Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Revin si eu: Mario a facut pneumonie...tati s-a internat cu el. Efectiv ma gandesc serios sa il retrag de la gradinita. Revin mai tarziu cu detalii ca fug la spital sa le duc lucruri.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Revin si eu: Mario a facut pneumonie...tati s-a internat cu el. Efectiv ma gandesc serios sa il retrag de la gradinita. Revin mai tarziu cu detalii ca fug la spital sa le duc lucruri.

Of betty :((! Sanatate multa si aveti grija de voi!

Si sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Betty sanatate multa lui Mario. Off micutul!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Vad ca sunt mai multi puiuti bolnaviori pe aici. Multa sanatate tuturor! E foarte greu cand sunt puii mici bolnaviori. Eu am prins o asa frica dupa ultimele experiente.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Cecilia sa va traiasca nasicul mic. Sa stii ca nici eu nu am inteles conversatia, dar felul in care se straduia Cristi sa vorbeasca era adorabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabriela esti o scumpa.Gabitzsper ca nu eu sunt motivul lipsei tale.Luy si Mandarinutza v-am trimis pm. Eu spre rusinea mea am uitat cine a ghicit-o pe Elisa o sa caut in urma dar nu am nici o inspiratie,offf.Sanatate lui Mario si Elizei. Bolnaviorii mai vechi sper ca sunt deja bine, nu am apucat sa citesc tot.Sabina si Elisa mea a facut rubeola la un an si habar nu am de unde o fi luat-o, eu am avut noroc ca a avut febra mica, 38 iar bubitele au trecut in 3 zile.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.
Teodora este mai bine ,nu a facut febra decat o singura zi ,dar inca mai face kk de 3-4 ori pe zi ,este inca la regim ,nu prea vrea sa manance ,in schimb bea foarte multe lichide .
Betty puiutul bolnavior si pe mamica lui obosita si stresata .
Mariana sper ca Eliza sa se trezeasca mult mai bine multa sanatate.
Multumim Papanasilor de dedicatie ,foarte frumoasa .
Sabinuto sa treaceti usor si peste asta -ici" bubosului",dragutul de el scapa de una da de alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

cantaretul mecanic

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Ce frumos este
Am vazut multe poze ,am admirat si dulceturile si papanasi,avem numai copii frumosi ,destepti si tare cumintei ,cel putin asa reiese din poze ,Ghighi cel meseriash mi-se pare cel mai cuminte dintre toti.
Rodica bine ai revenit,sarcina usoara mai departe si asteptam vesti ,surioara ,fratior ?Darius e un scump
Apropo am primit de la SI BV poze cu printisorul ei ,o frumuste de baiat,exact ca surioara lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare de la mare!
N-am mai dat de mult pe aici dar v-am citit zilnic. Oboseala de la servici, stres, micsorari de salarii...criza.
Luca e bine. Am facut si noi testul desi nu cred ca a atat de important - l-am trecut cu bine IQ 165 - desi recunosc ca am raspuns afirmativ la intrebarile care se refereau la actiuni pe care Luca le poate face - chiar daca nu le-a facut f des. E important dupa mine ca poate sa le faca. Oricum puii nostrii sunt minunati.
Roxana feicitari pentru job. Sa stii ca te admir. Doi bebei minunati, o familie frumoasa si cariera. Super!
Bettysanatate lui Mario si multa bafta tie!
Sanatate tuturor bolnaviorilor. Vine vremea frumoasa si trebuie sa fim sanatosi pentru a ne juca in parcuri!
Azi m-am relaxat si eu. Am iesit la plimbare. Am primit flori in avans de martisor si am fost cu Luca la acvariu. A fost super incantat .I-au placut pestii mari. E fascinat de ei. Si ii place sa si manance peste.Acum baietii mei dorm.
Dupa ce se trezesc o tura de Carrefour -piata saptamanala.
VA DORIM O PRIMAVARA MINUNATA CU MULT SOARE SI SANATATE. UN zambet si un martisor de la Luca pentru toate mamicile si dulceturile noastre.
Pupici
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa sanatate lui Mario, Gheorghe si Eliza!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput