Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(16)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Hai ca nu imi vine sa plec nicaieri. O mai lalai un pic in pat sa-mi treaca lenea!
Vroiam sa va intreb daca a fost cineva la eco mrofologica de trim I pana acum. Sunt curioasa daca la un eco 3D s-a vazut sexul asa de devreme. Eu am programare joi, si de-abia astept!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
12+
POZE
cristina_ana spune:
Claucia, eu cred ca vomita pentru ca are secretii in gat care o deranjeaza. Am avut si eu, si tot asa, imi venea sa vomit cand incercam sa le elimin....Scuze pentru descriere! Mi-e tare mila de ea, sper sa se faca bine cat mai repede!
12+
POZE
monica_dicut spune:
La 12-13 saptamani poate sa iti spuna cu sanse de 60% cel putin ce ascunzi acolo. Adica Iosup la 12-13 sapt spune bine. La 11 si ceva cum mi-a zis mie cam risca si o da in bara.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
ancutzam spune:
neata fetele si
O PRIMAVARA MINUNATA SI PLINA DE BUCURII va doresc si eu
a si binenteles multe 

pentru voi toate
Fetele tineti-mi pumnii ca deseara am programare la doctor. Abia astept mai ales ca noi nu am mai fost de la 5 saptamani.
Va pupicesc si o zi minunata
9+
monica_dicut spune:
ancutzam, mai sterge din floricele ca s-a labartat pagina ![]()
Si niste 

pentru diseara 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
O noua viata
claucia spune:
Asa e Cristina, asa cred si eu, e modul ei de a le elimina pt ca nu stie altfel. Sper sa treaca modalitatea asta de eliminare a secretiilor repede, sau mai precis sa plece secretiile alea din gatul fetei mele!
La intrebarea cu eco ti-as raspunde dar eu fac lunea viitoare asa ca tu o sa fi prima sa ne spui. Astept si eu sa faci tu eco joi si sa ne spui ce si cum.
Si e bine sa stai acasa, asa cum povestesti tu, ba o lalai in pat, ba te gandesti sa mergi la Cora sa mananci prajituri, iti dai seama cum te invidiem!
Dar stiu cat e de rau sa stai singurica acasa...chiar si cu bebe. Eu ma dilisem, vedeam numai pampers, 3 ore, papa/somn, colici, of. Imi lipsea un program bine stabilit si rutina de la birou
care nu-mi mai lipseste acum deloc. Imi lipseste o leneveala plus un shopping. ![]()
Clau
11+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
monica_dicut spune:
Ah, danangie, m-am tot tinut sa-ti scriu. Zici ca simti despicatura la col. Si euuuuu, si m-am speriat initial, am zis ca vin rusii, tot asa pana prin sapt 7. Si i-am spus drei care mi-a zis sa nu mai imi zgandar colul, sa-l las linistit ca dupa nastere asa este. Ca s-a largit la prima (chiar dc ai facut cezariana el s-a dilatat) si acum pare mai mare si deschis dar defapt nu este. Asa ca linisteste-te si nu mai umbla la el ca poti face rau 
POZNICI CU NOI
Monica
11+
O noua viata
panda77 spune:
Am pierdut deja de 2 ori un mesaj kilometric si nu mai rezist s-o iau de la capat!
Iau o pauza de epuizare. ![]()
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+
countdown pentru samburel
Roxxy80 spune:
Neata!!!
Clau, am intrat sa-ti spun ca noi tocmai am iesit dintr-o bronsita usoara cu ajutorul antibioticelor din pacate. Totul a inceput cu o tuse productiva nasoala, fara febra, doar ii curgea nasucul. Bineinteles ca nici prin cap nu-mi trecea sa-i dau antibiotic. Vreo 2 saptamani jumate l-am tratat cu nurofen, panadol, siropuri de tuse, apa de mare, picaturi de pus in nas. Din pacate secretiile au inceput sa coboare, nu au ajuns pana la plamani, dar erau pe aproape. Si uite asa asta e a 7 zi de Augmentin, adica ultima. Vreau sa-ti spun ca deja dupa 2 zile de antibiotic a incetat sa mai tuseasca. E important daca ii vei da antibiotic sa fie insotit de un antialergic (Claritine, Zyrtec) si de Biotics (ca sa nu-i afecteze flora intestinala). Din pacate unii pediatrii uita sa recomande si aceste medicamente care trebuie in mod obligatoriu obligatoriu sa insoteasca un antibiotic.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
12+
cristina_ana spune:
Mai fetelor, dar cum va pipaiti voi colul?
Am incercat si eu odata sa bag mana pe acolo sa vad ce si cum, dar habar n-am care e colul si cum ar trebui sa il simt! ![]()
Panda, eu cand vreau sa scriu mesaje mai lungi le scriu in word si pe urma le copiez. AM pierdut si eu destule mesaje la viata mea si imi venea sa mor de nervi!
12+
POZE