Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Claucia, sanatate frumoasei tale ! Fetita mea a facut un singur episod de laringita de care, din fericire, a scapat chiar usor si fara antibiotic. Imi amintesc ca si eu am fost tare speriata si am incercat sa culeg cat mai multe info din experientele mamelor. Din cate imi amintesc, e bine sa fie ceva mai racoros in camera si, in acelasi timp, aerul mai umed decat de obicei (ajuta la o respiratie mai linistita si mai usoara) si e f. bine daca consuma lichide (cu mancarea nici nu are rost sa insisti prea mult). Stiu sigur ca noua ni s-a prescris hidrocortizon injectabil, Nurofen si sirop Ca cu D2. Pupici si sanatate, va trece si va fi iar jucausa vesela si vioaie !

Cristina, stiu bine despre ce vorbesti. Si eu sunt la a doua odisee si eu am legat prietenii frumoase si sunt sigura ca daca as fi fost in Bucuresti, mi-ar fi fost si mai usor sa cunosc si mai multe fete. Noi am profitat de concedii si asa, cu aproape fiecare destinatie noua, cunoasteam cate un prichindel si familia lui. Si sentimentul este extraordinar, dupa ce te obisnuiesti cu niste persoane dupa poze si filmulete incarcate pe net, desi la prima intalnire face to face, ai senzatia ca de fapt cunosti acele persoane fff. bine cat sa discuti mult si bine si sa vrei sa nu te lipsesti de prezenta lor.
Referitor la poze, aveam multe poze urcate pe net, dar long long ago, cand inca mai era yahoo photos si cum am prins o perioada aglomerata si grea cand s-a desfiintat yahoo si trebuia sa operezi mutarile pe flickr si nu mai stiu eu ce, am ramas fara poze pe net. O sa incerc sa fac un album nou, cu selectii, pe photobucket.
Si da, carliontzul nostru este absolut delicios, ne topim dupa ea si nu ne vine sa credem ca indata implineste 4 anisori.

Eu nu as putea zice ca mai am greturi, dar senzatii aiurea tot am. Daca nu mananc cand imi e foame, e de rau si la fel de rau e dupa ce mananc (balonari si alte alea). Am implinit 12 saptamani deja, sper sa fie tot mai bine, iar bebelusul sa creasca mare si sanatos, de fapt asta va doresc tuturor !

O saptamana frumoasa !

Geani 12+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

fetelor si o primavara minunata sa avem si copilasi sanatosi!

Clau- ai grija de fetitza..Si fii-mea a facut minuni din astea cu febra si rosu in gat si stiu ce inseamna...mai ales ca la noi s-a transformat in otita. Dar acuma e bine, la gradi

Monica-eu te inteleg perfect cu controalele si ecografiile in sarcina. Daca era dupa "selectia naturala" eu nu o mai faceam pe fii-mea niciodata...Pt ca era o sarcina cu risc, cu col deschis, cu contractii, cu sangerari. Asa ca mi-a dat dr de toate: si no-spa si gynipral si gravibinon si utrogestan si scobutil Si am stat cu lunile in pat..am dat si eu peste dr care spuneau ca n-am nicio sansa, mai bine fac intrerupere, ca nu e sa fie...Si iata ca Eva are 4 ani, e frumoasa, isteata si n-are nicio problema de sanatate.
E drept ca sarcina asta pare sa fie mai buna, nu pare ca sa am nevoie de pastile dar...sunt gata sa fac Dublu test, ecografii in fiecare luna si toate analizele costisitoare sau nu..

Zubeen -imi pare rau. De fapt nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare

Miercuri seara fac si eu eco de 12 sapt, cu masurare de pliu nucal. Dar nu sunt sigura ca aflu ce sex are bb.

Doro 11+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o sau un ceiuc .. ce doriti.

imi pare rau ca nu am mai intrat dar am fost plecati la tulcea la un botez si abia aseara ne-am intors.

eu azi nu sunt in forma buna .. mi-e cam greata, ii dau cu niste covrigei sarati si lamaie .. abia astept sa ajung la 12 sapt sa treaca .. parca cu eva mi-a fost mai bine ..

felicitari noilor burticutze!

si eu am avut streptococ B, l-am tratat dar nu am repetat analiza. noroc ca nu am nascut natural, ci prin cezariana (desi nu mi-as fi dorit, dar nu am avut incotro).

zubeen imi pare tare rau pentru pierderea ta! uite o de la mine sa fii tare si sa nu pierzi speranta ca un bebic va veni si la voi!

marianaa da, trebuie sa refaci toate analizele. doar pe cea de rubeola poti s-o sari.

