Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

O PRIMAVARA FERICITA!

LA MULTI ANI TOMASA!

Sanatate lui Mario si tuturor piticilor.

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

am citit de bolnaviori . sanatate multa va dorim Eliza , Mario si Ghe!

Rubeola ? adica pojarelul? of! partea buna e ca da imunitate completa .Sabina , tu i-ai facut ror-ul lui Ghe?

am vizionat un barbatzel la petrecere- Cristi al Ceciliei. Ce in verva era !!!

diwana , de abia am si eu loc la calculator de al meu copil. Vrea vesnic sa butoneze si nu mai pot face nimic de el. S-a prins ca butoneaza la tastatura lui fara rost si acum trage de fir sa o ia pe a mea. Mai nou am lipit capace de cola pe start si dvd . Pupam pe Rares!

Luy , e cel mai frumos martisor pe care l-am primit .

Sebastian ,azi noapte s-a trezit si a inceput sa vorbeasca pe bbluseasca lui , dar cursiv , parca ne povestea ceva apoi s-a culcat la loc. Azi dimineata iarasi. acu' doarme ...ce-o avea?

si ieri am intalnit o familie tare fericita : mami si tati cu Mihnutu' ! Mihnea rontaia de zor si se uita cu o privire de mare crai la mine . M-a topit ! Nu am indraznit sa ma apropii prea mult de el , dat fiind rozeola noastra si nestiind daca mai sunt purtator , mi-a fost teama si am zis sa ma multumesc de data asta ca privitor ! Am uitat sa zic ca ii mergea gurita :)))
pe mami si pe tati ii cunoasteti , sunt doi frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

of,of,mai,mai!!!!!!
si noi cu febra de aseara,ardea si avea obrajii rosii ca focul si e cam maraita ,nu suporta sa o contrazici ca urletele-s gata...caninii de sus sunt umflati la max si au cate o gaurica ca de varf de ac...sper sa fie dintii,dar nici alte simptome nu are..

sanatate tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani Tomasa!!!!Sa aveti parte de tot ce e mai frumos!

Roxana stiu ca iti faci griji si ca iti este frica.Insa eu cred ca Andrei este un baiat cat se poate de normal.
Iti dau un exemplu viu,pe mine...n-am vorbit pana la 3 ani,n-am zis decat mama si tata(poate),se chinuia mama cu mine,imi imita toate animalele,imi citea cartiile de atunci,facea eforturi sa ma faca sa vorbessc,iar eu nimic!Cand am crescut mai mare aratam cu degetul ce vroiam(asta pe la 2-2.6 ani)Imi poveestea mama ca eram in stare sa stau si cate o jumatate de ora doar aratand cu dgetul...
Apoi cand am facut 3 ani a hotarat ca sunt suficient de mare ca sa ies afara insotita doar de Maria(sora mea).Dupa cateva iesiri,am fost nevoita sa socializez cu ceilalti copii si am inceput sa vorbesc...dar problema era ca nu ma intelegeaa nimeni...ma balbaiam.Alte probleme,alte temeri din partea parintilor.Insa pe parcurs s-a rezolvat problema de la sine.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

La Multi ani Tomasa, sa ai parte de multe bucurii alaturi de sot si de prichindeii tai frumosi .

Eliza e mai bine, nu mai are febra mare, azi am scos--o nitel afara ca era soare. Insa ii curge nasul rau de tot. Eu care ma uitam mereu urat cand vedeam cate-un copil cu muci la nas , am ajuns sa fac exact acelasi lucru: trebuie sa o mai las ca deja s-a facut rana la nasuc si nu mai sta la sters.

Azi dimineatza m-am descheiat la bluza de pijama ca sa ma schimb. Se uita la mine , imi deschide usa de la sifonier si-mi arata sutienul . Ce sa inteleg, ca ar trebui sa fac programare la un chirurg plastic, ca pana si fie-mea se sperie de "dansele" ?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Revin si eu: Mario a facut pneumonie...tati s-a internat cu el. Efectiv ma gandesc serios sa il retrag de la gradinita. Revin mai tarziu cu detalii ca fug la spital sa le duc lucruri.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, multa sanatate lui Mario si tu sa te odihnesti si sa ai grija de tine. Tin pumnii pt test!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Sanatate TUTUROR bolnaviorilor.

Mariana, ma bucur ca Eliza e mai bine. Cat despre imbracat si aratat haine, cred ca vrea sa te ajute . Lisa ma trage de maini din pat cu "mama, up, yummy" si apoi deschide usa la baie si imi rascoleste hainele si mi le da, rand pe rand, numai sa ma termin mai repede!!! Dar asa invata o multime. Eu ii explic ce si cum, ii arat sutienul, de ex, ii explic ca e visiniu, de ex, ca e facut din dantela si ca e pt a ma simti eu mai bine si a arata mai bine (pretty). Ieri i-am pus rochita pe ea ca sa plecam afara si dupa ce am imbracat-o, s-a dat jos de pe sofa si a zis "pitty" Deci nu e in van ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Tomasa, La Multi Ani, sa ai parte de multe bucurii si fericire!!!!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

O primavara frumoasa si plina de iubire si impliniri!!
La Multi ANi Tomasa!! Multa sanatate si fericire!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, La multi ani! ti-am scris si sms:)

Rox, as vrea sa nu te mai necajesti...nu stiu cum sa te scot din starea asta.
Ai citit si nelamuririle mele legate de test, nu?

Pana sa-ti bage ghimpele docotrita aia nici nu te gandeai la vreo problema.
Faptul ca macar de cateva ori Andrei face ceea ce te ingrijoreaza pe tine ca nu ar face este extrem de incurajator.
Eu sunt convinsa ca e din cauza ca sta cu bona, care nu il stimuleaza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput