Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui manu

Buna fetelor,
mi-am facut si eu curaj sa va scriu. Sunt o mamica la a a-3a sarcina, mai am 3 printese, 2 gemenute care au 6 ani si printesuta mica de 3 ani.
Imi pare f rau pt fetele care au pierdut sarcinile, le doresc multa putere sa treaca peste momentele astea! Acum imi las si eu datele cand au timp fetele sa ma treaca si pe mine in lista DN: 22.08.1974, UM: 1.12.2008, DPN: 7.09.2009.
Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate fetele!
Manu

Poze
aniversare

felicitari!!!! vine bebe nr 4. mare curaj trebuie sa ai mami! iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna,

Test pozitiv...5 saptamani...

Zambeste..maine poate fi mai rau!

FELICITARI!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gugu, m-am uitat la pozele tale. Sunteti o familie SUPERBA!!!!! Se cunoaste ca sunteti tare fericiti!
Manu, pozele tale nu se vad! Vroiam sa-ti vad printesele!
Fetelor, se vede ca nu am copilul acasa. E ora 12 si eu nu m-am dezlipit de calculator. Hai, ca acum chiar plec in Cora!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Elenuta, si la pozele tale m-am uitat si mi-a placut muuuult de voi! AI o printesuca blonda si dulce de-ti vine s-o mananci!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Gugu, m-am uitat la pozele tale. Sunteti o familie SUPERBA!!!!! Se cunoaste ca sunteti tare fericiti!
Manu, pozele tale nu se vad! Vroiam sa-ti vad printesele!
Fetelor, se vede ca nu am copilul acasa. E ora 12 si eu nu m-am dezlipit de calculator. Hai, ca acum chiar plec in Cora!

POZE

Multumesc. Ar trebui sa mai pun niste foto mai actuale dar nu am timp.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

MangaGirl, nu fii necajita, daca vrei putem organiza o mica intalnire intre noi.. Duminica dimineata eu aterizez pe cel mai bestial/senzational/sigur/medizatizat terminal din Europa.
Voi sta pana miercuri, cu treburi in zona Canary Wharf, insa duminica ne-am putea vedea, daca ai chef sa vorbesti romana.
Mai vorbim.
Ah, fetelor, de abia astept sa vina calduraaaaaa... Ma simt ca un gandacel care incepe sa isi dezmorteasca picioarele cum simte caldura primaverii apropiindu-se. Maine se anunta 11 grade! Le vreau pe toate!
Asteptand soarele,
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Multumesc!

Unde mai pun ca e primul bebe...de-abia astept...sper ca tot sa fie bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

manu, suuuuuuuuper. Frumos rau. Bravo Felicitari si bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos. Indraznesc sa banuiesc ca ti-ai dori un baietel?

Sa va mai spun ceva eu ma uit pe discovery la John & Kate plus 8. Si mereu ii spun sotului ca mi-ar place si mie sa am atatia copii CHiar mi-as dori cat mai multi (exagerez putin cu 8) caci mi se pare suuuuper. Eu am fost singura la parinti si cred ca din cauza asta. Acum ma gandesc la vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample"

gugu, ma bucur ca te-ai linistit, bebe e sigur acolo.

suede, bine ai venit si tu, sarcina usoara si bebe sanatos

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

DA,IMI DORESC BAIETEL...
Daca tin cont si de calendarul chinezesc/varsta mamei,tot baietel iese....
Pana la urma,ce da Dumnezeu,sanatos sa fie!

Mergi la inceput

Deja toata lumea a inceput sa intrebe sexul...parca s-ar vedea

Mergi la inceput