Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Galarina spune:
Buna primavaraticelor!
Va doresc o primavara frumoasa pe care sa nu o uitati cu una cu doua! (avand in vedere ca se va incalzi din ce in ce mai tare sigur n-o veti uita)
Vad ca deja ati inceput sa discutati despre ce va fi dupa nastere. Este foarte util, intr-adevar dar din proprie experienta stiu ca majoritatea nici nu citesc astfel de subiecte pana cu isi tin pruncii in brate.
Adormitul este intr-adevar o problema si a fost si la noi. Abia pe la 1 an si ceva s-a hotarat sa adorma singurel langa mine (se plictisise si el de leganat). Seara, de la bun inceput mi-am impus sa nu-l legan si bine am facut pt ca adormea cu cantecele, cu mangaieri, etc. Sa vedem ce va fi cu bb2.
Am intrat in cea de-a 19 sapt, am pus 4 kg (nu prea se vad)
Am pus pe adresa comuna 2 fotografii cu burtica. In poze pare mai micutza, dar nu e chiar asa mica. Matza mea da din picioruse de cateva zile, mi-e foarte draga
.
Copchilul mare e cu mucii hatzuri, l-am tinut azi cu mine la birou, mi-a stricat un top de hartie
. Macar sa se faca el bine...
Ely_cta, unde te duci la aquagym?
Fete de Constanta, auzeam de preturi de 2500 eur pt nastere la clinica particulara. E vb de cea de la Graniceri?? Nu ma speriati
Va pup dulce, frumos!
lorelay_28 spune:
Multumesc mult Patricia.
o sa merg in seara asta la medic sa-i duc rezultatul. Miercuri merg in Debrecen la ecograf. Sper sa aflu ce e bebelusul nostru.
Sa aveti o seara frumoasa

fericitaaaaa 15+
micaalsa spune:
mansonrox, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. te-am adaugat si pe listuta. Mai spune-ne cate ceva despre voi? Nu stii inca ce e bebe sa-i adaugam caruciorul
sau [baiat]
Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
19+ cu 
BB-lina noastra 
micaalsa spune:
mansonrox, bine-ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. te-am adaugat si pe listuta. Mai spune-ne cate ceva despre voi? Nu stii inca ce e bebe sa-i adaugam caruciorul
sau [baiat]
Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
19+ cu 
BB-lina noastra 
Alina spune:
Ziua buna,dragi mamici de zmeurici!
Pt ca ieri nu am intrat,va urez si eu o primavara minunata si insorita,plina de vesti bune si bebici sanatosi!
Diarux ,inteleg ca tu esti la odiseea de 2008,de zmeurici.Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el.Sa stii ca si sotul meu e nascut pe 11 august
,cind am eu termenul.
Patricia ,vrei sa faci amniocenteza?Sa stii ca si eu am prietene care au facut triplul test dar nu le-a intrebat nimeni inainte daca sunt odihnite sau se simt bine.Tu stii cumva cum se face statistica triplululi test,ce parametrii sunt?Ma gindesc ca daca e si virsta pe undeva,e normal sa iasa cu risc mai mare la virsta noastra.Oricum la 20%din subiecti da rezultate false...care mai e "mesajul"acestui test?Eu am tot scris ca doctora mea zice ca acum pe-aici nu se mai face,din cauza erorilor iar doctora de la diagnostic prenatal zicea ca a avut si pacienta cu riscul 1/5 care a nascut copil perfect sanatos.
Elenada ,am vazut si eu inregistrarea mesajului tau,va doresc succes si sa ne tii la curent cu ce se rezolva.Am si eu printre apropiatii din Ro o familie cu infertilitate si cu atit mai mult,va tin pumnii strinsi.
Vad ca vorbiti de kg,eu in oct am avut 48kg,greutatea mea normala,acum am 54,ma simt grasa si masiva,in special pe la solduri am slanini
.Am 1,64 m.De azi am si o foame subita,poate de la vitaminele astea pe care le tot iau de aproape 4 luni.Totusi nu pap asa mult,azi am facut pizza cu ton si capere pt mine si sot si cu mozzarela si rosii pt fetita,ei nu-i place tonul.Tot am citit pe-aici de fasole batuta,ei ce credeti
...am cumparat fasole si e la muiat,deseara fierb si fac pt mine,ai meu nu gusta,nu le place.Ei na,daca va spun ca sefa mea e azi in Timisoara,si imi cumparara brinza de burduf si rahat iar eu am in plan numai dezmaturi culinare gen mucenici,cozonac cu rahat si rulada aperitiva cu brinza,ma intelegeti de unde vin kg astea...
Aici ploua ca la nebuni,de dimineata,tonele de zapada is pe topite,e atit de inmuiata iarba in gradina ca intru usor pina la glezne.mQQm ,gata cu troienele la voi?![]()
Cornelia,mama mia,deja ai trecut la cumparaturi!![]()
Eu ma tot uit,imi fac idee ca pina nu aflu secsu'nu cumpar.Dar tre'sa recunosc ca am pus ochii pe rochite
,daca e baiet tre'sa ma reorientez total.
Ieri am fost la Ikea,dar nu am gasit nik'pe plac,la lenjerii au ei dimensiunile lor proprii,daca iau de la ei nu se potrivesc la dimensiunile standard.Erau niste prosoape fainutze de bebei,in triunghi dar vreau sa-i fac personalizate,cu numele asa ca mai astept.
Fetele,pe mine ma doare de citeva ore in dreapta,cam in dreptul ovarului dar pe ligamentul inghinal.Oare ce sa fie,a mai patit cineva?
Fiica-mea zice ca danseaza bebe
dar lasind gluma la o parte,sint putin ingrijorata.La prima sarcina am ajuns intr-o noapte la spital,ma durea exact pe operatia de apendicita si cica nu a fost nimic,se intindeau pe-acolo ligamentele,asa o fi poate si acum?
Mai vroiam sa zic una alta dar revin...
_
Alina,mami de printesa si baby 
nusy spune:
Moni:
multumesc pentru mesajul de pe gmail,esti o draguta...
Eu mi-am comandat pompa pentru san de care vorbiti mai sus( cea din filmulet,dar nu cu 2 pompe,ci doar cu una),cea de la Philips Avent(Isis) de pe un site romanesc( bebelusul . tau - scriu asa site-ul sa nu fie considerat reclama mascata) si costa 2 milioane.E manuala.O primesc vineri.Mi se pare cea mai faina,din cate am studiat, e recomandata si in revistele pentru bebelusi ,de pe piata.
Cat despre kg,si eu am luat pana acum doar 3,5 kg.
Nusy
22+ 
CriPOD spune:
Bine ati sosit gravidute "noi". Unde ati stat voi in tufe pana acum?![]()
Alina, niste petice de zapada, in rest -13, se simte -23, oribil. Sambata zice ca ninge, imi era dor.
Raportez 9 kg si-un bebe saltaretz si eu.
Motana, mingea mea e de 65, daca nu esti o persoana scunda 65 e ok, poate tzupai pe ea si sotul tau. A mea n-are dvd-uri, elasitce si alte fetures, c-a fost doar $15 CAD.
Baga un PM cu filme daca gasesti, eu stau slab la asta.
Bagati aici tot ce stiti despre AP & co, abia am ce citi dupa ce raman acasa. N-am de gand sa ma exagerez in directia aia, dar un upgrade imi trebuie.
Ieri am fost la Children's Place, am vazut niste hainute sa mori de draguil lor. Doar ca eu mai uit doar la prostii: pantaloni de panzica, camasute tot de panzica, vestute elegante, papucei de plaja. Asa ca pana nu-mi vine mintea la cap sa fiu practica nu m-arunc, ca fac prostii.
As fi luat wrap totusi, da' inca n-am gasit. La toys "r" us/babies "r" us mie nu mi se par chiar ieftine...
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Alina spune:
mQQm si Motana,am si eu minje mare,de 65 cm,fara eleastice si alte smekerii,o am demult si am folosit-o sa sed la pc,prin 2003 dar apoi am lasat-o.Ce exercitii pt burtici stiti,va rog mult,vreau si eu sa vaz filmulete.
mQQm ,nasol cu frigul.Aici,de bine de rau,is 5-6 grade dar ce crezi,ieri au fo'12 si soaaare,am vazut lume chiar in maieu pe strada
.Cica pe joi sau vineri mai da cu fulgi si pe-aici
,io nu am in cap decit VARA
:
_
Alina,mami de printesa si baby 
ana3000 spune:
buna sera, burtici
sunt noua si sper sa ma primit in clubul vostru
m-au ajutat foarte mult sfaturile voastre pe care le-am gasit aici
am si o mare problema si poate ma ajuta cineva, sper ca am nimerit bine forumul
am fost la doi doctori, dar mi-au spus ca nu pot sa nasc cu ei, pentru ca ei pleaca in concediu
sunt disperata ca nu stiu la cine sa ma mai duc
voi cu cine nasteti in august?
DN 25.12.1977
UM 31.11.2008
DPN 7.08.2009