Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Donia Cum adica mici hemoragii al etubului digestiv? SI eu sunt paranoica cand aud de niste chestii.... Intreb ca fi-mea are perioade cand face kk cu niste scame miiici negre uniform repartizate ....si mi se parea un pic ciudat si am dus sa vad de viermisori...care nu erau. Doamne fereste!!! Acum imi trec prin minte alte alea. Dar ea arata se comporta mananca ok, e rozalie in obraji...nu m-am gandit sa fac investigatii suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, interesanta informatie .. nu auzisem de acele teste. Cum se mai simte Cristinelul?

Madaluta, uite am gasit un subiect mai vechi. Si acolo mi-a dat link spre www.laborlexikon.de/Lexikon/Tabellen/17-Blutbild_Kinder.htm" target="_blank">acest tabel in care sunt aratate rezultatele normale la copii in functie de varsta. Cauta 2-6 J. =>> valoare hemoglobina 10,8-14,3 g/dl.

Lacramioara, Dbunny cum ati ajuns la program de 6 ore? [omulet invidios] A fost initiativa voastra sau a venit de la sefi pe motiv de reducere costuri?

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

am intrat repejor sa vad ce e cu cristinel ... citesc alergie si mai citesc ca a fost super curajos si intelegator. bravo si multi sa o tina tot asa pana ii trec toate toate bubitele.
madaluta de acord cu fetele. mai mult nu stiu ce sa iti spun ...

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, cum e Cristinelul azi? I-au mai disparut petele alea rosii?...dar v-a recomandat medicul niste teste alergologice, mai incolo, dupa ce terminati tratamentul pe care sunteti acum?

Va pup pe toate. fug dupa pitic la gradinita...

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

donia: si al noi se fac astfel de analize..socrul meu doar ce a trecut prin asemenea investigatii si doua saptamani de spitalizare si de aceea sunt si mai speriata. chestia e k la el s-a vazut sangele in scaun( scaun negru) . pentru k a avut hemoglobina sub 10 i-au bagat sange... sper din tot sufletul sa nu fie cazul si la noi de asa ceva. El insa nu a avut nimic la stomac ci a fost diagnosticat cu polipi pe colon...
Multumesc insa de raspuns
La fel ii multumesc si Iuliei...
oricum parca m-am mai linistit putin,dar pana deseara sau maine dimineata cand ne va primi medicul de familie, am inima in pionieze

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Lacramioara, Dbunny cum ati ajuns la program de 6 ore? [omulet invidios] A fost initiativa voastra sau a venit de la sefi pe motiv de reducere costuri?

M-am ‘scapat’ colegei de munca spunandu-i cat de bine ar fi daca as avea mai mult timp la pranz, sa pot linistita sa-l iau pe Dani de la cresa, sa-l duc la masa, sa-l hranesc/culc blah blah blah…acu’ ce sa spun? Nu stiu daca colega a sugerat sefilor(colega asta-i responsabila cu contractele); in Spania criza-i in floare…floarea soarelui chiar(ca floare mai mare nu cunosc) dar eu nu mai razbeam 8 ore de munca. Contractul meu trebuia reinnoit (sau nu!!) eu credeam ca pe la sfarsitul lunii martie, dar a expirat de 1 Martie. Daca nu ti se reinnoieste contractul, aici ai dreptul la o indemnizatie + drept de somaj(care si aia idee mi-a suras). Sefii is mai restransi la buzunar acu, ei zic ca-n cateva luni noua afacere ii va face milionari )))) au mai zis asta si cu ultima afacere, dar asta-i treaba lor, eu tot pe bani masurati cu pipeta lucrez…si muncesc cu drag si spor.
Costuri se cam reduc de vreo 12 luni!!
Eu din iunie reduc costuri personale, termin banca de platit, cresa termin de platit in Julie, caci din septembrie mergem la colegio, care este aproape gratis, deci poate voi lucra doar 4 ore.

Gand la gand cu bucurie…da, i-am dat Aerius pt muscatura de Porec, si nu se scarpina deloc, doar ca arata tare urat muscatura.

Caca cu firicele de sange eu o asociez cu gastroenterita…

Despre anemie nu stiu mai nimic, noua niciodata nu ni s-a masurat asta. (nu stiu daca-i normal sau nu, dar niciodata nu i s-a luat sange, nici pt calciu, nici pt fier). Papam in mod regulat carne, spanac si ficatel.

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Venim si noi cu vesti...
Are un enterococ..pediatra inca nu vrea sa ii dau antibiotic oral..spalam cu bicarbonat si dam cu nidoflor.Mai vedem peste 7 zile.

Eu in schimb am bateriile la 0..nu stiu ce am ..am facut febra,ma doare tot corpul..nici in pat parca nu pot sta ca ma doare spatele..
Ma ramolesc..

Sanatate Cristinel!Bine ca e numai o alergie..

Madaluta, nu fi panicoasa!Analizele laboratoarelor sunt relative..Am auzit atatea cazuri..incearca sa le repeti la alt laborator.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La noi nu prea e bine... intr-o ora ma duc cu el la urgente. Peste noapte s-au umflat ochisorii, mainile, picioarele... nu ma pot gandi la nici o cauza, antibiotic n-a mai luat... Nu stiu!!!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, imi pare rau...Si eu inclin sa cred ca e alergie (la medicament). Nu retin unde am citit ca alergia se declanseaza in momentul in care se ingereaza o anumita cantitate (in timp chiar) din produsul alergen. Poate de asta n-a facut primele 2 dati nik. La Roseola petele dispareau intr-o zi, sau asa a fost la noi. La alergie apar foarte repede pete pe clavicula, fata, burta, sani/piept. Manifestarea mi se pare destul de dubioasa. Azi cum arata? Bubitele alea cat doua monede sunt de sine statatoare sau au rezultat din cumularea celor mici?

Madaluta, sincer nu mi se pare grava valoarea. Intai as repeta analiza. Apoi as incerca sa dau vitamina C picaturi ( si sau acid folic)concomitent cu FE la orice administrare. Eviatat cat posibil sa fie dat inainte si dupa 2 ore dupa orice lactat. Pe bune, doctorita ta te sperie mult pre rau iar dc tu esti panicoasa ca si mine ai... Sunt curioasa ce mananca Darius si cam ce cantitate (orientativ) din carne (vita?), oua, ficat, spanac, broccoli, legume mai verzi.

Dbunny si noi folosim Fenistil pt. piscaturi de diverse sau creioanele alea de la Chicco d edupa muscatura. Si la Garga is dubioase dar nu asa rau. In schimb nepotul meu saracul face bubitele cu ceva secretie/puroi asa alergic e la piscaturi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, daca ai posibilitatea mergi acum si nu mai astepta o ora.

PS. am editat ca-s cam ...

url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13"] GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2 [/url]

Mergi la inceput