dana si eu am avut vineri seara si sambata dureri ca la ciclu si tare m-am speriat ptr ca la eva nu le-am experimentat. am luat repede un no-spa si m-au lasat.

clau multa sanatate piticutei tale!! sa stii ca si eva cat a fost racita, mi-a vomitat la greu .. dar pe de o parte a fost bine ca a scapat de mucusul ala din gat .. sa veniti cu vesti bune de la doc!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gegea, in ce oras locuiesti? Ca nu scrie la profil!
Doro, de-abia astept sa ne spui ce ai facut la eco!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Cristina, in Botosani. Am si mentionat in urma cu vreo doua capitole cand i-am scris lui Gugushtiuc despre cezariana cu anestezie locala (postare pe care nu cred ca a vazut-o. )
Deci cam far away de multe dintre voi.

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mocacila, si eu tot asa cu durereri de stomac, dar eu am inca greturi. Pana acum aveam cate ore si dupa aia ma lasa. acum ii da inainte, de dimineata pana seara si e cumplit. maine trebuie sa muncesc si nu am nici o putere. Ma rog sa se termine cu starile astea ca nu imi permit sa stau acasa sa ma plimb de pe pat pe canapea...si unde mai pui ca am o ora si ceva de mers cu autobuzul pana la munca

MangaGirl :-) 9+

MangaGirl,poate da Doamne Doamne si scapi si tu de greturi..Mie mi-au trecut greturile acum vreo saptamana-doua, asa ca ai sanse mari sa scapi si tu zilele astea. Trebuie sa fim optimiste!
In privinta oboselii, in schimb, nu prea am cum sa te incurajez, ca ma simt ca o pisica lesinata. Sotul meu obisnuia sa imi spuna ca il ametesc cu agitatia mea continua. Na, ca s-a rezolvat. Acum mi se pare ca fac toate lucrurile "in relanti". Nu ma deranjeaza prea tare.. Bebe sa fie sanatos, ca treburile se pot face si asa.. sper...cred..
M-am uitat la semnatura ta. Stai cumva in orasul cu "This is a Picadilly line to... Please, mind the gap.."?
Pup toate fetele.
Mocacila 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gegea, e intr-adevar cam departe....Dar poate ai totusi ocazia sa vii prin Bucuresti si organizam o megaintalnire! E valabil pentru toate fetele din tara si nu numai!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 12+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Gegea, Roxxy, Doro, Cristina, sunteti niste dulci. Sper si eu sa scapam fara antibiotic, mai ales ca m-as simti aiurea sa ii dau acum, cand e ceva ceva mai binisor, adica am chinuit copilul fara antibiotic 2 nopti grele ca sa ii dau acum...poate nu ii dau nici acum si ii trece.
ce e mai aiurea e ca s-a obisnuit sa doarma cu mine. Ea are camera ei, cu pat aproape dublu. Si dormim bine merci, adica e loc, insa tot timpul ii spun ca mami doarme cu tati si alessia cu ursuletii, s-a ales prafu' de invatatura mea

Clau 11+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Cristina, in Botosani. Am si mentionat in urma cu vreo doua capitole cand i-am scris lui Gugushtiuc despre cezariana locala (postare pe care nu cred ca a vazut-o. )
Deci cam far away de multe dintre voi.

Varsta Dariei

Ba da, am vazut-o si ma apucasem sa poatez un raspuns dar am un shoarec atomic in casa care nu rateaza nici un moment sa butoneze el tastatura, asa ca, dupa ce am scris un mesaj cat o zi de post, m-am trezit ca nu mai e.
hai sa ma revansez si sa raspund. Si eu am nascut la bethesda, dar mai mult de nevoie, pt ca mi-a fost frica sa nu ma trezesc ca nasc de revelion(aveam DPN pe 31 dec) cu cine stie ce adormit in spitalul municipal, tinand cont ca sarcina a fost cu probleme si dr mea pleca in concediu.
In sv nu exista anestezist care sa faca injectii in coloana, e mai simplu sa faca anestezie generala.
In ceea ce priveste cezariana la noi e in mare voga, in primul rand pt ca le ies bani buni( e foame da bani, e foame da bani, frate!) si e mai simplu pt dr sa programeze din timp o nastere, decat sa se trezeasca ca-l suna vre-o pacienta la miezul noptii ca naste. Din pacate ajung sa nasca natural din ce in ce mai putine femei, in special cele care nu au posibilitati financiare.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sa stiti ca eu ieri am stat pe terasa la Cafeneaua actorilor Asa ca usor usor cred ca vom putea sa ne intalnim

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput