Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 5
betty78 spune:
Revin si eu: Mario a facut pneumonie...tati s-a internat cu el. Efectiv ma gandesc serios sa il retrag de la gradinita. Revin mai tarziu cu detalii ca fug la spital sa le duc lucruri.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Revin si eu: Mario a facut pneumonie...tati s-a internat cu el. Efectiv ma gandesc serios sa il retrag de la gradinita. Revin mai tarziu cu detalii ca fug la spital sa le duc lucruri. |
Of betty :((! Sanatate multa si aveti grija de voi!
Si sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
Betty sanatate multa lui Mario. Off micutul!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
Vad ca sunt mai multi puiuti bolnaviori pe aici. Multa sanatate tuturor! E foarte greu cand sunt puii mici bolnaviori. Eu am prins o asa frica dupa ultimele experiente.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2
greyeras spune:
Cecilia sa va traiasca nasicul mic. Sa stii ca nici eu nu am inteles conversatia, dar felul in care se straduia Cristi sa vorbeasca era adorabil.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
myral spune:
Gabriela
esti o scumpa.Gabitz
sper ca nu eu sunt motivul lipsei tale.Luy
si Mandarinutza
v-am trimis pm. Eu spre rusinea mea am uitat cine a ghicit-o pe Elisa
o sa caut in urma dar nu am nici o inspiratie,offf.Sanatate lui Mario si Elizei. Bolnaviorii mai vechi sper ca sunt deja bine, nu am apucat sa citesc tot.Sabina si Elisa mea a facut rubeola la un an si habar nu am de unde o fi luat-o, eu am avut noroc ca a avut febra mica, 38 iar bubitele au trecut in 3 zile.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.
Teodora este mai bine ,nu a facut febra decat o singura zi ,dar inca mai face kk de 3-4 ori pe zi ,este inca la regim ,nu prea vrea sa manance ,in schimb bea foarte multe lichide .
Betty
puiutul bolnavior si pe mamica lui obosita si stresata .
Mariana sper ca Eliza sa se trezeasca mult mai bine
multa sanatate.
Multumim Papanasilor de dedicatie ,foarte frumoasa .
Sabinuto sa treaceti usor si peste asta
-ici" bubosului",dragutul de el scapa de una da de alta
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana cantaretul mecanic Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares Piticul se face mare |
Ce frumos este

Am vazut multe poze ,am admirat si dulceturile si papanasi,avem numai copii frumosi ,destepti si tare cumintei ,cel putin asa reiese din poze ,Ghighi cel meseriash mi-se pare cel mai cuminte dintre toti.
Rodica bine ai revenit,sarcina usoara mai departe si asteptam vesti ,surioara ,fratior ?Darius e un scump

Apropo am primit de la SI BV poze cu printisorul ei ,o frumuste de baiat
,exact ca surioara lui 
Mada28 spune:
Salutare de la mare!
N-am mai dat de mult pe aici dar v-am citit zilnic. Oboseala de la servici, stres, micsorari de salarii...criza.
Luca e bine. Am facut si noi testul desi nu cred ca a atat de important - l-am trecut cu bine IQ 165 - desi recunosc ca am raspuns afirmativ la intrebarile care se refereau la actiuni pe care Luca le poate face - chiar daca nu le-a facut f des. E important dupa mine ca poate sa le faca. Oricum puii nostrii sunt minunati.
Roxana feicitari pentru job. Sa stii ca te admir. Doi bebei minunati, o familie frumoasa si cariera. Super!
Bettysanatate lui Mario si multa bafta tie!
Sanatate tuturor bolnaviorilor. Vine vremea frumoasa si trebuie sa fim sanatosi pentru a ne juca in parcuri!
Azi m-am relaxat si eu. Am iesit la plimbare. Am primit flori in avans de martisor si am fost cu Luca la acvariu. A fost super incantat .I-au placut pestii mari. E fascinat de ei. Si ii place sa si manance peste.Acum baietii mei dorm.
Dupa ce se trezesc o tura de Carrefour -piata saptamanala.
VA DORIM O PRIMAVARA MINUNATA CU MULT SOARE SI SANATATE. UN zambet si un martisor de la Luca pentru toate mamicile si dulceturile noastre.
Pupici
Mada28 si Luca
Roxana_G spune:
Multa sanatate lui Mario, Gheorghe si Eliza! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi