Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Nix, , aseara eram calare pe youtube si ma uitam cu sotul la videos despre attachment, am dat peste relatia copiilor cu tatii, foarte important si interesant. Acum citesc si ce ai dat tu, thx!

micaalsa, pare super ok Avent Isis aia, am gasit pe un site romanesc la 290 Ron, deci cam 3 mil e o pompa? OMG! Nu aveam idee cam cat costa una, dar mi se pare mult prea mult, sunt eu in urma cu preturile sau e asta mai scumpa ca celelalte? Oricum, video e super nice, iti vine sa cumperi produsul.

Crisarh , incearca o lingura de ulei de masline pe stomacul gol, pentru constipatie. La mine merge ok cu cereale integrale cu lapte, dar zilnic, si abia dupa cateva saptamani se "regleaza", dar asta e mai mult de "mentinere".

Elena, acum ma uit pe youtube la toate videos postate acolo, merci

20+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Am gasit ceva frumos pt mamici.....sa vedem ce face bebe in burtik
http://www.youtube.com/watch?v=PkECk7rRshg&feature=related

Somnik usor va doresc

Mony 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of se pare ca i-am dat si Teodorei raceala,cand m-am dus la somn si am pus mana pe ea frigea,i-am dat nurofen si acum astept sa vad daca-i scade.
Azi m-am simtit f bine ca m-am facut frumusica pt la plimbare si am fost complimentata,aproape ca uitasem de cate kg am ,la nasi a fost o nebunie totala ca suntem 4 perechi de fini si cel mai mare copil are 5 ani si unu tipa,unu urla......n-am stat mult.
Imi pica ochii de somn insa daca adorm sigur nu ma mai trezesc sa verific starea Teodorei.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 19+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata la toate gravidutzele ! Eu tot racita sunt , nu am dormit toata noptea , am stat sa vad adac fac febra , insa din fericire pana acum nu am facut! Am luat osccilloccocinum si mi-e o idee mai bine , imi mai simt putin gatul iritat ! Speram sa nu mai racesc19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata.

si eu cu raceala asta imputita, am luat si oscilo dar vad ca e apa de ploaie la mine, chiar daca in prima zi mi-a dat impresia ca functioneaza;
si pe mine ma doare capul destul de des, in wk asta am batut recordul...am tot luat cid eferalgan, cind panadol, as noapte m-a durut chiar f tare, aproape ca nu am dormit deloc si acum ma simt iarasi zombi.

astazi venind spre servici, si chiar si acum, simt niste "zgarmaneli" in partea dreapta si sint sigura ca de data asta e bebelusa. e prima zi cind simt mai mult si nu cred ca sint gaze sau altceva. m-am uitat pe agenda si la rebecca am simtit in saptamina 18 miscarile clare de care am fost sigura ca sint de la bb!!

Bun venit burticilor noi, sedere frumoasa si fructuoasa aici!!
succes celor care au azi eco si alte teste!!

Alinuta, am inteles eu bine sau ti-a zis ca e baiaetel asa cum iti doresti??
Multumesc frumos de incurajari, esti o draguta cit de rationala sint eu, tot mi-am batut un cuisor mic in talpa, asta ca nu am avut ce face.
am vorbit cu cineva si mi-a spus ca afara te intreaba inainte in ce stare emotionala esti si daca ai dormit bine cel putin cu o seara inainte. ori, eu daca am facut testul dupa o noaptea-sau doua ca noaptea trecuta, pai normal sa iasa prost.

Patricia s17 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata gravidutze

Multa sanatate gravidutzelor jojo miha, andreea si patricia. Se intampla ceva...cred ca e vreun virus sau ceva...ptr ca am auzit foarte multa lume ca se plange de aceleasi simptome. Aveti grija de voi

patricia inca nu am aflat culoarea caruciorului. Maine am echo pentru TT...si probabil (adica sperrrrrrrr) sa aflu si eu ce ascunde bebele intre picioare. Ideea e ca sunt mai mult curioasa de cum a evoluat bebele decat de sex...adevarul e ca si m-a stresat lumea...ma intreaba de la 5 saptamani ce sex are bebelul, nu cum se dezvolta, daca e totul ok...parca au capiat toti. Acum ce sa zic...intuitia imi spune ca e baietel...dar de fapt eu vreau baietel, pentru ca asa am eu impresia ca baieteii sunt mai mamosi....poate vezi ca am supriza si am fetita...s-ar bucura mult sotul meu....dar, sa revenim...sanatos sa fie

O saptamana buna tuturor gravidutzelor...multa sanatate...vesti bune de la echo si analize...si cat mai multe carucioare.

Pup burticile

Alinutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

1neata burtci cu bebici
multa sanatate mamicilor,in special celor mici
am urmarit si eu cateva filmulete mony super,mi s-a facut pielea de gaina pe mine,frumos

eu azi am controlul de rutina la moasa,sa vedem ce mai zice,ce ma mai intreaba,sper sa fie totul bine si sa nu mai stau cu stres.

va sa aveti o saptamana frumoasa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata,fetelor!!!!Bolnavioarelor,sa va faceti bine,aveti grija de voi,e un virus sigur,si fiica mea e racita si o garmada de copii din grupa ei!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu am fost la intepat, dus urina. sa vedem cum iasa analizele astea de sange.
E o zi frumoasa afara, doamne ajuta sa vina primvara!!!

Sanatate bolnavioarelor. aveti grija de voi, eu luam osccillo (dar tot apa de ploaie si la mine) si paracetamol simplu la febra. In rest ceai cu miere si lamaie multa. dupa o sapt. am scapat si eu, dar tot mai am tusea asta naspa.

[ si o sapt. buna sa aveti!

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Motana, pompa de san din filmulet e un model mai nou si e varianta cu 2 pompite. Mai este un model, mai nou, ce e catre 3 mil, eu am avut modelul clasic, cu o singura pompita, si era undeva la 2 mil. De asta zic eu http://www.amazon.com/Avent-Isis-Manual-Breast-Pump/dp/B000066CMV Asta am avut-o.

Deci v-a prins raceala ... sper sa scapam anul asta. Chiar am fost ferite si eu si Iulia de raceli.

Muffin, te strig toata ziulica, unde disparusi. Hai ca intru la griji imediat

Un simplu click va rog http://litoral-bulgaria.travelplanner.ro/CASTIGA-o-VACANTA-de-PASTE-la-HOTEL-ATLAS-Nisipurile-de-Aur-ALL-INCLUSIVE?user=1907

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 19+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput