Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
PatriciaArdeleanu spune:
Alina, eu nici macar nu vroiam sa fac afuristul asta de test, dar m-a mancat undeva...
acum miercuri voi vedea ce zice si dr, am mai citit si eu cite ceva. eco morfo de trim II o am abia la inceputul lui aprilie la un dr foarte renumit aici, voi avea 21 saptamini implinite si amnio am inteles ca se face pina la virsta asta a sarcinii.
deocamdata sint in faza de documentare si instinctul meu imi zice sa stau linistita, dar daca va trebui, o sa fac, sa vad ce zice si dr meu, poate fac intre timp si triplu test.
asa ca astept consultatia de miercuri.
si principalul factor probabil ca este virsta, desi la eco morfo mi-a iesit totul ok conform virstei, probabilitate ff mica.
mama m-a facut la 42 de ani, asta ma face oricum sa fiu mai relaxata.
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
CriPOD spune:
Patricia, iti tin pumnii sa fie bine totul!
Alina, zice Motana ca ea a gasit pe youtube mai multe, astept si eu, eu am doar vreo 2 exercitii. Sotul are o lista, dar eu nu pot alea. In rest mafatzai si ma stretch pe ea, asa de bine imi pica!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
mansonrox spune:
Buna seara tuturor,
Acest site mi-a fost recomandat de o colega de la munca pentru a ma informa cat ma bine despre sarcina si chiar si despre ce urmeaza dupa. Atunci cand apare minunea.
O sa incep prin a va spune ca ma numesc Roxana am aproape 24 de ani si sunt insarcinata in saptamana 16.
Ma bucur ca ma aflu printre voi.
Rox
+18
pooh spune:
Burtici,ce carti de specialitate/de ingrijire a copilului ati cumparat/cumparati?Eu ma gandesc la dr.Spock,insa inca nu m-am hotarat.... Mai am niste carti cumparate din prima sarcina....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
21+
Giova spune:
Pooh si eu as lua dr. Spock, dar la cat le-am citit si pe celelalte...ma mai gandesc.
Eu am "Mama si copilul" a lui Capraru si inca vreo 2, tot asa mari si cartonate, autori straini.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
Moniland spune:
mansonrox, ana3000, bine ati venit!! Sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi!!!!
mansonrox, avem aceeasi varsta a sarcinii 
ana3000, doctorii buni isi iau concediu in perioadele cele mai bune. Al meu mi-a zis ca va fi in concediu dar gaseste un coleg care sa ma ajute. Oricum nu ma bazez pe asta, un dr. tot va fi prezent. Asa gandesc acum, sa vezi cand ma apropiu de termen cum ma panichez ![]()
18+

doinique spune:
buna seara zmeurici.
o primavara frumoasa si plina de caldura.
noi burtici? bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si bb-ei sanatosi.
alina da asta e si problema mea, am facut sapt trecuta TT si am avut progr la eco la 5 jumate seara si sange mi-a luat pe 7 seara, si eu toata ziua fusesem la birou
. inca stau cu stres desi dc ies aiurea rezultatele asta e.
azi a fost cam frig astept vremea calda ca sa iesim si noi la cumparaturi, bb a primit deja prima jucarie si i-am mai luat cate ceva dar vreau sa am timp sa colind magazinele si sa-mi clatesc ochii
si sa golesc cardul........
va pup, 

doina si bb rares
15 +
ana3000 spune:
draga mea moniland, vom fi doua panicate
totusi sunt foarte agitata din cauza asta
sper sa gasesc pe cineva care sa vrea sa vina si la nastere
Nix spune:
Buna seara,
am fost si noi la eco azi, si mi s-au confirmat asteptarile ca este un baietel. Vrem si noi un carucior bleu pe lista, va rog.
Taxu este ffff bucuros ca o sa aiba un fecior, iar eu, stiam de mult binenteles! ![]()
In rest toate bune, doar o singura chestie vreau sa aflu daca stie cineva sa imi spuna mai multe, care e treaba cu rezistenta crescuta la arterele uterine?! Dr. mi-a zis ca are legatura cu tensiunea, dar eu o am mica, si mi-a dat sa iau preventiv aspenter si vit. C, asta ca nu cumva sa fac hipertensiune in trim III. Voi stiti ceva despre asta?
O sa mai googalesc si eu sa vad ce aflu.
Noapte buna!
21+