Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
La multi ani! Tomasa sa fi sanatoasa,fericita si iubita, sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Betty, sanatate mula lui Mario, cred si eu ca te gandesti serios sa-l retragi de la gradi....o tineti din una in alta, sper sa fie bine si sa scapati fara antibiotic.
micului bolnavior.
Iti tin pumnii pt maine.

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
La botez ieri am fost foarte surprinsa, placut bineinteles, unde credeam ca am un baiat super mamos, ieri a vb cu toata lumea, a mers aproape la toti invitatii in brate, s-a jucat frumos cu ceilalti copilasi, deci am reusit sa mai respir si eu( l-am cam lasat pe tati sa alerge dupa el
), in rest frumos, bb a plans aproape continuu la biserica, era ora de somn, drept pt care Cristi s-a gandit sa nu-l supere pe doamne doamne(il apucase cheful de vb cand am intrat in biserica) si a tras si el un pui de somn(de vreo 1,5h)
cine vrea,ne poate vedea aici
Cecilia si
poze noi
asa crestem
danielle02 spune:
la multi ani! tomasa! 
sa aveti o primavara frumoasa si calduroasa
http://muddledblog.files.wordpress.com/2008/03/spring-flowers-1.jpg
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
bikmaria spune:
LA MULTI ANI TOMASA! sa fi fericita alaturi de cei dragi
O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR

bikmaria spune:
Cecilico ce baiat frumos ai
si tare petrecaret
,ma bucur ca v-ati distrat la botez.
Betty multa sanatate lui Mario ,asteptam vesti bune ,ai incredere si totul o sa iasa asa cum iti doresti
Roxana_G spune:
Tomasa
, sanatate, fericire, realizari, si bucurii cat mai mari, mai ales de la puii tai frumosi!
Betty,
o sa fie bine si testul si sigur se va face bine si Mario. Stu si eu cum e cu imbolnavirile la 1 an jumate la gradi, asa am tinut o cu Alex, spre mirarea familiei care zicea ca e copilul prea sensibil. Tu stii cel mai bine ce posibilitati de a-l tine acasa ai, dupa cum vezi la noi nici bona nu a fost o solutie buna. Nu mai stiu nici eu ce sa fac.
o primavara superba tuturor!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Diwana, din pacate am luat testul in serios incat am avut numai cosmaruri. In plus cred ca am devenit stresanta pentru copil si ma panichez cum nu reactioneaza la ce spun eu. Azi dimineata m-a pocnit gandul ca nu are cum sa recupereze copilul intr o saptamana ceea ce nu s-a lucrat cu el luni de zile. Ceea ce ai povestit tu acolo despre Rares ar fi aplicabil si la noi. De regula nu raspunde la nume, dar se intampla sa si raspunda. Nu arata cand ii cer dar arata cand vrea el. Andrei nu stie decat: catel care e haha, pisica care e uauuau, leul care e oao, magarul ahaha si mai nou vaca muuu. Le arata el si le zice asa, nu le arata niciodata cand cer eu. Numai pestii ii arata la cerere. Nu aduce nici un obiect si nu executa nici o instructiune, simpla sau nu. Nu stiu daca nu intelege sau nu vrea. Nu e chip sa arate nasul, desi acum o saptamana il arata pe al meu sau al catelului si zicea lung aaaa. Arata in schimb putza cand il schimb si ii zice tzee. Cam atata face, din ce imi amintesc acum. Azi l-a strigat iar pe tati, si din nou pe Alex, dupa o pauza de strigat. Dar nu arata persoanele la cerere. Ieri m-a strigat de cateva ori "mama" foarte clar si cu sens, incercand sa vina dupa mine in alta camera, azi nici gand. Din ceea ce am zis nu mi s-a parut ca se potrivea nimic cu ce scria in testul ala.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi