Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 7
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianav ... Intreb ca fi-mea are perioade cand face kk cu niste scame miiici negre uniform repartizate ....si mi se parea un pic ciudat si am dus sa vad de viermisori...care nu erau. Doamne fereste!!! |
N-a mancat kiwi sau banane in zilele respective? Dani nu digera semintele alea...
Kiki iecsplicate...creioane Chicco?
Lavinia sa speram ca scapati fara antibiotic. Sanatate ramolitei (de mult n-am mai vazut poze cu Mihaita)
Dianarus dumitale ie bine?
acu' mi-i ciuda ca n-am luat numarul aelitei...s-o fi sunat macar, sa vedem daca totu-i ok, ca de mult n-am citit-o...are cineva numarul ei?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kikineata spune:
Dianav, m-am speriat si io ca asa avea Garga. Noroc ca m-au linistit fetele. Firicelele negre sunt de la banane
Citat: |
citat din mesajul lui dianav Donia Cum adica mici hemoragii al etubului digestiv? SI eu sunt paranoica cand aud de niste chestii.... Intreb ca fi-mea are perioade cand face kk cu niste scame miiici negre uniform repartizate ....si mi se parea un pic ciudat si am dus sa vad de viermisori...care nu erau. Doamne fereste!!! Acum imi trec prin minte alte alea. Dar ea arata se comporta mananca ok, e rozalie in obraji...nu m-am gandit sa fac investigatii suplimentare. |
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2
Yagmur spune:
Pe scurt ca mi-e Luca tare agitat in somn....
Donia, am apucat sa citesc ceva despre alergie... fuga, fuga la doctor....
Madaluta, nu stiu ce sa zic despre analize... fetele stiu mai bine
Luca a inceput sa refuze mancarea de cateva saptamanii.. nu mai vrea iaurt, spanac... in fiecare zi, mai ales seara nu prea mai mananca... cere insa cioco, dar nu-i dau... sper sa fie ceva trecator..
Am fost la doctor.. m-am decis sa-l mut la ea, mi se pare ca are fler... pe scurt: se pare ca are paraziti, astept maine si rezultatul si mai duc inca 2 probe; o sa mai mergem la sotul ei pentru un control la ochi, apoi ne-a recomandat un examen neuro.... a mers rugbistul pe varfuri la ea si a zis ca ar fi bine sa-l duc. Eu, oricum, ma gandeam la asa ceva... asta e piticul meu de ceva vreme... cauzat de lovituri multiple cu capul, Luca saptamanal cade in cap, plus crizele in care se loveste singur...
Cand se simte rau, refuza sa fie mangaiat.. si acum s-a trezit urland din somn, dar pur si simplu ma loveste daca vreau sa-l iau in brate.... ma doare sufletul cand il vad asa..
Va las ca iarasi plange....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dbunny spune:
yagmur trezit urland din somn la noi = masele! au trecut...
acu' faza cu mangaiatu...cand e vorba de o durere fizica(la otita te-ai gandit? poate fii al naibii de dureroasa, si nu intotdeuna face febra) Dani nu suporta nici mangaiere, nici pupici, nici brate, nici nimic...si daca-i dau jucaria preferata mi-o arunca-n cap! Eu cred ca sufera..il doare ceva, si cum nu ne stiu spune chiar tot, se simt neintelesi si se enerveaza si mai rau...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
lizzy spune:
doina ma gandesc la voi sa veniti cu vesti bune
eu stiu ca in situatia aproximativ asemanatoare am stat in spital 2-3 zile, cu cortizon pt alergie si axetin intravenos pt complicatiile pulmonare date de viroza alergica contactat. nici acum nu am inteles complet ce s-a intamplat, stiu doar ca a facut alergie cu viroza si apoi bronho pneumonie, toata evolutia din rau in mai rau in 2-3 zile, unele s-au potentat pe altele...apoi spital si s-a facut bine...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima , fete dragi!
Donia, imi pare tare rau ca aveti probleme, multa sanatate Cristinelului, sa scapi repede de alergia asta sa ce-o fi...
Madaluta, nu ma pricep cu fierul...nu stiu. Dar cred ca deja ai revenit de la dr. Ce-a zis??
Retin ca in trecut erai ingrijorata pentru Darius, povesteai ca-ntr-o seara ai observat ca parca nu se mai putea tine pe picioare si a cazut, nu s-a mai intamplat, nu?
Asteptam vesti bune!
Am vazut-o pe Brianna, e pur si simplu bucatica rupta din fratiorul ei, sa-ti traiasca micutii!
Ruxandra, ma bucur mult ca ati scapat de operatie, foarte curajos M, eu nici acum nu as avea puterea sa ascult verde-n fatza explicatiile tehnice ale medicilor. Ce-o fi fost in sufletul tau de mami Sper ca problemele ce-au aparut nu-s grave...
Danita, ce bine ca e acasuca mama ta.Sanatate multa! Si sotului!
Dianarus, sa tina mult si bine starea de sanatate a piticului si sa va bucurati de liniste!
Lavinia, precis trece cu Nidoflor
Iar tu, ai grija de sanatate, eu de sambata am bolit groaznic, o raceala fioroasa, febra 39, varsaturi, tuse, amu-s bine
Asiza, mi se rupe sufletul cand aud de boli grave , mai ales cand e vorba de mame, sper totusi sa existe solutii...Ma gandesc la voi!
Denis a invatat foarte multe la gradi, ce mi-a placut cum ai scris, ca astepti sa-ti povesteasca cum a fost la concertul de la gradi, va si vedeam tinandu-ve de mana , la iesirea din gradi, Denis cu ujina in mana, cornul ala comunist cu mac, gesticuland si vorbind tare, tare. Chiar asa, cum a fost la concert?
Yagmur, sanatate si voua si o reintoarcere in forta la serviciu!
Kikineata, daca citesc bine alimentele enumerate de tine, care contin fier, ma apuca ameteala, pai de-acolo David papa doar ouale, si poate ceva legume, nu ficat, nu vita, nu brocoli!! ma amagesc ca bea lapte praf si o fi si pe=acolo fier, nu?? ca parca de cand m-am intors la serviciu is tare ignoranta, nu ma mai chinui cu atatea ganduri rele, il vad pe pitic cum creste , mananca bine, cu pofta, lapte, branza, carne, oua, si in rest nu-mi pun probleme existentiale. Of, unde-s vremurile de-altadat' ??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
donia sa dea DD sa nu fie nimic grav. tin pumnii sa va intoarceti mai bine de la spital. ma gandesc la voi. mii de sa se faca repede bine.
yagmur si dani plangea in somn la masele. si mai viseaza urat. nici el nu doarme f bine, dar de cand am scapat de masele nu se mai trezeste plangand. dar viseaza urat si imi spune, mititelul, ca s-a speriat. dar nu stie inca sa exprime de ce sau sa imi povesteasca visele. dar daca simti nevoia sa ii faci un control ... go for it. pot sa te rog sa imi detaliezi ce inseamna ca se loveste singur? ca si dani isi da niste palme peste cap (MOR cand il vad) dar cred ca cere atentie astfel, adica cand ma supar eu pe el se apuca sa se loveasca pentru ca stie ca nu suport si il iau imediat in brate ca sa nu mai faca asa si imi trece toata supararea. si dani are momente cand se supara, o si spune, si se duce la el in camera si nu ma lasa sa-l pup/dragalesc/iubesc, daca incerc sa vorbesc cu el si sa ii explic in momentele alea se enerveaza teribil. pup si mai vb pe mess cand apuci.
fug si eu acasa sa fac ceva de papa.
pup mamici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
aelita spune:
Multumesc,DANDUSA,pt telefon !!
Suntem bine ,doar cu timpul stam cam prost .si pe langa asta,forumul merge din ce in ce mai greu,paginile se incarca foarte greu si eu sunt obisnuita sa scriu mesaje viteza,las paginile la incarcat si fug,apoi revin..si in final abia apuc sa citesc una alta si nu mai apuc sa scriu.
eram obisnuita sa citesc vot,sa raspund tuturor,dar in ultima vreme nu am mai putut.
azi ma simt cam rau,nu e cine stie ce,probabil vremea de afara,ma dor mainile ,abia il ridic pe grasomega asta mic de 10 kile ! si as sta in pat.am mancat azi la pranz lapte cu cereale
pana maine imi trece ca nu ma suport asa si am multa treeaba,plus copil mic marait cu doi dinti proaspat iesiti .
si copil mai mare ca de obicei mananca prost .
in rest,toate bune !
va pup !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Donia spune:
Am ajuns acasa, Cristi e binisor. Multumesc mult pentru grija!
Pana la urma n-a fost alergie, ci eritem multiform... [omulet care se scarpina in cap].
Deci e o reactie care poata sa apara in urma unei infectii sau din cauza unor medicamente, printre care si antibioticele.
La eritemul asta e caracteristic faptul ca pe piele apar pete in forma de cercuri concentrice, in mijloc pata e pala, iar pe margine rosie, ori invers, 2-3 cercuri concentrice care pot sa se uneasca, pot sa fie si nodulete... In forma usoara eruptia apare doar pe piele, in forma grava apare si pe mucoase, cu simptome mai neplacute, cum ar fi probleme respiratorii, varsaturi.
La noi a fost forma usoara, dar din plin! A, ce e diferit fata de alergie, e ca mancarimile nu sunt prea serioase, e posibil sa nici nu existe, in plus petele astea nu cedeaza spectaculos la tratament anitalergic, ci poate sa dureze chiar si intre 2-6 saptamani pana la disparitie. Poate sa mai apara febra (bifat si la noi) si dureri de piele si articulatii (cred ca a avut si ceva disconfort, ca era numai in brate a vrut, dragutul, cred ca avea ceva dureri cand il puneam in picioare).
Cristi ia acum steroizi pentru 5 zile. Eruptia a mai cedat, e si mai redusa ca dimensiuni, si mai pala. Si starea lui e mai buna, e vesel, merge... Doamne, dar cat de minunat e! Atat de minunat a fost in spital, am vorbit, i-am explicat, mi-a vorbit si el, a stat rabdator la cele o mie de consulturi si vreo patru intepaturi, le facea cu mana tuturor, a fost eroul urgentelor si sectiei de pediatrie ... si si-a facut si o prietena paramedic, la fel de chipesa ca si colegul ei ... ca parca nu erau destul pompierii, acum am avut timp sa trag cu ochiul si la paramedici...
Asa, si sa nu uit, dupa ce analizele au exclus vreo infectie, concluzia cea mai probabila a fost ca antibioticul a fost responsabil de toate astea... deci de acum va trebui sa ne declaram alergici la cefalosporine... cam neplacut, dar sa speram ca va fi nevoie tot mai rar de asemenea tratamente... iar de nu, ca se vor gasi inlocuitori suficienti de buni.
Scuze de polologhie, dar m-am gandit sa scriu ca sa fiti si voi in tema, in caz ca va confruntati vreodata cu asa ceva, Doamne fereste!
dianarus, chiar m-am gandit la Marc, ca spuneai ca a avut o alergie declansata pe fond viral.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare1
Ruxandra, nu de buna voie am ajuns la programul asta, ci de nevoie. Exact cum ai scris tu, reducere de costuri cu personalul si lucram toata firma asa.....
Insa incerc sa vad partea plina a paharului, ca am mai mult timp de stat cu Stefy si asta inseamna mult.
asiza, nu ne mai spui nimic de Denis?
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita si sa dea DD sa scape doar cu atat si tie sanatate. Ai grija si la sistemul tau de imunitate.
madaluta, cum a fost la control? Capul sus mamica curajoasa.
Donia, dar ceva pentru astfel de situatii nu v-a dat? Mie cand a avut in vara alergie mi-a dat si Medrol(care cred ca e pe baza de cortizon) de dat in caz ca incepe sa se umfle de la alergie, dar n-a fost cazul. Insa mi l-a dat sa-l am in casa.... A zis ca daca incepe sa se umfle sa-i dau si s-o duc urgent la spital. Cum e Cristinel acum? Saracutul de el....
Kiki, si eu am citit la fel, despre alergeni. Ca la o anumita cantitate se declanseaza alergia. Si apoi mi-a confirmat si pediatra.
Yagmur, un pentru Luca. Se poate sa aiba o problema care il deranjeaza. Dar poate nu....
Roxana, vad ca si tu ai fost bolnava.... cam tot asa am fost si eu acum vreo 3 saptamani. Medicul a spus ca ne pun jos bolile ca sistemul nostru de imunitate e slabit. Ca noi avem doar grija puilor.... dar de noi... am uitat. La mine e valabil. Multa sanatate.
aelita, ma bucr ca ai reusit sa mai scrii. Multa anatate si tie.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)