Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 8
dianav spune:
dbunny, Kiki multumesc
Banana mananca zilnic, in piureul de fructe. Nu mananca una intreaga fiindca din piureul cu banana, mar, biscuite, cereale sau alte fructe ce mai sunt prin casa nu mananca tot.
Chiar ma tot gandeam ce or fi alea. Kiwi nu mananca. Raman bananele.
iulia-stefy spune:
Donia, ma bucr ca e mai bine Cristinel. M-am gandit ca alergia poate fi de la antibiotic, pentru ca si noi am patit la fel cu Ospenul. a luat de doua ori iar a treia oara a avut o eruptie.... oribila. Dar am zis ca poate la voi n-o fi la fel. Multa sanatate lui Cristinel.
Si sa va spun ce a facut Stefy ieri dupa amiaza cand am adus-o de afara. Pediatra a recomandat 50-70 ml suc de mar zilnic in perioada asta... Si hai sa facem suc. Pun storcatorul si ea ma cheama sa-l pun pe masuta ei. Am lasat-o sa vad ce face. I-am dat merele taiate si am lasat-o. A scos capacul cu care se apasa fructele, a bagat niste felii de mar, a apasat butonul si tot asa, pana a terminat feliile de mar. Ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred cum a copiat fiecare miscare pe care o fac eu de obicei. Si nu mai spun cat mi-a crescut inima si cat de draga imi e ... ca stiti deja.
Eu astept rezultatul la urocultura, ca dupa ce am fost ieri la control si i-am povestit cam tot ce am tras in ultima luna, e posibil sa am o infectie urinara, sau cel putin o raceala mai urata...
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
bamboletta spune:
ne mai tineti minte?
Absenta noastra are un motiv m-am apucat de munca acasadeci timp f putin,Antonia crizata ii ies ultimul rand de masele in rest toate bune si frumoase
multa sanatate bolnaviorilor
ne mai auzim,va
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dandusa spune:
Donia,
am asteptat cu sufletul la gura vestile despre voi.ma bucur ca ati descoperit cauza si ca se simte deja mai bine.
paramedic zici..esti tare simpatica.imi aduc aminte de faza cu link-ul cu carucioare.ai deschis in graba crezand ca sant pompieri.nebunatica mica
eu mai nou am iubiti din show biz,cicama tot sincaneaza Claudiu cu www.youtube.com/watch?v=YyczNlM7EZ8" target="_blank">Alexsi eu pe el cu www.youtube.com/watch?v=Fda9uIOos0o" target="_blank">Alesha
Dbunny,
prajitura cu mere este www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20436/Prajitura-mea-cu-mere-si-bezea-/" target="_blank">asta.delicioasa si f ok pentru copii.poti incerca si cu mai putine mere.eu am pus 1600 g parca si tot erau multe.mergea si cu un kil zic eu.incerc data viitoare.ieri am facut gogosi.le-am pus langa calorifer la dospit si cand nu eram atenta mi le-a framantat Crinuta pe jos putin,da' tot au iesit gustoaserestul...,nu alea de pe jos vreau sa spun
Iulia,
da stiu ca ai un piticoi nu un pitic.eu fara urma de pitic spal toaleta la 4-5 zile si mai scap si saptamanaare pick non stop acolo.miroase frumos si zic eu ca-i ok.doar daca foloseste cineva strain spal imediat.aici,da...este pitic.la baie stau cu slip pe mine,nush daca conteaza da' asa ma simt eu mai bine.n-am avut in viata mea ceva transmisibil.pe vas cat am lucrat eram mereu constipata,pt ca aveam piticul cat casa.stateam cu inca 3 fete in cabina,de nationalitati diferite,care se iubeau pe unde apucau si cu cine nimereauoricat as fi spalat toaleta ,nu am putut niciodata sa ma asez pe colac,stateam in aer,daca ma intelegisi-i tare naspa sa faci asta 10 luni,la naiba...
ideea este ca sant linistita pt ca stiu ca si Claudiu face aceleasi lucruri ca si mine ,se spala pe maini si are si el piticu' cu strainii etc.deci microbu' nu prea are ce cauta in conditiile astea.
Acs,
pun in practica reteta curand
sa stii ca am facut ciocolata de casa si am inebunit de fericireee.doamne catde buna eeeeeeee,am mancat-o in doua zile.nu cred ca ma voi satura vreodata de ea...,mersi muult
ce mai fac burusii tai scumpi?
Roxanica,
muulta sanatateeee
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
madaluta spune:
am fost aseara cu analizele la medic..ne-a dat in continuare fier, cate 14 pic de 2 ori pe zi si mi-a spus k ea crede k nu au fost lucrate bine analizele. Trebuie sa repetam anailza la acelasi laborator, cand il vom aduce acasa pe darius. M-a asigurat k nu-i asa grav si sa ma linistesc pentru k e frecventa chestia asta la copii si mai ales dupa o iarna si dupa raceli repetate.
Mi-a recomandat si un prdus de la Forever. a folosit careva produsele astea? sunt asa de bune pe cat sunt de laudate?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
lizzy spune:
stiati ca exista?? http://www.doctorbun.ro/
eu cautam pareri despre anumiti orl-isti, de la noi si din alte orase... si am dat peste www-ul postat.
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
donia, ma bucur ca ati ajuns acasa...
cum transformi tu fiecare experienta medicala in ceva haios zau ca admir calitatea asta a ta de a ramane calma, placuta, pozitiva in fiecare situatie, chiar daca e una tip "limita". stiu ca tu nu dramatizezi lucrurile (spre deosebire de mine, de ex.) si zau ca as vrea sa fur ceva din puterea asta a ta...
oricum, m-am speriat ceva ieri, si kikistiu ca s-a speriat odata cu mine...
madaluta, stiu ca nu e tocmai usor intepatul, dar cred ca ar trebui repetata analiza, posibil sa nu fie tocmai ok... dar peste cateva saptamani... continua cu fierul, nu te speria totusi
v-am zis? cred ca nu...
azi l-am dus la exudate si intepat... e pe finalul bolii dar are muci galbeni. inca... asa ca i-au luat din nas si gat (cica are 72 ore pauza de antibiotic si ar fi oarecum relevant...) si sange din vena pt mai multe analize, inclusiv ceva cu imunoglobulinele... o chestie care are treaba cu sistemul imunitar si de care n-am mai facut pana acum. oricum, tanti dr unde am fost este imunolog ca specializare, dar nu pediatru. totusi, mi s-a parut profi si sunt curioasa dupa analize ce zice. i-a vazut gatul (relativ sanatos acum) si spunea ca nu se mira ca mananca numai piure... nici nu are pe unde sa inghita hrana solida :( in stare relativ ok amigdalele sunt aproape unite :(( a zis ca daca si polipii sunt asa afectati cum arata amigdalele ar trebui sa mergem la cluj/bucuresti la cineva bun sa-i scoata... si m-a incurajat sa-i fac testele de auz...
desi nu e psiholog, si ea si pediatra de acolo si-au dat cu parerea la dezvoltarea lui psiho-motorie si spuneau ca pare absolut normal si doar comunicarea verbala este precara, in rest nici un semn de retard. ceea ce stiam, dar ma bucur totusi ca si alti ochi vad acelasi lucru...
revin
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Yagmur spune:
iarasi pe fuga
dbunny, are 2 randuri de masele deja... deci eu inclin sa cred ca viseaza urat; otita nu are.... sau il doare burtica
laura, el se arunca in 2 secunde pe jos si da cu fruntea de mocheta.. daca reusesc sa-l prind e greu sa-l tin ptr ca loveste cu mainile si cand il imobilizez.. da cu capul fix in dintii mei... in general face asta cand nu-i dai ceva sau daca de exemplu il indepartez de un copil proaspat lovit de el... chiar si in parc se tavaleste prin noroi.. dupa distragerea atentiei se calmeaza... si cred ca asa este si Luca... il doare dar prefera sa se calmeze singur.. dar eu ma tot gandesc ca are legatura cu faptul ca nu am stat mult cu el... in restul zilei a devenit mult mai pupacios si dragastos...
donia, ma bucur ca totul e sub control...
uff... ma aude cum butonez... va salut
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
dandusa in loc de bezea ce altceva pot pune deasupra? faci bine ca-ti pui slip, nu din cauza igienei, ci din cauza privelistei, una-i sa te vada gol(in picioare asezat) alta-i...cracaneala, alunecari, inghesuiri in cada
dianarus mi-am prins urechile pe site-ul ala..s-apoi iar m-am blocat...cam gol site-ul...sau e nou? ma bucur ca sunteti pe finalul bolii..ieri o prietena mexicanca mi.a pomenit un produs faimos(in Mexic) pe baza de ulei de paste. Cica-i exagerat de bun. In spania nu se gaseste, dar dac-o prind mai cer eu detalii; tu mai trage-ma de maneca,eu uit ca-s ramolita
madaluta, repatati analiza, si sa iasa bine
Dani dupa 2 zile de aerius nu ma iare nimic. S-au dezumflat muscaturile de purec complet...sa ne fie invatatura de minte cu matzele pe coclauri...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Bambo, bine ca sunteti bine. Ma bucur ca ai scris. Un Antoniei sa o lase dintisorii.
dandusa, e cata mai piticul. Sotul merge la scoala.... deci toaleta e super publica si ma rog.... Eu la job.... si nu stiu de unde "sare iepurele" si cum le-am tot agatat.... sunt turbata pe motivul asta. Acum iau si eu tratament pentru imunitate ca doctorul meu zice ca am si imunitatea slabita si de aceea le tot agat. Vom vedea dupa.
madaluta, ma bucur ca te-ai mai linistit. Nu stiu daca ti-am scris, dar si eu cred cum au scris si fetele ca ar fi bine sa repetati analiza. Stiu ca nu-i placut sa-l mai intepe odata, dar si sa-i dai medicament degeaba zic eu ca-i mai rau.
Diana, multumim pentru link. Ma bucur ca te-ai mai linistit in privinta lui Marc. Sau asa sper.
Dbunny, ma bucur ca Aerius a dat rezultate. Un lui Dani, cel iubaret de pisici....
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)