Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 21
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut A fugeat ![]() toata lumea???? |
Nu chiar toata
Da' eu n-am fost prea activa. Doar v-am citit.
pentru toate fetele frumoase! Sa avem o primavara frumoasa si plina de impliniri!
Sunt destul de bosumflata ca trebuia sa merg vineri la control si m-a sunat dr sa amane. Asa ca acum astept sa vina ziua de maine ca sa-l vad pe bebe.
Iulia
7+
monica_dicut spune:
Pai zi tiza mea (si a lu barbata-miu
) asa ca sa scoatem agitatele 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Buna fetelor!
Cum mai sunteti?Eu sunt bine, nu prea am greturi sau alte probleme. Aseara am facut prima data
de cand am aflat ca sunt insarcinata
...spre disperarea sotului meu...nu l-am lasat sa se apropie pana acum de mine...mi-a fost frica...dar a fost "gentil" si totul a decurs ok.
.Voi faceti la fel de des ca si inaite sa fi ramas?Mie sincer mi-a scazut apetitul foarte tare!![]()
Danangie, si eu am avut la inceputul sarcinii dureri de burta ca la ciclu si eram foarte speriata, dar totul a fost ok.
Felicitari noilor mamici care ni s-au alaturat pe forum
.
Va 
KIKI
9+
moni_iulia spune:
Eu am reusit sa-l pacalesc pe al meu sot
. Am facut
doar o data de cand am aflat(02.02.2009). Mi-e frica si sunt stresata iar daca s-ar intampla ceva m-as simti vinovata. Dr. a zis doar sa nu fac efort.
Iulia
8+
MangaGirl spune:
Am reusit si noi dupa 3 sp sa
. asta pentru ca iubitul meu e mai sensibil decat o fata. sarcina asta a fost un soc si am fost foarte confuzi sinelinistiti. numai de asta nu ne-a ars. iar mie inca mi-e rau si sunt indispusa...dar m-am gandit ca un pik de miscare face bine la greata ![]()
MangaGirl :-)
9+
roxanaz spune:
PETRUZTA
Trimis la - 02/03/2009 : 13:18:21
--------------------------------------------------------------------------------
BUNA LA TOATE BURTICILE!
Sunt noua printre voi, la prima sarcina, cu mari emotii si cu multe necunoscute. Sper ca mesajul meu sa apara ca tot trimit mesaje, dar numai apar.
Avem doar 6 sapt, dar sunt foarte optimista ca vom creste mare si puternic. Poate intru si eu in listuta voastra, datele mele sunt:
DN 29.03.1984, UM 20.01.2009, DPN 27.10.2009
kiki_cri spune:
Mersi de raspunsuri...am crezut ca eu il "chinui"cel mai tare. Bine ca si el m-a inteles...si vad ca totul e ok...si eu am avut emotii, mi-a spus doc sa fie foarte "usor" actul...![]()
KIKI
9+
Danuta1979 spune:
Deci ..eu si sotul n-am mai facut nimic de cdand am aflat ca avem bebe. Am decis impreuna ca nu vrem sa ne asumam riscuri in plus si ca in primul trimestru nu facem nimic.
Nu am avut probleme dar am mai citit pe net diverse si nu am vrut sa risc. Ne dorim f mult acest bebe.
Noi maine mergem la dr., la 11.30. n-am mai fost de acum 4 sapt si jumatate. Avem emotii.
La 11 sapt si se mai fac ecografii intravaginale? Sau doar abdominale? Pentru Dublu test se face abdominala? A facut cineva Dublu Test cu exceptia lui manu? As vrea ceva pareri din tara...
Va pup

Dana
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
PETRUZTA spune:
Miercuri avem si primul control, primul ecograf sper sa-l vad pe bebita. Voi ce credeti am vreo sansa? Avand in vedere ca nu avem decat 6 sapt. 
Mocacila spune:
Sunteti absolut mortale!
Si eu care ma gandeam ca sunt singura care incearca sa se... fofileze
Well, daca pana sa aflam ca suntem gravizi parea ca incercam sa daramam vreun record in materie, acum suntem de o tandreteeee.... platonica.. in 99,9% din cazuri. Cica e normal sa scada "interesul".. Mai greu e de explicat consoartei ca il doresti la fel de mult.. dar altfel..
.
Hai ca m-ati facut sa rad cu ochii in monitor. Si teoretic, ce fac eu aici nu ar trebui sa fie amuzant..
Pup burticile sexy.
Mocacila
10+