasca singur, chiar daca (si mai ales) ceea ce rezulta nu seamana cu nici un castel de nisip (inchipuit de adulti adica ).

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Roxanica dupa ce am citit de veste m-am dus cu gandul imediat la un bebe. felicitari draga noastra. sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa.
Donia te inteleg asa bine. dar las` ca dupa ce pleaca va regasiti echilibrul. pana atunci iti doresc multa rabdare.
Danita multa sanatate.
Dianarus mie dor sa mai vorbim un pic...
Simo ne rugam pentru prietenul vostru sa se refaca cat mai repede.

de cateva zile a inceput sa repete aproape toate cuvintele din 4-5 litere. asa ca am inceput sa ma relaxez in legatura cu vorbitul. ieri seara am facut mucenici moldovesnesti, a framantat coca, a modelat si cornulete, intr-un cuvant a fost super.
va pup pe toate .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Cristina in 2008 la ak11 si ak21

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput