Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hello, mamici de zmeurici!!!!

alynakiss, de unde ai luat patutul si cat ai dat pe el? Si eu as vrea sa-mi iau cam ce ai povestit tu. Abia astept sa ne arati poze.
Se poate pune si in masina?

Sa aveti o zi minunata in continuare!

Iulia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

patutul arata cam asa partea de jos inca nu am poze cu el http://www.price.ro/specificatii_primii_pasi_patut_pliant_cu_2_nivele_si_suport_de_infasare_25830.htm
are in plus in lateral usita cu fermuoar ca sa poata iesii cand e mai mare si are si carusel cu jucarii si plasa de tantari
patutul se strange si are gentuta in care il poti baga atat doar ca nu intra masa de infasat in geanta , nu are loc, si nu intra in geanta nici sistemul care ii permite leganarea,o sa-i fac poze zilele acestea si sa le las pe adresa comuna
a eram sa uit am dat pe el 300 ron , l-am luat printr-o cunostinta

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,eu simteam ca voi avea baietel si s-a si adeverit...chit ca imi doream fetita....Dar acum chiar nu mai conteaza,sunt indragostita de bb din burticaSi bravo tie ca ai luat numai 3.5 kg!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, uite aici un calculator http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285
Mony, vezi pe prima pagina, la listuta noastra, sunt date lunile corespunzatoare saptamanilor in care suntem.

Eu m-am hotarat la varianta aceasta de patut http://www.amazon.com/Combi-Travel-Solutions-Play-Mocha/dp/B000LBD9KQ/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_2_img?pf_rd_p=304485601&pf_rd_s=lpo-top-stripe-2&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000A1AF90&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0H9FMGSBMP00NZVD7X33

Are suportul pentru basinet, se poate atasa si la patut, cu vibratii si muzica.

Pentru cine e in Bucuresti, si nu numai, luati legatura cu amedy pe messenger e medidenis sau mail medidenis@yahoo.com ... are lucruri super frumoase si preturi mult mai bune ca si in magazine.

Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynakiss spune:

eu am facut ceva analize prin august cand am aflat ca mai am doar jumatate din aparatul reproducator , imi era f ff frica si plangeam zi de zi ca nu voi putea avea un bebe si sufeream mult la gandul acesta,
intr-o seara am visat-o pe bunica mea care imi spunea sa nu mai plang caci imi va trimite ea unul, nu a specificat ce
iar dupa nici o luna testul a iesit pozitiv
iar de baietel am stiuut tot in acest mod , am visat-o in perioada cand toti imi necajeau sotiorul ca va avea fetita(el isi dorea tare mult un baiat), iar ea mi-a spus :''spunei lu Bogdan sa nu mai fie suparat ca e baiat''
la mine visele sau adeverit inainte nu eram superstitioasa dar acum ........

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Revin.

Vineri m-am hotarat sa mai merg la un eco morfo de trim II, aveam programarea facuta de mult timp dar nu eram hotarat dc sa ma mai duc sau nu, la Albu la Medlife. AM fost si bine am facut. M-a tinut minte ca ca mi-a iesit DT prost, ca m-a luat din prima cu : Nu ati mai facut amniocenteza pana la urma! Si stiind asta m-a tinut fff mult la eco, undeva mai bine de 40 de minute, si s-a uitat f atent mai ales la inima. Si in concluzie bebe e f bine, fara anomalii vizibile momentan, doar IR-uri crescute nitel (desi mie nu mi s-au parut). E mai mare cu mult peste varsta pe care o stiam noi si a ramas tot baietel.

Acuma sa va povestesc de ce noroc (eu asa in zic) am avut eu cu Elena. A fost un copil tare cuminte in principiu, in sensul ca manca si dormea foarte mult. La 2 luni dormea noaptea 6-7 ore, iar la 3 luni dormea 11 ore legate de imi plesneau sanii de cat lapte produceam in tot acest timp si ea nu se mai trezea. Nu am stiut ce inseamna nopti nedormite primele 8 luni. A avut colici totusi dar numai seara si se rezolvau cu stat la san cu orele (3-4ore statea atarnata de san, e chircea de stomac dar nu dadea drumul la san sa planga). O singura haghita o avea : era rea de somn, dc ii trecea ora de somn si nu era culcata, era jale, o apuca un plans isteric si nu o potoleam nicicum, nici sanul nu il lua chiar dc ii era si foame. Trebuia mai intai sa o plimb sa o calmez, eventual chiar sa adoarma nemancata si apoi se trezea sa pape, sau nu se mai trezea deloc. De multe ori urletele de plans erau si de la colici, oricum, cert este ca incet incet s-a invatat in brate plimbata si leganata (suzeta nu i-am dat pt ca in primele 2 luni nu a fost nevoie si apoi nu a mai luat-o) iar eu cu spatele meu in pioneze nu mai faceam fata la greutatea ei si am trecut la leganat pe picioare. Multa vreme mi-am facut reprosuri (si mai ales soacrei, bineinteles in gand) ca poate nu am actionat cum trebuie si ca poate reuseam sa nu o invat leganata, dar dupa ce am auzit povestea pe care v-am spus- o inainte cu gemenele m-am impacat cu gandul. A fost un copil f cuminte atata timp cat ii respectam programul de somn (indiferent cum adormea : la san, in carut, pe picioare, in balansoar).
Dupa 7-8 luni au inceput sa iasa dintii (acum maselele), nu plange in mod deosebit decat in momentul cand ii iese efectiv din gingie, dar inainte cateva saptamani (2-3) se trezeste noaptea de durere fara sa planga, dar sta treaza si ne tzine si pe noi....
Acuma totusi pana la faza cu dintii eu zic ca am avut noroc si imi doresc ca si al doilea bebe sa fie la fel de cuminte. Elena a papat din prima la san fara sa ne ajute nimeni, nu am avut rani, a supt pana la 9 luni cand a renuntat singura (nu a fost moarta dupa san, era pur si simplu mancare), diversificarea a mers struna, nu a refuzat nimik, a invatat sa pape f repede din lingurita (bine, ca eu ii dadeam ceai de la 3 luni cu lingurita pt ca nu a luat biberonul decat la 9 luni). Iar acuma nici leganata nu prea mai vrea , eu o pun pe picioare ca stiu ca pot scapa mai repede asa, si ea se rostogoleste si se culca langa mine.

Stiu ca se poate si mai bine, dar stiu ca se poate si mult mai rau. Asa ca faza cu leganatul mai tine si de copil. Sau poate aveti taria sa lasati copilul sa urle vreo 2 zile (nopti) pana se invata sa se culce singur (si merge treaba, am cunoscut multe cazuri). Eu nu am reusit, am incercat si eu si dupa 30 de minute am clacat, nu puteam sa o vad cum se chinuie sa se culce si nu reuseste, ca urla 5 minute tacea si incerca sa adoarma si nu putea si iar incepea sa urle.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

ms micaalsa acum am gasit si eu

Mony 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
azi am luat rezultatul la testul pentru trisomnie 21. Mi-a iesit risc calculat 1/830. ce stiti voi/ e bine? sau e rau?
Nu am ajuns inca la medic si stau pe ghimpi ca nu stiu daca rezultatul e bun sau nu.
Va rog daca stiti ceva sa-mi spuneti.

multumesc

fericitaaaaa 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anca, tu daca ai fi facut amnio unde ai fi mers?
Ma bucur ca totul este in regula.

si asa e, se poate mult mai bine sau mult mai rau. am auzit cazuri de copii care numai plimbati noaptea cu masina cind aveau colici reuseau sa adoarma;

la mine ce a fost mai greu a fost cu alaptatul. eu am sanii mai mari dar mameloane yok, ombilicate. Laptele nu mi-a venit cit am fost in spital si am plecat acasa neavind lapte deloc, abia daca curgea o picatura. normal ca o hraneam cu biberon, timp in care ma mulgeam cu pompa de faceam rani la maini; am reusit un pic sa desfund un san, celalt nu si am facut furia laptelui cu febra 39 si dureri cumplite. am luat algocalmin ceea ce a dus si la scaderea celor 10-15 ml pe care ii scoteam. dupa ce mi-am revenit am inceput din nou si am reusit sa ii desfund, ma mulgeam din ambii sani cel mult 30-40 ml, aveam si mameloane false cu care o chinuiam pe rebecca de se enerva si dadea din maini si zburau cit colo, le lipeam cu leucoplast. asa ne-am chinuit pina pe la 3-4 saptamini, dupa care m-am imbolnavit si am luat o luna prednison si s-a terminat cu laptele...am suferit mult, acum sper sa fie mai usor, si daca nu, asta e, se poate si cu lapte praf.

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

lerellay, mie mi-a iesit la trisomia 21 1/89, risc crescut; la trisomia 18 1/451, risc scazut. eu cred ca e ok.

anca, tie cit ti-a iesit DT?

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput