Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci eu sunt singura careia chiar ii face placere in sarcina ??? Cu toata inima va spun ca partidele din sarcina au fost cele mai tari. Parca ma simt mai sexy, mai implinita, nu stiu sa-mi explic dar finalizarea e suuuuuuper.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mocacila, ma bucur ca te-am binedispus cu discutiile noastre"tabu".
Danuta, si eu am vrut sa ma abtin total in primul semestru, dar am zis ca daca tot mai simt bine...hai sa incercam...plus ca prima data ieri , dupa 9 sapt...am avut apetit...si i-am zis CLAR...usor, usor, si daca doare...gata...sorry.
Monica, bravo tie! si eu am mai auzit cazuri care ziceau ca din contra au apetit mai mare acum in sarcina...eu dincontra...

KIKI 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Ah, nu Moni, nu zic ca nu imi place... Imi place chiar f f mult, insa mi-e foarte greu sa trec peste stresul ca ar putea pati ceva bebe, asa ca cel mai usor e sa.. rarim ocaziile.. Macar pana trecem de trimestrul I, zic eu. Ni-l dorim tare mult pe dumnealui si gandul ca am putea sa ii facem vreun rau dintr-un asemenea motiv e o "frana" destul de puternica.
Pupez.
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila

Ah, nu Moni, nu zic ca nu imi place... Imi place chiar f f mult, insa mi-e foarte greu sa trec peste stresul ca ar putea pati ceva bebe, asa ca cel mai usor e sa.. rarim ocaziile.. Macar pana trecem de trimestrul I, zic eu. Ni-l dorim tare mult pe dumnealui si gandul ca am putea sa ii facem vreun rau dintr-un asemenea motiv e o "frana" destul de puternica.
Pupez.
Mocacila 10+

Si eu la fel

Iulia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Noi avem experienta sarcinii anterioare. Si plus ca dra mi-a zis ca e ok dar sa folosim caciulita. CA nu am cum sa ajung la col si cu atat mai putin la bebe. Ca lui chiar ii plac hatzanelile in sensul ca-l leagana sau ceva de genul Asa ca i-am dat inainte. Acum nu va ganditi ca sunt nimfomana , ca zilnic, dar asa la bunul simt macar o data la 2 saptamani

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am fost azi la medic...mi-am vazut bebele!!!!! Are 6 sapt si 4 zile si ii bate inimioara!!!!

Are incredibila lungime de 6,1 mm, dar e sanatos si abia astept sa il tin in brate... mi-a dat o tona de analize de facut...si o sa le fac pe toate si o sa fac un bebe sanatos, frumos...si fata!!!!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 7+

Mergi la inceput