Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Motana spune:
Hey, danielle, linkul pe care l-ai postat e blogul unei prietene care deja are 2 bebe gemeni
. Hehe! Are o gramada de inormatii pe acolo, foarte folositoare.
Eu peste tot citisem ca se simte bebe "ca bataile unui fluture" si tot ma gandeam oare toata lumea a simtit un fluture in viata lor, ca eu nu
. Eu simt ca si atunci cand "ti se zbate ochiul", sau asa ceva, numai ca in burta, si in general intr-o parte (in dreapta eu, la ultima echo acolo erau piciorusele). Adevarul e ca eu a trebuit sa simt de cateva ori bune ca sa imi dau seama.... ca era de fapt bebe, eh, fiecare cu instinctele lui
.
Merci alynakiss si Giova, ma duc la somn, sa vad daca mai electrizez pisica sau sotul... caci ei sunt partenerii mei de nani. ![]()
20+ 
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
elenada spune:
Moniland si eu cresc pe zi ce trece. Pe mine ma doare rau osul pelvian si soldurile ma dor si se lasa durerea pe picior. zilele trecute ma durut si burtica.
azi ma simt rau. m-am trezit pe la 7 dim cu o stare de tremur. parca tremura carnea pe mine in special pe picioare si pe burtica. sunt lesinata rau. nu inteleg ce sa intampla. sa fie oare o cadere de calciu sau din cauza ca stau numai in pat. simt o stare de panica.
Bebelusii lovesc. nu imi dau seama daca lovesc amandoi ca lovesc doar in partea dreapta si la baza burticii. eu sper ca amndoi ma bumbacesc.
vineri merg la eco. abia astept sa imi zica doctorul ce e cu starea asta
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cami_lol spune:
Unde ati gasit haine frumoase pentru gravide? Ca pe toate drumurile se gasesc salopetele acelea infioratoare care au fost uniforme pentru gravide de multi ani incoace. Eu vreau sa fiu eleganta in continuare.. Niste magazine imi puteti recomanda?
17+[baiat]
PatriciaArdeleanu spune:
Nix, felicitari pentru fecior!
anca, multumesc mult!
cu siguranta si eu eram intr-o stare deplorabila, cu insomniile mele, stress cit cuprinde, etc, sint constienta de asta. la fel si mie instinctul imi zice ca e totul in regula; la prima sarcina chiar l-am ascultat pina la capat si nu am facut testul. TT pina in ce saptamina se face?
eu la rebecca am simtit miscarile clare la 18saptamini implinite. in nici un caz nu au fost fluturi
nici la mine. pina atunci simteam ca un fuior prin burta, ca si cum aveam niste mici virtejuri, nu stiu cum sa explic.
de data asta am simtit tot felul de gidilaturi sau mici spasme musculare. ieri am simtit clar de tot si de citeva ori pe zi cum ma "scurma" cineva acolo. azi pauza deocamdata.
eu nu o sa imi iau haine speciale de burtica. am niste bluze gen baby doll, gen rochite, deocamdata intru in blugii si pantalonii mei pt ca oricum ii port putin sub burta. am niste blugi de data trecuta dar merg purtati oricum, sint cu elastic cu nasturi care se stringe, nu cu marsupiu.am si niste pantaloni de vara cu marsupiu, sint f frumosi, dar vad cum ii ajustez eu. mi-am cumparat totusi o pereche de pantaloni negri frumosi sa ii mai am de birou, erau initial cu marsupiu dar mi i-a modificat cineva si i-am facut cu banda pe sub burta si cu gaici sa pot baga o curea sau o esarfa,ceva.Pantalonii sint draguti si i-am luat de pe mosilor, e un magazin dragut acolo, la intersectia cu eminescu.
vine vara si am fuste pe elastic, evident le voi purta pe sub burta, sau le pun un snur, am rochite cu bretele, ma voi descurca. inca nu imi imaginez cum ma voi simti pe caldurile cele mai mari cu burta, ca eu nu prea suport caldura.
Patricia
s17 si Rebecca
05.02.2005
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana Hey, danielle, linkul pe care l-ai postat e blogul unei prietene care deja are 2 bebe gemeni Eu peste tot citisem ca se simte bebe "ca bataile unui fluture" si tot ma gandeam oare toata lumea a simtit un fluture in viata lor, ca eu nu Merci alynakiss si Giova, ma duc la somn, sa vad daca mai electrizez pisica sau sotul... caci ei sunt partenerii mei de nani. 20+ ![]() "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) |
e super site-ul,mi-am bagat nasul prin el
fluturi...hmmmmmmmmmm,nu cred ca asa am simtit bebelushul/shii
ci doar ca o lovitura usoara usoara,mi-am dat seama imediat ca e bebe,la prima sarcina eram mai confuza,dar stiu sigur ca aveam peste 18 saptamani and mi-am dat seama ca misca ceva la mine in burta
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
haine de graviduta,nu cred ca o sa imi i-au,eventual o pereche doua de pantaloni pe cand o fi vremea mai rea,aici nu e vara ca acasa sau primavara 
mai am o pereche de data trecuta(am mai dat din ei) si am zis ca nu imi mai cumpar,sunt si scumpe a naibii hainele de burtoase aici,
faza e ca nu ma mai incap hainele de dinainte,totul e bine si frumos pana la burta,nu ma pot incheia la blugi,musai trebe sa merg la cumparaturi
bluzite sau tricouri mai am cu burta ca aici asa e moda,toata lumea e gravida ![]()
m-am hotarat sa nu mai dau banii pe haine de burtoase fiindca nu o sa le pot purta ptr mult timp,sunt hotarata sa slabesc rapid dupe ce vine bebe ![]()
m-am speriat putin cand m-am uitat peste fisele de cand eram burtoasa prima data,eram convinsa ca am luat doar vreo 17kg (parca) dar in realitate erau 30
am scapat usor de vreo 10 in 2 saptamani apoi m-am necajit cu celelalte vreo 10 luni si cand intr-un final am scapat de ele,eram anemica si dai pe vitamine,unde m-am ingrasat vreo 5 kg,acum sper sa nu ma fac cat casa poporului iar ca e nasol 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
alfa_anca spune:
Patricia eu stiu ca pana la 18 sapt se poate face TT, dar nu stiu sigur.
elena imi pare rau ca aud de dureri de toate alea, dar sincera sa fiu parca ma mai alina gandul cand stiu ca nu sunt singura cu dureri de os pelvian de la varsta asta. Pe mine ma doare de zici ca mi-a dat cineva cu ciocanul acolo si s-a spart....Daca va incalzeste cu ceva dupa nastere nici nu veti mai stii cum erau durerile astea, trec instant.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
22+ 
elenada spune:
Alfa anca ai dreptate dupa ce nastem o sa uitam complet de dureri or sa apara alte griji. Asa simt si eu ca tine o durere de parca mi-a dat cineva cu ciocanul. Eu sunt mica in solduri si avand si gemeni cica e normal sa ma dilat mai mult si de aia e dureros.
Mai avem "putin" si scapam apoi o sa ne plangem de insomnii![]()
elena
+18 

Burtica mea la 17 sapt la
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Galarina spune:
Pentru cele interesate de tratamente homeopate in sarcina, recomandari de hrana sanatoasa, etc.: http://www.homeopatie-soescu.ro/obstetrica.html
Va pup!
Moniland, merci de complimentul "slabutza", dar crede-ma ca mananc cat 7 in perioada asta ![]()
Cristina