Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Mony08 spune:
Nix am gasit aici un topic cu acest subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=44484
Felicitari pt baietzel....si eu imi doresc tot un baietzel dar inca nu stiu ce este
.Iti tin pumnii sa fie totul bine 
Mony
15+
Motana spune:
alynakiss mi se pare super ok patutul si bun la pret. Numai masa de infasat costa o gramada, e bine ca asta deja include.
micaalsa, am vazut si pompa asta manuala de la Avent, am auzit si eu ca is cele mai bune, si da, sunt eu aiurea cu preturile, caci am mai cautat si aici si pe site.urile romanesti si cam pe acolo is preturile. Is eu in urma
, dar nu ma gandeam de ex ca o pompa 3 mil si un patut sau asa ceva tot 3-4.. de aia mi se parea mult
.
Patutul de pe amazon e super super, adica is ambele, nu? Si la pret merita, of, parca imi vine si mie sa fac comanda pe amazona, pe ebay, dar mereu ma feresc de obiecte suuuper mari. Dar asta imi place tare.
mQQm si Alina, de pe youtube am videos de alea micute, nu asa ceva un super workout, ci cum sa antrenezi abs, picioare etc pe parti asa. Pun aici ceva, dar le gasiti si la o simpla youtub-are. ![]()
www.youtube.com/watch?v=gqseGyvWG1g&feature=channel" target="_blank">Abs
www.youtube.com/watch?v=ehWae3aV-eo&feature=channel" target="_blank">Abs again
www.youtube.com/watch?v=hlkIWK6ZPyc&feature=channel" target="_blank">Abs & Thighs
www.youtube.com/watch?v=dSA_SYJi3KQ&feature=related" target="_blank">Outer Thighs
www.youtube.com/watch?v=7nFtwqPILnI" target="_blank">squats exercise
Din cate vad eu nu sunt prea diferite cele pentru insarcinate sau nu, eu ma opresc cand nu mai pot si gata
, tre' sa ne ascultam corpul, no?
Am mai gasit niste exercitii pt. insarcinate, dar fara ball. Si inca ceva dragut e "Leslie-Sansone Walk-Away-The-Pounds" de 1 pana la 5 miles. De exemplu:www.youtube.com/watch?v=Bu3crJTwdN0&feature=related" target="_blank">asa. Pe asta il am intreg ![]()
Dar eu tot aquagym as vrea si aici nu e decat afara, e caldut dar parca nici chiar asa incat sa risc, of, mai astept un pic.
20+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Motana spune:
Nix, felicitari pentru baietel!
.
Am uitat sa intreb daca mai e careva asa ciudata ca mine: electrizez pe toata lumea si pe orice pun mana!!!
Pana si pe pisica, saraca. Ieri ma jucam cu ea pe pat si o tragem asa la mine, oalei, se aude un "scrrr" si toata blana ii era ridicata si eu parca electrocutata. De nervi crek, s-a pus sa muste patu biata de ea
, mie incepuse sa imi placa si o tot fatzaiam pe pat de era toata cu paru impotriva firii. Orice ating simt o "descarcare electrica", usa de la baie, de la masina, clanta, pe sot, pe vanzatorul de porumb,
acuma animalele, of.. e ceva de insarcinata ori am prea multa "energie" statica? Am auzit undeva ca o tipa insarcinata a facut sa se usuce o planta, hahaa, nu stiu ce i-a facut dar suna a vrajotorii ![]()

20+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
ionik76 spune:
Neata, fetele! Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, o informatie, ceva, de unde as putea sa procur imunoglobulina pt hep B mai ieftin, poate a fost sau este cineva in aceeasi situatie. Am deschis un topic cu subiectul asta, dar nu mi-a raspuns inca nimeni si incep sa ma stresez pt ca timpul trece si trebuie sa fac rost de ea inainte de nastere. Am gasit-0 la o farmacie in iasi la 800 RON si sincer, nu am banii astia, abia daca o sa reusesc sa strang ceva pt operatie si spital. Stie cineva alta varianta ? Va rog mult, ajutati-ma!
18+ 
alfa_anca spune:
Neata!
Patricia mie la DT mi-a iesit 1/87 risc pt trisomia 21. Daca as fi facut amnio primul loc care mi-a trecut prin cap a fost la spitalul judetean Ilfov, fostul Titan parca....stiam ca sunt super experti si costa f putin (acum 2 ani era cam 6 mil), dar am inteles ca medicul care facea amnio acolo este de fapt Silviu Predoi care acuma este la Medlife si atunci probabil ca as fi mers la Medlife pt ca omu chiar are experienta cu asa ceva, numai ca pretul este cam piperat : 2.210RON manevra, testul Fish si cariotip. De fapt nu stiu dc la Titan iti faceau si cariotipul sau numai Fish. Ma rog.... Eu am ales sa nu fac, mai ales dupa 2 TT negative clar si mai ales dupa ce mi-a spus femeia aia la Genetic lab. Cand am facut DT eram in sapt 11 sau 12 nu mai stiu exact, dar era exact perioada din primul trimestru cand ma scurgeam de oboseala si nu ma puteam odihni din cauza de inca un copil mic acasa. Si inca ceva, asta a fost alegerea mea, pt ca oricum si dc depistam ca are SD eu nu as fi facut avort, prefer sa fac eco multe sa se depisteze dc sunt anomalii vizibile ce au nevoie de interventii speciale si eventual sa merg sa nasc acolo unde poate primi ajutor, pt ca dc faceam amnio si imi spunea ca are SD tot nu putea sa imi spuna dc e forma usoara sau e forma grava....deci tot pe eco mergeam.
Dc faci amnio si iese negativa si asta macar stai linistita pana la final, dar eu sincera sa fiu nu ma gandesc la chestia asta, imi mai vin ganduri in cap dar f rar si trec repede. Eu simt ca bebele meu e bine si sanatos, iar pana acuma la eco a fost totul ok.
nusy si eu tot pompa manuala isis de la Avent o am de la Elena si mie mi s-a parut super. M-a ajutat fff mult cand am facut furia laptelui si nu puteam sa mulg cu mana de durere.
nix eu nu stiu ca IR-urile sa aibe de-a face cu tensiunea crescuta, sau ma rog nu neaparat....mie Tutunaru pt IR-uri putin crescute mi-a dat Magneziu, asta am luat si la prima sarcina si iau si acuma. Dar Albu mi-a dat sa iau Aspenter , deci fiecare dr cu viziunea lui. Bineinteles ca eu iau in continuare Magneziu si nici nu ma ating de Aspenter ca nu cred ca e cazul.
ionik din pacate stiu ca e scump acest medicament, daca e cel care trebuie sa il faci lui bebe la nastere. O prietena de-a mea a tb sa il cumpere din Ungaria prin prieteni si etc, dar nu stiu cat a dat pe el.
Va pup.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
22+ 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynakiss patutul arata cam asa partea de jos inca nu am poze cu el http://www.price.ro/specificatii_primii_pasi_patut_pliant_cu_2_nivele_si_suport_de_infasare_25830.htm are in plus in lateral usita cu fermuoar ca sa poata iesii cand e mai mare si are si carusel cu jucarii si plasa de tantari patutul se strange si are gentuta in care il poti baga atat doar ca nu intra masa de infasat in geanta , nu are loc, si nu intra in geanta nici sistemul care ii permite leganarea,o sa-i fac poze zilele acestea si sa le las pe adresa comuna a eram sa uit am dat pe el 300 ron , l-am luat printr-o cunostinta 21+ ![]() |
e super super patutul,sa se bucure bebe de el

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa blanca, uite aici un calculator http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285 Mony, vezi pe prima pagina, la listuta noastra, sunt date lunile corespunzatoare saptamanilor in care suntem. Eu m-am hotarat la varianta aceasta de patut http://www.amazon.com/Combi-Travel-Solutions-Play-Mocha/dp/B000LBD9KQ/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_2_img?pf_rd_p=304485601&pf_rd_s=lpo-top-stripe-2&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000A1AF90&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0H9FMGSBMP00NZVD7X33 Are suportul pentru basinet, se poate atasa si la patut, cu vibratii si muzica. Pentru cine e in Bucuresti, si nu numai, luati legatura cu amedy pe messenger e medidenis sau mail medidenis@yahoo.com ... are lucruri super frumoase si preturi mult mai bune ca si in magazine. Concurs cu premii super tari!!! http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907 Bubulina mishelina Nasterea printesei ![]() Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu ![]() BB-lina noastra ![]() |
ce misto sunt,m-ai facut invidioasa
superb

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

andreea_1979 spune:
Buna dimineta fetele ! Ce mai faceti ! En ma lupt cu raceala
, ce pot face , asta e ! Aseata am inceput sa tremur cand am vazut ca-mi creste temperatura la 37.2 , am sunta asistenta de la cabinetul doctoritei mele si mi-a spus ca pot lua paracetamol . Mi-a scazut febra imediat , dar acum ma simt slabita . Am mai luat osccilloccoccinum , homeogene pentru gat , solutie salina pentru nas , stodal pentru tuse . Sper ca bebele meu sa fie bine !
19+
alynakiss spune:
neata
Montana si eu aveam aceeasi problema cu descarcarea electrica , intr-o vreme chiar imi era frica sa-mi mai duc haina in cuier, acolo simteam ca intru la 220
21+