Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

micaalsa, muffi a anuntat ca merge la casa de vacanta si intra pe net doar sa-si verifice mail-urile.

Sanatate multa mamicilor si copiilor!!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa
crisarh, si mie tot asa mi-au iesit analizele la toxoplasmoza dar nu mi-a zis sa o repet . Chiar trebuie sa o intreb acum cand merg la control.Analiza asta se acopera de casa de sanatate? Ca eu tin minte ca am platit 1 mil pe ea. Si la 2 sapt. sa o faci ... e destul de multisor.Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907Bubulina mishelina Nasterea printeseiAnamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu BB-lina noastra
La doua luni trebuie repetata, asa scrie si in rzultatul de la Cantacuzino, acolo mi-am facut-o eu, asa mi-a zis si doctora;Nu stiu ce sa zic, unele au repetat-o pe parcursul sarcinii altele s-au ferit si atat, dar avand antecedente de sarcina pierduta in urma infectiilor, prefer sa suflu si in iaurt. 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui deador

Buna! Si eu sunt o graviduta noua de-a voastra si am nedumeriri in ceea ce priveste intrarea in listuta voastra. Am 16 saptamani, sunt nascuta pe 31 oct 1980, iar data probabila a nasterii este 16 aug 2009.
Poate reusiti sa ma indrumati si pe mine.

Va multumesc si sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, mersi M-am linistit Nu am vazut mesajul ei, si daca l-am vazut, cu memoria mea-n pioneze ... am uitat

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete LA MULTI ANI si o primavara usoara..si o fara "fructuasa" in zmeurici .

Am intrat si noi in 19 sapt..am gasit pe net ca deja suntem in luna V iar in alta parte ca la sf acestei sapt incempem luna a V..oricum ar fi...pana la capat sa mergem.

Eu am primit un superb martisor de la sotul meu..e o gargarita mai maricica care are lipit un pui de gargarita mai mititel..e superba asa cu pui....si fetele de la birou au apreciat .

Ieri au venit si la noi finii in vizita, doar 2 perechi cu copilasi de 4 ani si unul de 1.4 ani..ce harmalaie desi au fost doar 2...de fapt 3 cu al meu..dar bebi meu era cuminte si dormea in burtik.Noroc ca am fost la curta la ai mei si a fost vreme buna de stat afara si de grataragit.

Cred ca suntem odiseea cu cele mai multe mamici, sau ma insel ??? E clar..toamna (oct-nov) cand e frig stam in casa si facem copii..ca bani de numarat nu sunt ...si facem bebei de vara ,ce ma bucur.

19+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

La multi ani de 1 Martie si sa aveti o primavara frumoasa!
La mine 1 Martie e o zi speciala, acum 2 ani de 1 Martie am facut testul de sarcina ce a iesit pozitiv cu rezultatul numit Elena.

Am reusit sa citesc tot ce ati scris in we, dar mi-e greu sa raspund la toate. Ce vroiam sa va zic legat de noroc la copii: am cunoscut o pereche de gemene (nu mai stiu dc erau sa nu identice). Fiind gemene ma gandesc ca au fost crescute la fel, in acelasi mod. Aveau 1,5ani, eh, una adormea singura sugand ceva (biberon) cealalta DECAT leganata. Va dati seama ca au incercat de toate parintii cu cea care trebuia leganata, dar asta a fost singurul mod de a o culca. Atunci m-am linistit si eu (va spun mai tarziu povestea cu Elena).

Patricia eu am mai spus aici, dar cand am fost sa fac TT la Genetic Lab i-am spus ca am DT pozitiv si mi-a spus doamna de acolo (nu stiu ce era) ca tine fffff mult de stare mamei, de oboseala, stres, suparare, etc si ca rezultatele pot diferi de la 1 ora la alta....

Va mai scriu mai incolo , ca acum merg la epilat.

Va pup.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc Anca, eu cred ca le indeplineam pe toate in ziua aia.

Alinuta, cred ca am citit atunci de la alta mamica si am crezut ca e de la tine, caci in weekend am citit mai mult de pe telefon si mai poti sari informatii importante
iti tin maine pumnii sa fie bine si cum vrei tu!

eu cu fetita mea am avut mare noroc, a fost un bebe foarte cuminte si acum este o fetita foarte intelegatoare si ne intelegem minunat, si din priviri!avem o legatura fantastica. oare norocul merge si a doua oara?nu am stiut ce sint nopti pierdute, nu mi-a plins, nu am leganat-o, nu a fost bolnavicioasa desi am dus-o la cresa la nici 2 ani. va doresc la toate sa aveti parte de copii cuminti si sanatosi

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

La multi ani!
Va doresc o primavaras insorita , plina numai de vestii bune si cu burtici mari si sanatoase!
Noi astazi am facuta 21 de saptamani si suntem foarte fericiti deoarece azi ne vedem la eco, pe la 18.30 am programare la medlife pt eco morfologica
Baietelul meu este foarte activ si ma bucur de fiecare miscare a lui
Noi am facut deja ceva cumparaturi, am cumparat patut din acela cu plasa cu 2 nivele, sunt foarte incantata de el, are si masa de infasat, jucarii si plasa de tantari, in plus patutul are un sistem care ii permite atunci cand vrei sa-l si legani, si nu m-a costat deloc mult o sa va fac cateva poze sa va faceti o idee
popici

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

danielle02 ma bucur ca ti-or placut filmuletele , astept sa-mi spui cum o fost la moasa

Dragi burtici am si eu o intrebare : cum se calculeaza lunile ca nu mai inteleg , deci inainte stiu ca la 16 sapt aveai 4 luni,acum la 15 sapt am auzit ca iti zice ca ai 3 luni , si la 19 sapt ai 4luni.Mi se pare ciudat ,voi stit cum se calculeaza?

Va pup
Mony 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Observ ca unele dintre fete vorbesc de cate kg au luat in sarcina pana acum..eu am luat vreo 3,5 kg. Aveti pe undeva vre-un calculator al greutati in sarcina? Asa sa imi fac o idee despre cum e "normal".

Si vroiam sa va propun ceva acum ca multe fete stim ce bebic avem in burtica. Inainte vorbeam de simptome si prepupunei ale sexului bebelusului..s-au adeverit ?

Eu de ex..de cand am ramas insarcinata am crezut ca am baietel (desi imi doream fetita asa cum am tot zis..si se pare ca asta e 90%), manac sarat, acru, muraturile si semintele sunt preferatele mele..sa nu mai zis de salata cu mult otet sau lamaie.
La inceputul sarcinii nu am avut greturi, nu am vomitat cine stie ce, m-au deranjat doar mirosurile, am burtica destul de tuguiata si in sus....cica toate "semne" de baiat.
La testul cu veregheta a iesit baiat, la cel cu sarea fata...

Asa sa vedem cate au nimerit ....ce ziceti?

19+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput