Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
Mony08 spune:
Buna burticilor....multumesc pt primirea calduroasa
si ca m-ati adaugat pe listuta.
LA MULTI ANI,va dorsc o primavara frumoasa
si sarcina usoara in continuare si bb sanatosi 
miki asteptam sa deschizi noua rubrica de ian-febr 2010 
Mony
15+
Nix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uliiasi Buna, mamici de zmeurici!! Vreau sa va urez sa aveti o primavara minunata, luminoasa si senina, sa fiti linistite, relaxate si fericite!!! Si bebeii din burta sa creasca mari si sanatosi!! ![]() ![]() Nix, ce sala ai gasit ca sa te duci la aquagym? Si eu ma tot cacai de o luna sa ma apuc. Acum ca a venit primavara nu mai am nicio scuza...mai ales ca acum e cel mai potrivit moment sa ne apucam de asa ceva. Cand o sa fim ca niste balene, nu prea o sa avem noi dispozitie sa ne bataim prea tare... Va imbratisez cu drag! ![]() Iulia 20+ ![]() |
la ramada majestic
21+
andreea_1979 spune:
Fetele , La Multi Ani ! Sa aveti o primavara frumoasa si pline de bucurii , cu bebei sanatosi!Eu dun pacate am racit , am dureri de gat si imi curge nasul , nici nu stiu ce sa iau , am luat doar lamaie si o vitamina C ( mi-a spus doctorita ca este permis ) . A mai luat careva din voi osciloccoccinum ? am citit ca nu ar avea contraindicatii !
Miki- Miki ce mai faci , chiar m-am gandit la tine ! Eu inca nu m-am gandit la nume pentru bebelus , nu vreau sa-mi fac vreun plan , e prea devreme , astept sa se nasca si voi decide atunci ! 
19+
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3280671919/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3273217411/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/
doinique spune:
andreea imi pare rau ca ai racit, si eu am o frica acum pt ca primavara intotdeauna am racit ca mi se pare cald si nu e, e doar soare. poti sa iei linistita osciloccoccinum. si eu am luat unu azi preventiv ca am iesit un pic si m-a cam batut vantul. mie mi l-a recomandat inca de la inceput. poti sa iei si paracetamol dar nu mai mult de 3 pe zi - pe asta paracetamolul- mi=a zis ca pot sa-l iau pt dureri de cap. vesnica mea problema. multa sanatate.
miki imi pare bine sa auzim vesti de la tine, astept sa deschizi odiseea de ian-feb. mult noroc si multa sanatate.
noilor mamici bine ati venit, bb-ei sanatosi si mancaciosi si sarcini usoare.
15 +
Giova spune:
Micaalsa pe LR fr. se putea comanda pana anul trecut in toamna. eu am foarte multe lucruri la Marco de acolo. acum voi comanda printr-un prietene din Fr si el imi va pune coletul prin Atlassib. e singura varianta pe care am gasit-o.
Cornelia pai Vertbaudet are site separat in fr. si eu am luat tur de pat si sac de dormit de la ei, sunt bestiale. dar tot cu trimitere in Fr si de acolo in Ro, alta varianta nu am.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
vally spune:
heiii burtici!
doinique
aparusi si io
nu am mai intrat de ceva timp,dar va citesc zilnic ...este o perioada mai naspa si stresanta la munca
de criza......concedieri, scaderi de salarii..ooofff groaznic 
Elenada am vazut si eu filmuletul ! multumim pt tot! 
nix multumim pt info despre bonding 

monilanddragut tare filmuletul!

cred ca am ramas vreo ora pe youtube sa vad filmulete cu bebei si m-am destins nu gluma; filmuletul acesta il stiu de ceva vreme dar imi place la nebunie de fiecare data cand il revad,intotdeauna ma uit la el de cateva ori http://www.youtube.com/watch?v=Sb0hpsbRpEQ&feature=related
bun venit noilor gravidute!!!

am fost si eu la targ;nu mi s-a parut extraordinar..a fost foarte obositor din cauza aglomeratiei 
de Martisor !!!!!!

"pe burtici"
vally
16+ 
diarux spune:
BUNA FETELOOOOOOOOOOOR!!1
am intrat sa va urez o primavara frumoasa si burtici sanatoase!
am nostalgii cu voi!
ALINA am vazut ca ai DPN ul pe 11 august, atunci s-a nascut si ANDREI. 

e vreo fata din Bacau aici???
va pup
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
meleea spune:
LA MULTI ANI DE MARTISOR,PT TOATE BURTICILE SI LOCATARELOR LOR!!!
Am si eu o pb cateodata simntca niste junghiuri pe partea dreapta si parca ma tine nu stiu daca intelegeti ce zic.....prin saptamana 15 aveam dureri ca de ovare si am ajuns la spital acum iau ginipral1/2 la 6 ore.La ultimul control acum 2 sapt era bine colul inchis 3.5cm bebe bine lichid normal.voi aveti dureri asa?sunt normale sau ar trebui sa-mi fac griji?!
acum 3 ani am pierdut o sarcina ,avort spontan,tocmai eram la doctor pt control si asteptam cand a inceput sangerarea.M-a chiuretat si mi-a zis ca e posibil sa nu mai pot avea bebe niciodata, am fost terminata dardin fericire nu a avut dreptate!
Meleea
19 
flosideea spune:
buna seara mamicute.nu am mai scris de multisor dar sa nu credeti ca v`am uitat.am intrat aproape zilnic sa va citesc,dar avand asa mult de citit nu mai imi ajungea timpul sa va si scriu.am observat ca au aparut mai multe carucioare.felicitari tuturor!si nu in ultimul rand,bun venit noilor mamici de zmeurici.
noi suntem bine,abia asteptam data de 19.03 pt ecografia morfo fetala.nu mai avem rabdare.stiu ca atunci pot fi 100% sigura ca totul e bine.cu toate ca noi simtim asta de pe acum.
azi am fost putin la shopping si surpriza....nu m`am putut abtine si am luat primul body pt bebe.binenteles,ca vor urma si altele.este cu manecuta lunga si m`am gandit ca n`ar strica sa am totusi 1-2 bodu-uri cu manecute lungi.chiar ma gandesc si pentru la iarna si vreau sa va zic ca m`am indragostit de o gecuta tot de iarna.acum ca stiu ce e imi sar toate`n ochi.ce ma bucura e ca pofte nu prea avem.adica ,mi se mai face pofta de ce stiu eu e dar nu`i un capat de tara daca nu mananc,imi trece la fel de repede pofta cum a aparut.in schimb,urcatul scarilor e un calvar din ce in ce mai greu de suportat si aplecatul.la gandul acestor lucruri ma ingrozesc stiind ce ma va astepta de acum inainte.
si la mine la servici e o perioada cam dificila,plina de stres,dar am invatat ca nu trebuie sa le las sa ma afecteze in nici un fel pt bebita,nu pt mine.el nu trebuie sa simta urmarile crizei...si de aceea nu ma mai consum.
va pupic si ne auzim cu bine ....probabil maine seara.pupici pe burtici si aveti grija de voi si de bebei.
aaaaa,apropo,eu am luat aproximativ 4 kg in greutate.aveam 55 si am 58.5-59kg.oare nu`i prea putin?!la haine nu simt ca m`am ingrasat,doar la burtica.
somnik pufos!!!
18+
sanziana spune:
Crisarh incearca si cu struguri pentru constipatie.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)