Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mocacila

MangaGirl, nu fii necajita, daca vrei putem organiza o mica intalnire intre noi.. Duminica dimineata eu aterizez pe cel mai bestial/senzational/sigur/medizatizat terminal din Europa.
Voi sta pana miercuri, cu treburi in zona Canary Wharf, insa duminica ne-am putea vedea, daca ai chef sa vorbesti romana.
Mai vorbim.
Ah, fetelor, de abia astept sa vina calduraaaaaa... Ma simt ca un gandacel care incepe sa isi dezmorteasca picioarele cum simte caldura primaverii apropiindu-se. Maine se anunta 11 grade! Le vreau pe toate!
Asteptand soarele,
Mocacila 10+

hahha, ar fi bestial. iti las un numar de tleefon si-mi dai un mesaj? ai chef de plimbari pe malul thames-ului???

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

DA,IMI DORESC BAIETEL...
Daca tin cont si de calendarul chinezesc/varsta mamei,tot baietel iese....
Pana la urma,ce da Dumnezeu,sanatos sa fie!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Sa-ti doresti fffffff tare, ca eu asa am facut si mi-a iesit pasenta. Desi initial s-a vazut ca e fata, ulterior i-a crescut putzulica. Dar, lasand gluma la o parte, sa fie sanatos orice ar fi.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cristina, ce dulce e Andrei! Cum spera el ca ramane cu voi in pat!
Doro, sa nu te superi pe mine, dar mie mi s-a parut situatia tare dulce si emotionanta, stiu ca ar fi tragedie pt ei la varsta asta, dar...sa nu ii afiseze desenele, sa ii dea buline nemeritate, dragii de ei, ce scumpi sunt la gradi si de nedreptatiti de nesimtitele alea! Las ca intru eu in ele, sa nu imi supere fata ca le altoiesc eu.

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

gugu, eu mi-am dorit tare mult fetita si a fost baiat.

Dupa minunatul calendar chinezesc era fata iar acum e baiat. La cumnata mea la ambele sarcini a fost exact pe dos. Asa ca sincer eu nu mai cred in veridicitatea acelui calendar. Sansele sunt 50-50...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Elenuta, si la pozele tale m-am uitat si mi-a placut muuuult de voi! AI o printesuca blonda si dulce de-ti vine s-o mananci!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

si o de la evita!

si pustiul tau e tare frumos! si parca mereu pus pe sotii, nu-i asa?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

AHA...deci faimosul calendar e doar o speculatie
Cine stie,poate iese la mine..eu imi doresc foarte mult baiat..poate il influentez

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

gugu, eu mi-am dorit tare mult fetita si a fost baiat.

Dupa minunatul calendar chinezesc era fata iar acum e baiat. La cumnata mea la ambele sarcini a fost exact pe dos. Asa ca sincer eu nu mai cred in veridicitatea acelui calendar. Sansele sunt 50-50...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
O noua viata

si la mine la fel .. fix pe dos a fost la eva .. dupa calendar era baiat si a iesit fata .. acum scrie fata si poate am noroc si iese baiat.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

MangaGirl, am intentionat sa ti-o iau inainte cu un mesaj privat, dar nu a mers.. cica nu accepti PM.. Asa ca ramane sa ma contactezi tu, cand ai timp.

Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Multumesc mult fetelor de urari!
Cristina, am vazut ca nu mai merge link-ul cu poze. Am sa incerc cand am timp sa vad de ce nu merge. Sa-ti traisca baietelul! E asa de frumos si scump! Eu sunt topita dupa bebelsi.
Monica, nu-mi doresc neaparat baiat. Mi-am dorit f mult sa am o fata pentru sufletul meu, in rest nu conteaza. Sanatos sa fie! Primele sarcini mi le-am dorit f multa, acum a fost un accident. Sotul meu nu a vrut sub nici o forma sa pastrez bebele asta, dar eu nu am putut sa fac intrerupere de sarcina. Am fost supusa unei presiuni fantastice dar am rezistat eroic. Acum deja e cam tarziu sa se mai poata face ceva si vad ca s-au mai calmat spiritele. Vineri am fost la ecograf de i-a masurat transparenta nucala si inca o multime de masuratori i-a facut si e totul f bine. Mi-a spus ca nu e nici un rist si nu trebuie sa fac nici amniocentoza. De data aceasta sunt f stresata, decizia de a pastra bebele a fost a mea 100%. Sper sa fei totul bine!
Sotul meu isi iubeste f mult fetele, dar e genul de om f calculat si nu e nici asa de tare obisnuit cu munca si se simte depasit. Eu mi-am asumat toata responsabilitatea, nu-mi doresc decat sanatate si o sa ma descurc eu. Am citit si eu prin ce-ai trecut si-mi pare sincer f rau! Iti doresc tot binele din lume si un bebe sanatos!
Va doresc o zi frumoasa la toate fetele!

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

A fugeat toata lumea????

POZNICI CU NOI

Monica 11+
O noua viata

Mergi la inceput