Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 18
Doro76 spune:
Cristina
- abia joi pot sa povestesc despre eco. Sunt programata la 19:30 miercuri, dar la dr meu se sta la usa cate o ora jumate doua...Nu ma plang pentru ca atunci cand intru la el are rabdare si stam de vorba cat vreau eu.
Claucia- si eu tot asa am stricat copilul, cu o raceala pe la un an si jumate..cand am mers sa dorm cu ea. Nu ceda
altfel patesti ca mine: abia la 3 ani s-a mai culcat singura, de fapt cu 2 ursuleti 
. Ai grija
Fetelor care aveti copii de gradinita...eu sunt diperata cu 1 martie asta..Imi venea sa turbez de dimineata la gradi, cand doamnele abia daca se uitau la copii, diperate sa caute martisoarele si cadourile din sacosa.
Oribil!!!Daca nu le dai, cum am facut eu pe integra la inceput, ii fac copilului tot felul de mizerii: nu ii afiseaza desenele sau ii dau buline neagra degeaba. Asa ca dai, dar ti-e greata sa le vezi topite dupa un parfum amarat!
Gata, mi-am spus oful. Va pupic dulce
Doro
11+ si Eva Maria (28.04.2005)
manu spune:
Buna fetelor,
mi-am facut si eu curaj sa va scriu. Sunt o mamica la a a-3a sarcina, mai am 3 printese, 2 gemenute care au 6 ani si printesuta mica de 3 ani.
Imi pare f rau pt fetele care au pierdut sarcinile, le doresc multa putere sa treaca peste momentele astea! Acum imi las si eu datele cand au timp fetele sa ma treaca si pe mine in lista DN: 22.08.1974, UM: 1.12.2008, DPN: 7.09.2009.
Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate fetele!
Manu
Poze
aniversare
gugushtiuc spune:
Fetelor am fost la eco. Din pacate nu s-a vazut mare lucru concret. Mi-a zis dr ca este ceva insa e prea mica sarcina si nu se vede clar. Am un endometru de 11 mm si un chist folicular pe ovarul DREPT, dar nu ma mira ca asta mereu mi-a dat batai de cap. Am sa merg saptamana viitoare din nou. Oricum stiam ca sunt putine sanse sa vad sarcina la un eco abdominal 2D.
Ma bucur, in schimb, ca mi-am luat o piatra de pe suflet in legatura cu cicatricea de pe uter, care s-a vazut ca e orizontala. Aveam emotii pt ca eu pe abdomen sunt taieta pe verticala din cauza unei operatii din copilarie si dr imi promise=se ca ma taie pe uter pe orizontala, dar fiind mai zapacit ma temeam sa nu fi uitat de promisiune ca la noi totul e posibil
. Drept urmare daca va fi totul ok, am mai putine sanse sa "crape burta"
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mocacila
MangaGirl,poate da Doamne Doamne si scapi si tu de greturi..Mie mi-au trecut greturile acum vreo saptamana-doua, asa ca ai sanse mari sa scapi si tu zilele astea. Trebuie sa fim optimiste! ![]() In privinta oboselii, in schimb, nu prea am cum sa te incurajez, ca ma simt ca o pisica lesinata. Sotul meu obisnuia sa imi spuna ca il ametesc cu agitatia mea continua. Na, ca s-a rezolvat. Acum mi se pare ca fac toate lucrurile "in relanti". Nu ma deranjeaza prea tare.. Bebe sa fie sanatos, ca treburile se pot face si asa.. sper...cred.. M-am uitat la semnatura ta. Stai cumva in orasul cu "This is a Picadilly line to... Please, mind the gap.."? Pup toate fetele. Mocacila 10+ |
Am niste dureri de stomc dimineata asta de imi veneasa sar din autobuzul ala directia Kings Cross :) Eu am avut helicobacter pylori si acum vreun an si ceva mi-a iesit negativ rezultatul, dar acum am aceleasi dureri de stomac...parca am o gaura in cosul pieptului, exact ca atunci. Ma intreb dk ar trebui sa repet analiza si daca e periculos pt bb.
Exact orasul ala e, cu mind the gap. Din august m-am mutat in sud si iau autobuzul la munca. e prea mare inghesuilala pe metrou si l-au scumpit astia ingrozitor. asa ca e mai mult..."Bus stopping ant next bu stop" :)
o zi minunata va doresc la toate...inclusiv mie ca week-endul a fost varza.
MangaGirl :-)
9+
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Gegea, e intr-adevar cam departe....Dar poate ai totusi ocazia sa vii prin Bucuresti si organizam o megaintalnire! E valabil pentru toate fetele din tara si nu numai! ![]() Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+POZE |
eu prin iulie ajung sigur in bucuresti la b;estfest :) abia astept
MangaGirl :-)
9+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Sa stiti ca eu ieri am stat pe terasa la Cafeneaua actorilor ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |

de ce imi facisange rau
vreau si eu acolooooooooooooMangaGirl :-)
9+
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui manu Buna fetelor, mi-am facut si eu curaj sa va scriu. Sunt o mamica la a a-3a sarcina, mai am 3 printese, 2 gemenute care au 6 ani si printesuta mica de 3 ani. Imi pare f rau pt fetele care au pierdut sarcinile, le doresc multa putere sa treaca peste momentele astea! Acum imi las si eu datele cand au timp fetele sa ma treaca si pe mine in lista DN: 22.08.1974, UM: 1.12.2008, DPN: 7.09.2009. Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate fetele! Manu Poze aniversare |
M-ai lasat masca! Asta da familie
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
cristina_ana spune:
Manu 
, vine al 4-lea bebe????!!!! Felicitari din tot sufletul, cred ca esti o mamica tare fericita!!!!!
Gugu, la 5 sapt e normal sa nu se vada mare lucru la eco. Data viitoare sigur o sa ne dai vesti bune!
Monica, Cafeneaua actorilor e aia din parcul Tineretului?
Mangagirl, nu stiu cum e cu bacteria aceea, dar eu sper sa nu te chinuiasca prea tare. Oricum in sarcina ai tot felul de dureri de stomac, arsuri, etc.
Doro, vaaai, ce nesimtite de educatoare! Cred si eu ca te-ai enervat!
Claucia, Andrei al meu e smecheras tare. Cand il pregatesc de culcare, dupa ce il imbrac cu pijamaua, ia repede biberonul cu laptic si fuge in patul nostru, isi trage plapuma peste el si sta cuminte, doar-doar il lasam sa doarma acolo. Uneori il mai las sa adoarma asa si il mutam pe urma in patutul lui, care din pacate este tot cu noi in camera. Asta se intampla in fiecare seara. Dar mie imi e taaaaare drag sa adorm cu el langa mine si sa ne tinem de manute!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
gugushtiuc spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Manu ![]() , vine al 4-lea bebe????!!!! Felicitari din tot sufletul, cred ca esti o mamica tare fericita!!!!! Gugu, la 5 sapt e normal sa nu se vada mare lucru la eco. Data viitoare sigur o sa ne dai vesti bune! Monica, Cafeneaua actorilor e aia din parcul Tineretului? Mangagirl, nu stiu cum e cu bacteria aceea, dar eu sper sa nu te chinuiasca prea tare. Oricum in sarcina ai tot felul de dureri de stomac, arsuri, etc. ![]() Doro, vaaai, ce nesimtite de educatoare! Cred si eu ca te-ai enervat! Claucia, Andrei al meu e smecheras tare. Cand il pregatesc de culcare, dupa ce il imbrac cu pijamaua, ia repede biberonul cu laptic si fuge in patul nostru, isi trage plapuma peste el si sta cuminte, doar-doar il lasam sa doarma acolo. Uneori il mai las sa adoarma asa si il mutam pe urma in patutul lui, care din pacate este tot cu noi in camera. Asta se intampla in fiecare seara. Dar mie imi e taaaaare drag sa adorm cu el langa mine si sa ne tinem de manute! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+POZE |
Pai inca nu am 5 saptamani implinite, doar 4 s si 4 zile
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

O noua viata